Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dagligvare Webshop - salg af Asiatisk, arabisk, indisk, tyrkisk, pakistansk - Omsætning: 80.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Abazar.dk

Abazar.dk er et koncept der dækker et hul i markedet. Webshoppen har stor efterspørgsel og kan blive lige så meget værd som Nemlig.com. Abazar.dk sælger dagligvare der ikke bliver solgt i i føtex.dk og nemlig.com. vi sælger Asiatisk, arabisk, indisk, tyrkisk, pakistansk og alt det du finder hos din lokale Grønthandler. Som også indebære Halal kød og pålæg. Webshoppen har over 5000 produkter og faste kunder.
årsag til at den bliver solgt er at virksomheden ikke er et one man show. Og jeg står alene med det uden et varelager. jeg handler fra min lokale bazar hvor jeg kun får 12% af fortjenesten. Hvis man skal tjene godt og få det til at blive stort skal man have råd til eget varelager og flere hænder til pakning og levering.
virksomheden har på 5 måneder omsat for 80.000kr. med kun 2000kr. brugt på markedsføring

Økonomiske nøgletal

Omsætning på 80.000kr. på 5 måneder. Åbnet 20.november 2021
Brugt 2000kr. på markedsføring ved hjælp af influenser på instagram

Produktet

Abazar.dk sælger dagligvare der ikke bliver solgt i i føtex.dk og nemlig.com. vi sælger Asiatisk, arabisk, indisk, tyrkisk, pakistansk og alt det du finder hos din lokale Grønthandler. Som også indebære Halal kød og pålæg. Webshoppen har over 5000 produkter og faste kunder.

Markedsføringskanaler

Abazar.dk har en facebook og instagram side og det er der vores kunder kommer fra. Men også fra mund til mund. Virksomheden har ydet god service og kvalitet, derfor kommer kunder igen og nye kommer til.

Omkostninger

De eneste omkostninger er domænet og hosting af webshoppen

Shopsystem

Inventar på 2.300 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg startede virksomheden da jeg så der manglede en online bazaar hvor man kunne få leveret sine dagligvarer hjem til sig selv. Da der kun var føtex.dk og nemlig.com som leverede, men de dækker ikke behovet for etniske dansker i Danmark. Så man endte alligevel med at bruge tid på at gå ud og handle fra de store grønthandler på Nørrebro hvor der er kaos og mange mennesker. Min familie og jeg havde brug for at der blev leveret hjem til os i stedet for at bruge en masse tid på at handle, hvilket kan være kaotisk med 2 børn og en nyfødt. jeg startede så virksomheden, og lavede en aftale med en bazaar, der ikke havde lyst til at give med 12 % fortjeneste. ordrene strømmede ind og jeg er kun mig til at pakke og levere varerne, så jeg kunne kun klare 2-3 leveringer om dagen, da jeg også studere ved siden af. jeg stoppede med at markedsføre i december og 4 løbende måneder efter blev der ved med at komme ordre hver dag. Selv uden markedsføring. Det endte med at jeg var væk fra min familie fra morgen til aften. Så nu sælger jeg Abazar.dk videre så jeg kan koncentrerer mig om mit studie og en anden dygtig entreprenør kan overtage og gøre virksomheden endnu større.

Markedet

Markedet af rigtig stort. og der er ingen konkurrenter i øjeblikket.
jeg har forhørt mig ad på 3 bazaar om deres omsætning og de har i gennemsnittet en omsætning mellem 70.000-150.000 kr. om dagen.

Ideel køber

køberen skal have kapital til at åbne eget varelager og flere hænder til de forskellige opgaver, for at få bedst ud af webshoppen.

Opstartshjælp

Jeg vil være der til at hjælpe ved opstart, guide dig igennem webshoppen og de sociale medier. Du kan spørge mig om hjælp og vil være til rådighed indtil du føler at du ikke har brug for mig længere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2377

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35053

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-05-2022
Udbudspris 55.000 DKK