Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ny webshop med secondhand børnetøj til dig med en bæredygtig iværksætter i maven

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Cirkuline er et nyt, digitalt genbrugsunivers, som gør det nemt og tidsbesparende at sælge og købe brugt børnetøj. En platform, som holder børnetøj længst muligt i cirkulation. Til gavn for prisbevidste forældre, glade børn og kommende generationer

Webshoppen Cirkuline er grundlagt ud fra en ambition om at gøre adgangen til køb og salg af brugt børnetøj nemt, overskueligt og ikke mindst tidsbesparende for travle forældre.

Platformen forbinder sælger og køber, hvor sælgere slipper for alt besværet ved at selv skulle sælge tøjet (tage billeder, uploade billeder, står for salg), og hvor købere kan købe secondhandtøj til børnene hjemme fra sofaen.
Webshoppen minder om Børneloppen, blot i fysisk form. Den har kun et par måneder på bagen, men jeg har indset, at jeg ikke kan give webshoppen den tid, det kræver, da jeg også er startet op som selvstændig rådgiver samtidig.

Der er brugt en del timer og penge på udvikling, da sælgere kan logge ind med sin egen profil og følge med i salget løbende. Derudover er der udviklet et masseuploadingsværktøj, der gør det hurtigt at uploade meget tøj af gangen for at spare tid.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er helt nystartet og har derfor ingen omsætning endnu. Websitet er gjort køreklar, så der er klar til at der kan komme en masse varer på.

Overskud før skat: 1.000 DKK

Produktet

Webshoppen Cirkuline er grundlagt ud fra en ambition om at gøre adgangen til køb og salg af brugt børnetøj nemt, overskueligt og ikke mindst tidsbesparende for travle forældre. Platformen forbinder sælger og køber, hvor sælgere slipper for alt besværet med at sælge dine produkter, og hvor du som køber kan købe genbrugstøj hjemme fra sofaen. Det vil sige, at kunder kan gå ind på websitet og købe secondhandbørnetøj - ligesom ved en almindelig webshop.
Der kan også sælges andre produkter på shoppen.

Markedsføringskanaler

Webshoppen er ny, så der er ikke gjort noget ved denne del.

Omkostninger

Der er ingen betydelige omkostninger andet inventar til varelager.

Shopsystem

Aktiver

0

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Platformen er ny, så det du køber er en færdig platform, der er klar til at håndtere køb og salg af genbrugstøj.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1588

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
34734

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-02-2022
Udbudspris 22.000 DKK