Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop - Vegansk Naturkosmetik - Økologiske hudplejeprodukter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Økologiske hudplejeprodukter fra Namibia

Økologiske hudplejeprodukter - ansigtscremer, håndcreme, body creme, dagcreme, natcreme, vegetabilsk olie, deodorant og sæbe
En niche web-shop, der er fuldt opsat og kørende og kan køres videre dagen efter overtagelse. Shoppen kører hos DanDomain, et dansk og særdeles brugervenligt system med mange design muligheder og nemt at gå til.

Ud over web-shoppen, så er shoppen oprettet på både Facebook og Instagram med følgere, så hvis køber har bare lidt flair for markedsføring på de sociale medier, så kan der hentes rigtig meget her, for det er i den grad blevet forsømt. Hvis du samtidig ved noget om markedsføring via Google, som også har været forsømt, så har du gode chancer for at skabe en god omsætning.

Økonomiske nøgletal

Der er aldrig rigtig kommet gang i forretningen, så omsætningen i 2021 er under kr. 5.000, og der er ikke genereret gevinst.

Shoppen har i 2021 haft ca. 3.000 visninger.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Shoppen sælger en serie økologiske hudpleje produkter, baseret på højkvalitets naturlige og ikke-skadelige planteingredienser produceret fra økologiske landbrug i Namibia. Produkterne er produceret af de fineste veganske og økologiske ingredienser og er samtidig Fairtrade.

Hudplejeserien består kun af ca. 30 forskellige produkter, så det er til at overskue; men der er god mulighed for at supplere med yderligere produkter. Produkterne er Ansigtscreme, Natcreme, After Shave, Hand & Body lotion, Body & Face olie, Deo Sticks og forskellige sæber (handmade).

Importøren af produkterne har tætte relationer til fremstillingslandet, Namibia; men er i øvrigt bosiddende i Tyskland. Importøren har en tilsvarende forretning i Tyskland - https://www.namibian-naturals.de - og herfra sælges de tilsvarende produkter plus andre produkter, som leverandøren gerne vil have med i den danske shop; men tiden har været en faktor, der har gjort, at dette ikke er blevet realiseret.

I øvrigt så har den tyske importør flere gange givet udtryk for, at han kunne være interesseret i at den danske shop også solgte produkterne i Norge og Sverige.
Der er således særdeles gode fremtidsmuligheder med en ganske lille investering i en kørende web-shop.

Markedsføringskanaler

Shoppen er på Facebook og har 56 følgere. På Instagram er der 82følgere.

https://www.facebook.com/nara.cosmetics.dk/
https://www.instagram.com/naracosmeticsdk/

Desuden benyttes MailChimp til nyhedsbreve, og her er der 77 kontakter.

Omkostninger

Omkostningerne til DanDomain udgør pr. måned kr. 743,00 ex. moms
Det inkluderer Webshop Pro betalingssystem (alle gængse kreditkort), MobilePay, Shop SSL og Mailchimp integration light, Shipmomdo (pakkelabels), import/eksport modul.
DanDomain er forudbetalt frem til den 30. juni 2022.

Domænet nara-cosmetics.dk udgør pr. år kr. 40,00 ex. moms og er forudbetalt frem til den 31.08.2022.

Desuden er der en Abonnements-/transaktionsafgift til Nets.

nara-cosmetics.dk ejes af Smart2You Aps cvr. 33049269

Aktiver

Der er et varelager, som sælges sammen med shoppen til varernes kostpris (anslået pr. dd. kr. 5.000 ex. moms).

Varelager på 5.500 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Gennem de sidste fem år har sælger ejet en web-shop i en helt anden branche, og for to års tid siden fik sælger tilbuddet om at få forhandling af NARA Naturkosmetik i Norden. Sælger driver imidlertid et konsulentfirma samt haft stort fokus på den anden shop og har derfor aldrig rigtig fået startet NARA ordentligt op.

Markedet

Der er stor interesse i Danmark for økologisk naturkosmetik og veganske FairTrade produkter, og ved den rette markedsføring og investering i tid, kan dette marked opdyrkes, ligesom der også er et marked i både Norge og Sverige (evt. også Grønland og Færøerne).
Der ud over gør den tyske importør meget ud af at finde andre naturprodukter fra Namibia, som han også gerne vil sælge i Danmark plus nævnte lande.

Stærke sider

Der er en stor interesse for økologi og veganske produkter og udfordringen er her, at få markedet gjort opmærksom på Nara Cosmetics eksistens. Så for en køber, der er god til markedsføring, ligger her et stort marked, der kan opdyrkes.

Ideel køber

Den ideelle køber har tæft for markedsføring af produkter, der appellerer til Fairtrade og økologi, og som enten brænder for naturprodukter eller som i forvejen kender det veganske/økologiske marked eller som allerede sælger andre hudplejeprodukter

Hvis han/hun samtidig ved, hvordan man designer nogle iøjnefaldende bannere og opslag på Facebook og på Instagram, så er der ikke tvivl om, at shoppen kan give et overskud.

Da den nuværende ejer også driver en anden web-shop i en helt anden branche, har det været hovedaktiviteten, og kosmetikshoppen har været et alt for forsømt stedbarn.

Opstartshjælp

Køberen af shoppen kan regne med den opstartshjælp, der måtte være nødvendigt pr. mail eller telefon, og hvis vedkommende bor i Aarhus og omegn, så kan det også være on-location. Det koster selvfølgelig ikke noget.

Det skal nævnes, at DanDomain ofte arrangerer nogle gode opstartskurser, samt også kurser i SEO og internet annoncering. Disse kurser er normalt gratis.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1163

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34773

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-03-2022
Udbudspris 25.000 DKK