Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 200.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Lækker tøjbutik og webshop sælges.

Bytorvet, Skødstrup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Butik samt webshop med de fedeste brands indenfor damemode sælges.

Super fed dametøjsbutik med webshop sælges. Vi har alle de førende brands indenfor modetøj og accessories, hvor de 5 af dem i dag ikke tager nye kunder op. Vi har haft butikken i godt 8 år, og selve butikken har eksisteret i 15. Så vi er en veletableret butik, med en stor kundeportefølje. Vi ligger i en by udenfor Århus, med ca. 10.000 indbyggere, og har rigtig mange faste og loyale kunder. Vi har omkring 12.000 følgere på facebook, og ca. 2000 på instagram, desuden er der ca. 2400 der modtager vores nyhedsbrev på vores webshop.

Økonomiske nøgletal

Vi har en dækningsgrad på ca. 38% i 2021, dette er for både webshop og den fysiske butik. I 2021 havde virksomheden et overskud, og det er efter at der er blevet betalt løn til begge ejere.

Produktet

Vi sælger dame modetøj og accessories både i en butik liggende i Skødstrup og på vores webshop. Vi har de fedeste brands indenfor dette felt, og har en stor kundeportefølje, både via vores nyhedsbreve, SoMe og gennem vores system på vores kasse i butikken.

Markedsføringskanaler

Vi har 12.000 følgere på facebook, og ca. 2000 på instagram, det er der igennem vores markedsføring er størst. Desuden har vi ca. 2400 der modtager vores nyhedsbreve. Da det er en lokal butik i en lidt mindre by udenfor Århus, har vi i dag også et stort netværk i byen, som er gode til at promovere vores butik.

Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Opstartshjælp

Vi vil meget gerne hjælpe til i butikken til at starte med, så den/de nye ejere for den bedste mulige start. Hvordan det skal foregå, aftales nærmere.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
932

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35133

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-06-2022
Udbudspris 200.000 DKK