Valout.net sælges - Streetwear tøj - Overskud 18.600 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

Valout virksomheden vil være en rigtig fin investering, til det enkelte individ der ønsker en nem start som webshop ejer, indenfor modebranchen. Når vi vil sælge dig virksomheden, så vil vi tilbyde dig hele vores varelager, for du kan komme i gang. Desuden tilbyder vi også gerne vores hjælp og erfaringer, efter salget af virksomheden. Vi bruger alle diverse sociale medier, og er især store på tiktok hvor der er masser af potentiale og et nyt marked og hente når det gælder nye målgrupper. Dermed kan du også få læring om, hvordan markedet fungere på et nyt social medie som man ikke er vant til at arbejde med.

Vi har haft en rigtig flot omsætning på cirka 30.000kr, forhold til hvor svært modebranchen er, har det været et flot resultat. Dermed havde vi 18.600kr på bunden, men dem valgte vi at geninvestere i vores varelager.

Det heller ikke med vores gode vilje at vi rent faktisk sætter virksomheden til salg, men vi må bare erkende at vi ikke har tiden pt med vores liv til at kunne vækste virksomheden to the max som vi rigtig gerne vil.

Vi har også en god kundetilfredshed fra vores kunder, hvilket er også vores styrker da vi netop går meget op i at leverer den gode service. Kun 2,8% af vores ordrer er blevet sendt retur, hvor vi samtidig har kunne formå at få en Trustpilot på 4,4 stjerner ud af 25 anmeldelser.

Økonomiske nøgletal

Facebook Ads: 1200kr
Forsendelse: 5000kr
Indkøb af varer: 20000kr
Overskud 18.600kr
Omsætning: 30.000kr

Overskud før skat: 18.600 DKK

Produktet

Vores produkt består af 5 forskellige produkter som bliver solgt på Valout webshoppen til unge og børn. Vores tøj er lavet til folk der ønsker et komfortabelt outfit og look, som også er kvalitets bevidst.

På markedet er vi klart en af de bedste indenfor modebranchen når det kommer til kundeservicen af vores kunder. Det ikke bare et produkt de får tilsendt, men en helt personlig oplevelse fra ordren bliver bestilt til den ankommer foran hoveddøren. Der altid personligt takkekort, virksomheds stickers og lidt slik som man kan snacke! Vi føler det er den måde man servicerer sig i dag. Det også grundene til vi har tilbagevendende kunder, fordi servicen har været fantastisk.

Virksomheden har klart potentiale for at udvide sortimenter, hvor vi personligt kan hjælpe dig til vejs med nye leverandører eller vores nuværende.

Markedsføringskanaler

Vi bruger rigtig meget Tiktok når vi skal markedsføre os, da vi bedst har erfaring med selve appen men også deres algoritme. Vi får også tit videoer til at gå viralt, og derfor er det et smart værktøj at benytte sig af, fordi tiktok holder ens markedsføring omkostninger relativt lave.

Men vi har også flere gange benyttet os af Facebook og Instagram Ads, hvor vi simpelthen har skudt nogen videokampagner til Blackfriday, Jul og andre højtider hvor man shopper rigtig meget. Så derfor har vi også noget god erfaring med det, men vi har klart opbygget vores forretning på tiktok og folk genkender os også når de ser os på det sociale medie.

Omkostninger

Faste omkostninger:
Shopify som fast betales hver måned 189kr.

Variable omkostninger:
Forsendelse
Emballage (Du får inkluderet 500 forsendelsesposer + takkekort osv)
Markedsføring

Shopsystem

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede webshoppen i november 2020. Så fik vi interesse i modebranchen, og vi blev hurtige enige om det skulle være vores næste plan. Vi startede med at lancere vores første Tokyo T-shirt, som blev hurtigt vores kundernes favorit. Dernæst gik vi all ind på TikTok, som skulle være den platform, hvor vores kunder fandt os. Eftersom vi fik flere salg, lancerede vi sweatshirts og hoodies. Derudover fik vi en ide om at købe vintage college tøj og Levis jeans, som vi endte med at gøre. Levis Jeans blev et kæmpe hit. Os bag Valout gik altid efter at få det bedst mulige tøj, som muligt til den bedste pris vi kunne tilbyde vores kunder

Strategi

Strategien for køberen vil klart være at fokusere på de sociale medier som Tiktok Ads og Facebook Ads. Men for at kunne eskalere, skal man også være villige til at smide nogen penge i det. Eller få penge til nogen influencers, da det også giver rigtig god afkast.

Vi har personlig erfaring med at videoer som annonce er langt bedre end et billede, når man skal lave en reklame. Vi ser at tiktok kan virkelig give god afkast, hvis man rammer den rigtige målgruppe. Vi har engang haft 3000kr i omsætning bare på enkel dag fra tiktok.

Vision

Vores vision er at give vores kunder den bedst mulige oplevelse ved vores produkter. Vi vil have du får tøj til en rimelig pris, som har Premium kvalitet samt gode features. Vores tøj får dig til at føle mere komfortabel. Vi går ikke ned på kvalitet, og vi vil tage dette til næste niveau.

Samt vil vi rigtig gerne dominere det danske marked, og senere hen bevæge os videre i Skandinavien og UK.

Men vi må desværre indse at det bliver for tidskrævende hos os, når vi skal til at gå i 3.G

Ideel køber

Ideelle købere kunne være dem som havde lysten til at overtage en virksomhed som vækster. Så hvis du har gejsten og er kampklar til at føre Valout til ekstreme mål. Samtidig er det også vigtigt at køberen kan se sig selv med vores visioner og kan stå bag de produkter vi netop har på vores lager.

Det vil også være en fordel, at du i forvejen har lidt styr på markedsføring. Og hvis ikke, så få i det mindste læst op på det.

Opstartshjælp

Når du køber dig ind, så vil du selvfølgelig også få et møde med os, hvor vi vil dele vores bedste erfaringer fra virksomheden som du kan benytte til din fordel, når du selv skal i gang. Så derfor betyder det alt for os, at give den nye ejer en god form for hjælp. Vi vil altid også være tilgængelige på e-mail, hvis der skulle være nogen spørgsmål eller usikkerheder, så vil vi helt klart gøre vores bedste på at hjælpe.

Vi har også nogen ideer, til hvordan du kan komme godt i gang på Tiktok og samtidig drive salg.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1541

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34808

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-03-2022
Udbudspris 40.000 DKK