Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Igangværende webshop med gavekurve til virksomheder og private

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Flot webshop med stort potentiale

Flot webshop, som har været online i 8 måneder. Det er en af branchens flotteste, hvor vi ikke er gået på kompromis. Men da vi begge har arbejde ved siden af og ikke har økonomien til at satse, må vi sende vores drøm videre til én, som har tiden, lysten og økonomien til at give den max gas.
Webshoppen har et SUPER navn, som klinger fantastisk og hvor man ikke er i tvivl om hvilket produkt der sælges. Vi har et lille varelager og det kan evt. forhandles med (dog ikke et krav) Vi har også inventar som evt. kan købes med.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden gik online ca. 1. oktober 2021 og vi har således omsat for ca. 22.000 i 4 kvartal i 2021.

Produktet

Vi sælger gavekurve online med danskproducerede varer og delikatesser. Det står selvfølgelig køber frit for at definere anderledes. Der er intet i webshop-navnet der indikerer, at det absolut skal være danske varer der sælges.

Markedsføringskanaler

Vi har en konto på Trustpilot udelukkende med 5-stjernede anmeldelser. Markedsføring er sket via Google Ads og Facebook annoncer. Vi har profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Shopsystem

Varelager på 20.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1447

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35087

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-05-2022
Udbudspris 50.000 DKK