Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Brand der inden for salg af blue light briller er i stormende vækst 64.556 på blot 2,5 måned

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kæmpe vækstpotentiale

På blot 2,5 måned er der solgt briller for 64.556 kroner I de første syv dage af feburar var der solgt for 21.000 kroner, hvilket indikerer at virksomheden virkelig er i vækst.

Det er ikke med min gode vilje at jeg sætter virksomheden til salg. Jeg har dog ikke tiden til at følge med væksten, da jeg til dagligt går i 3.G på handelsskolen, hvor jeg skal prioritere mit fokus.

Virksomheden startede i midten af november, som et hobbyprojekt, men jeg kunne hurtigt se at omsætninge dag efter dag blev højere og højere. Der er et kæmpe potentiale for markdsføring af produktet. Jeg testede for nyligt stories af med influencers, som gav et stort positivt afkast. Der er derfor kæmpe potentiale i at producere videomateriale med inluencers, som man kan få ud til den rette målgruppe via betalt annoncering på facebook/Instagram. Jeg har primært brugt penge på Google, hvor annonceringen virkelig har væet effektiv. Derudover har jeg brugt Facebook/Instagram, hvor jeg har forsøgt at øge kendskabsgraden frem for at gå efter køb. Det vil altså sige at der også er et uforløst potentiale her. Jeg har ydermere opsat et Partner program på Partner ads, hvor der er 7 aktive affiliates. På denne konto ligger der også 700 kr.

Partner ads kontoen med de aktive affiliates, facebook/instagram profilen samt annocneakonten + google ads setuppet vil følge med. Google ads setuppet som følger med består af 3 effektive og basale kampagner. Shopping, remarketing og search. Disse annoncer kan man blot kører videre på. Derudover vil jeg give jer et indblik i hvilke shopify apps der for mig har virket og opsætning af diverse email flows.

Min kundetilfredshed fra vores kunder er virkelig positiv. Kun 3,4 procent af vores ordrer er blevet refunderet og vores Trustpilot har 4,5 stjerner ud af 29 andmeldelser.

Jeg har en Facebook og Instagram profil med godt content fra forskellige microinfluencers, så man virkelig kan sætte ansigt på virksomheden. Derudover har jeg en god fremgangsmåde ift. risikofrit at få nye influencers ind, som jeg vil kunne præsentere for dig/jer.

Økonomiske nøgletal

Google ads: 28,2 tusinde kroner.
Facebook/Instagram ads: 7933 kroner.
Parnter ads: 200 kroner
Forsendelse - Shipmondo: 7200 kroner.
Indkøb af varer: 7032 kroner.
Overskud: 14.000 kroner.

Regnskab

  • Omsætning:64.550 DKK
  • Ebitda: 14.000 DKK
  • Resultat før skat: 14.000 DKK
  • Balancesum: 3.100 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vores produkt består i 4 forskellige varianter af Blue Light Briller og 7 forskellige til børn, hvor vores transperant er den bedst sælgende. Brillerne blokerer for det skadelige blå lys som vi konstant bliver udsat for. De er særligt relevante at bruge om aftenen et par timer inden sengetid eller, hvis man tilbringer længere tid foran skærmen. Brillerne forbedrer søvn, reducerer hovedpiner og tørre/trætte øjne foran skærmen.

På markedet er vi de klart billigste inden for salg af Blue Light Briller, hvor vi ligger omkring 100 kroner under konkurrenterne. Vores priser ligger mellem 274- og 299 kroner Priserne på vores briller til børn ligger på 149 kroner. Der er derfor et stort potentiale før at øge prisen på brillerne i takt med at virksomheden vækster.

Virksomheden har derudover klart potentiale for at udvide sortimentet, hvor jeg kan vise jer vej til nye leverandører . Jeg har ikke selv haft tid til at få dem implementeret pga. høj efterspørgsel.
Dækningsgraden på produkterne er vanvittigt høje og den skal jeg nok nævne ved yderligere interesse.

Markedsføringskanaler

Strategien for køberen vil klart være at fortsætte på Google og partner ads. Derudover er der et kæmpe uforløst potentiale på Facebook/Instagram, som kræver at man spytter nogle flere penge i før det giver et godt afkast kontinuerligt. Jeg har allerede kastet en del penge i, hvilket giver et bedre datagrundlag til fremover at finde nye kunder. Jeg har erfaret at influencers virkelig er effektivt for salget og at det vil være effektivt at lave en videoannocen med en influencer på Facebook/Instagram

Omkostninger

Køb af varelager
Shopify abonnement
Markedsføring
Forsendelse
Emballage

Shopsystem

Aktiver

Varelager på 2.000 kr. inkluderet i prisen
Samt konto med 600kr på partner ads

Varelager på 2.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Vision

Visionen er for Myblueglasses at dominere det danske marked ved at fortsætte den store vækst og herefter søge til udlandet.

Jeg må dog indse at disse mål er for tidskrævende ved siden af 3.G

Ideel køber

Den ideelle køber har en indsigt i markedsføring og kan føre de forskellige markedsføringskanaler videre. Derudover er det vigtigt at køberen kan identificere sig med visionerne med produkterne.

Opstartshjælp

En del af købet er naturligvis et dybdegående møde, hvor jeg vil give alle mine erfaringer videre. Jeg vil ligge mig flat ned og virkelig give alle mine råd videre, da denne shop virkelig betyder meget for mig og jeg har brugt ufatteligt mange timer på den. Derfor vil jeg elske at se virksomheden vækste! Jeg har arbejdet med markedsføring i et halvandet år, så jeg vil klart kunne give nogle gode råd videre :)

Jeg har en ide til en facebook annonce jeg er sikker på vil virke ekstremt godt - den får du selvfølgelig med i købet!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
462

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34923

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-04-2022
Udbudspris 27.000 DKK