Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bæredygtig webshop med uendelig muligheder

Fredensgade, Holstebro
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Hvis du vil gå forest i miljøkampen og samtidig tjene penge

Bæredygtig webshop med sjæl og sans for detaljer. Her er der tænkt på de små ting som skal være med til at brede muligheden for en bæredygtig livstil blandt danskerne.
Her er tænkt på kvaliteten så man kan stå ved sit produkt. leverandøren er tysk(jeg er halv tysker) og her er mere end 20års erfaring når det kommer til materiale og kvalitet, så man kan sikre kunderne 2års kvalitets garanti ved køb af produkt. Leveringen bliver sendt med sukkerrørs bio poser, label af genanvendeligt/genbrugs papir og tapen er også af genanvendeligt materiale. samtidig arbejder jeg på en lille ekstra ting jeg kan sende med kunderne og er bla. i dialog med bambusskolen. Hele virksomheden sælges samlet. varelager følger med.

Økonomiske nøgletal

Da vi er helt nyopstartede er dette svært at udfylde men enhver der er interesseret er mere end velkommen til at se regnskabet indtil nu. Jeg har ikke gjort det ville i reklame da tiden ikke har været der men der har været ordrer hver uge indtil nu, både på strømper og håndklæder.

Produktet

Vi tilbyder bambus strømper og bambus/Bomulds håndklæder af bæredygtige materialer, ingen pesticider, ingen kemikalier. Gode arbejdsforhold hele cirklen rundt og mottoet er lukket kredsløb, så selv tapen pakkerne bliver pakket med, er af genanvendelige materialer. Sælges kun grundet grundet familiære helbredsproblemer.

Markedsføringskanaler

Vi kan findes på:
Trustpilot
Instagram
Facebook
Pinterest

Og selvfølgelig på hjemmesiden www.ecostuff.dk hvor virksomheden drives fra. Her bliver brugt shopify. Der er ikke brugt omkostninger på markedsføring da dette er gjort med konkurrencer indtil nu.
Kunderne vi ønsker og tiltrække er den kvalitetsbevidste og lidt hippe kunde, da fokuset er bæredygtighed og vi ønsker at hjælpe kunden på vej i den bæredygtige livstils jungle ved at have gennemsigtighed og 100% ærlig salg. Glade og tilfredse kunder kommer altid igen.

Omkostninger

Jeg har samlet produkter for omkring 8000,- de hører ikke med i virksomheden men vi kan tale om en samlet pris hvis det ønskes så man er køreklar når man overtager.

Shopsystem

Aktiver

Nej det er drevet hjemmefra og derfor super fleksibel. Muligheder for samarbejder med butikker er muligt,

Virksomhedens historie

Jeg har overtaget virksomheden fra en ung gut der selv havde stablet skelettet og konceptet frem for ecostuff. Jeg så annoncen for virksomheden også begyndte mit bæredygtige hjerte og banke! Jeg ved det er denne her vej vi kommer til og gå og også bliver presset ud i fra alle sider så tænker jo hurtigere vi kan hjælpe danskerne med at være opmærksomme på miljøet jo bedre :) Jeg er dog nødsaget til at sælge da jeg står med et sygt familie medlem og ikke kan give webshoppen den kærligheden den fortjener.

Markedet

Markedet er super bredt, det skyldes at de bambus produkter folk kommer hjem(Andre firmaer) ofte ikke er 100% bambus eller forsvarligt forarbejdet. Det er her vi sætter fokusset og handler derfor med den kvalitetsbevidste bruger der ønsker at gøre en forskel or sig selv og miljøet.

Vision

Blive Dks førende indenfor bæredygtig tekstil. Vi har mulighederne og masser af dialoger med kloge mennesker på området og alt dette får du også med i handlen så du har et stabilt netværk og starte ud på og trække på.

Ideel køber

Jeg ønsker en der brænder for bæredygtig livstil som vil være med til at give det videre til danskerne, da den rette person vil vide at det er små ting der kan gøre en kæmpe forskel. Jeg ønsker en person der har gennemtænkt det her og ikke springer fra når det bliver hårdt da alle ved vi står i en krise, men netop dette kan være en fordel da kvalitet ofte ender med besparelser.

Opstartshjælp

Oplæring er med i prisen af b.la. shopify, dinero, instagram, facebook. Jeg kommer til at stå til rådighed på tlf. og mail og også fysisk hvis partnerskab kommer på tale og derefter efter nødvendighed.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1952

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
34870

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
05-04-2022
Udbudspris 15.000 DKK