Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med plakater og T-shirts til den unge gamer

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Mangler du en webshop til salg af plakater og trøjer? Vi du sælge til unge gamere? Så har jeg webshoppen til dig! Jeg har lavet en aftale med en leverandør der leverer direkte til kunden. Designs tilhører Plakatshirt.dk, og følger derfor med i prisen.

Har du en smulig styr på Adobe Illustrator/Adobe Photoshop så vil det helt klart være en fordel til denne webshop, da det giver dig mulighed for at lave nye designs mv..

Webshoppen sælges da jeg har travlt med en anden virksomhed og fuldtidsjob, men jeg tror på at denne har potentielle til at kunne skabe stor omsætning.

Denne webshop er perfekt til dig der ønsker at starte en webshop, og som samtidig ønsker at sælge til den unge gamer som målgruppe. Webshoppen er sat op sådan at den både kan lave almindelige, men også økologiske, t-shirts.

Prisen er til forhandling - så giv endelig et bud.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da hjemmesiden er nylavet, har der pt. kun været 1 salg. Med rigtigt opsatte SoMe-adds, så tror jeg dog på at forretningen har potentiale.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Plakatshirt.dk sælger trøjer og plakater. Kunden bestiller på hjemmesiden, og ordren ligges så ind ved den danske leverandør som producere og enten sender trøjen direkte til kunden, eller evt. til dig som mellemled. Denne løsning sikre at du ikke ligger inde med et varelager, og dermed ikke er bundet af lokale eller en stor investering.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger til virksomheden består udelukkende af domæne, shopify og et regnskabsprogram. Alt i alt ikke mere end 200-300kr om måneden. Dertil omkostninger til markedsføring, men dette beløb styre man selv hvor meget det skal være.

Shopsystem

Aktiver

Eneste aktiv er designsne, som dog kan bruges, sælges og ændres frit.

Ideel køber

Den ideelle køber er den nye iværksætter, der gerne vil ind på gamermarkedet og forsøge sig med en ny webshop.

Optimalt set har man erfaring, eller lyst til at lære, Adobe Illustrator og/eller Adobe Photoshop. Man skal være servicemindet og hurtig til at svare på beskeder.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder at mødes med køber og vise hvordan hjemmesideprogrammet fungere, hvordan en ordre godkendes, hvordan en ordre ligges ind til leverandøren, samt hvordan alle processerne fungere.

Jeg er villig til at hjælpe dig godt igang, da jeg er interesseret i at dig og forretningen kommer godt igang.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
738

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34911

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-04-2022
Udbudspris 7.000 DKK