Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 35.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar niche sports/Wellness Shopify shop med customized tema og gode leverandør aftaler - 100% konverteringsoptimeret.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Saunatæpper, fodmassage, nakkemassage, luftrensere, massagepistoler, kosttilskud m.m

Fuldstændig køreklar niche-webshop indenfor sundhed-, velvære, og kosttilskud sælges for 35.000 kr. (Værdi af opbygning og udvikling i custom tema + mail flow og Facebook marketing setup er godt over 70.000 kr)

Webshoppen er klar til lancering og du får derfor et top tunet koncept og velbygget, custimized shopifyshop som blot skal igangsættes og drives af de rigtige ildsjæle. Temaet er udviklet til formålet med mange unikke custom udviklede funktionaliteter.

Vores klare opfattelse er at hele healthcare segmentet er støt stigende og specielt sauna tæpper kommer til at sprænge rammerne i EU i den kommende tid. De findes allerede på mange klinikker men privatsalget er stadig blue ocean.

Salgsprisen på Saunatæpper ligger p.t mellem ca 2500 og +10.000. Indkøbsprisen ligger fra 100$ og op ved mindre bestillinger alt efter funktionalitet.

Vores klare opfattelse er, at grundlaget for dette niche-marked og de udvalgte produkter er den stigende interesse for netop sundhed som også er kommet til udtryk under Corona. Dertil kan man med alle vores produkter blive i hjemmet også under nedlukning men stadig få glæde af de positive effekter af eksempelvis en time under sauna tæppet.

Produktsortiment: Saunatæpper, massagepistoler, nakkemassageapparater, fodmassageapparater, øjenmassageapparater, luftrensere og kosttilskud. Men kun fantasien sætter grænser.

Gode leverandøraftaler + personlig kinesisk agent (som kan finde alt I måtte ønske i super kvalitet).

Økonomiske nøgletal

Da siden netop er færdigudviklet findes det p.t ingen økonomiske nøgletal. Det er derfor helt op til køber at drive salget.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Myhappybody.dk er etableret med det formål, at tappe ind i den opadgående trend med fokus på sundhed, krop og velvære. Mere specifikt nicher inden for feltet hvor der god plads til konkurrence. Vi tilbyder eksempelvis high end sauna tæpper med og unden energisten, negative ioner og fotoner (Energistenene hjælper lymfesystemet og reducere hævelse, øger blodcirkulationen og reducere mælkesyre og frigiver fedtsyrer. Dertil hjælper det med at øge fedtforbrændingen med op til 600 kalorier i timen samt understøtter lever og nyrer og frigiver følelsesmæssig stress som migræne og hovedpine). Vi har en god leverandør som kan leverer forskellige modeller (den vi har er topmodellen med 3 varmezoner).

Anden niche er infrarødbehandling og massage hvor både sauna tæppet, fodmassageapparater samt øjenmassageapparater indgår.

Tredje niche er luftrensning og luftkvalitet.

Fjerde noche er sportsmassage og kosttilskud.

Markedsføringskanaler

Vi har oprettet profiler på både Facebook, instagram, pinterest m.f. men er ikke aktivt begyndt at udnytte det grundet salget af shoppen. Disse kan enten overleveres eller lukkes ned.

Omkostninger

Virksomheden har ingen faste udgifter haft, da den er bygget op ved siden af anden virksomhedsdrift.

Shopsystem

Aktiver

Umildbare aktiver:
- Hjemmeside, Shopify custom theme hvor der er langt mange udviklingstimer i for at gøre det unikt og konverteringsoptimeret + opsætning: 70.000 kr.

Virksomhedens historie

Shoppen er skabt af E-købmænd og marketeers hvilket har sat sit præg på hele butikken. Vi kommer med dyb viden og baggrund inden for den danske e-commerce verden, og har arbejdet ved flere af de store danske spillere. Shoppen er skabt som et produkt vi potientielt set skulle kunne leve af, men sælges da vi rent kontraktuelt i anden virksomhedsregi ikke må drive den videre.

Markedet

Konkurrencen på markedet er stadig blue ocean, vi har forsøgt at indtage og sammensætte de produkter som rent kommercielt vil kunne performe fra dag et. Men sidens navn og koncept lægger op til en bred vifte at produkt og kategorimuligheden som endnu ikke er forløst. Derfor er det store kommercielle muligheden for den rette køber.
Kontakt til virksomhedens kinesiske sourcing agent medfølger og de er et stort aktiv ift nye produktmuligheden samt sourcing af produkter. Produkter er som skabt til salg på sociale medier og via influencers og ligger i et indkøbsprisleje som må betragtes som lavt.

Svagheder/udfordringer

Svagheden er leveringstid fra Kina ved de kinesiskproduceret varer, men flere andre varer på shoppen er andres brands fra EU som kan leveres på 2-5 dage.

Stærke sider

Stærke sider er shoppens kvalitet og opbygning samt fremtidige muligheder via eget custom theme. Du får her en shop som let ville have kostet det dobbelte at udvikle fra bunden i dag.
Dertil de eksisterende leverandøraftaler samt sourcing agent i kina.

Strategi

Virksomhedens strategi har været at udnytte vores forskellige digitale kompetencer til at opbygge Myhappybody.dk samt sikre et nøje udvalgt sortiment som kan sælge fra dag ét.

Ideel køber

Den idelle køber kan tage over og begynde at sælge med det samme. Den idelle køber er enten e-commercer eller vil gerne igang med at have egen virksomhed, hvor der nu er mulighed for at overtage en premium shop som er bygget op fra bunden og klar til at blive skudt igang.

Opstartshjælp

Der kan tilbydes introduktion til hjemmeside backend samt til leverandørkontakt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1389

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35146

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-06-2022
Udbudspris 35.000 DKK