Veletableret niche webshop med Jagtudstyr - omsætning 404 t. kr. med stor organisk salg.

Fyrvangen, Nakkehoved
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Salg af trofæplader og egne stativer til jagttrofæer i en branche med voksende efterspørgsel.

Succesrig specialiseret webshop
Salg af trofæplader til jagttrofæer i en branche med voksende efterspørgsel.

Specialiseret online salg til en voksende og meget købestærk kundegruppe med egne produkter og produkter der importeres direkte fra producent uden fordyrende mellemled, der giver en konkurrence fordel.

Top SEO ranking på mange væsentlige søgeord.

Stort potentiale for udvidelse til relaterede produkter samt fortsættelse af optimering af konverteringsraten og workflow. Forventet høj omsætningsvækst fremadrettet i et marked, der er præget af mange (små)butikker uden styrke på digital markedsføring.

Regnskab

Afkastningsgrad
11%
Soliditetsgrad
48%
Likviditetsgrad
192%

Økonomiske nøgletal

I årsregnskab for 2021/2022 steg omsætningen med 33% i forhold til tidligere år.
På grund af væsentlig højere fragtomkostninger og prisstigninger på vare fald resultatet. Der er fortaget initiativer til at forbedre indtjeningen således at dækningsbidraget igen kommer op på 50%.

For kommende regnskabsår forventes at væksten bliver knap 20% og et kraftig stigende resultat til 40.000 til 50.000 kr.

Produktet

Tilbyder klassiske trofæplader til knivskarpe priser fra effektive producenter, unikke håndlavede udskårne trofæplader samt alternative løsninger til at præsentere jagttrofæet på reol, skrivebord eller væg. Derudover tilbydes specielt fremstillede modeller for at tilgodese en stigende efterspørgsel fra kunder, der ønsker at bevare en ensartet trofæsamling. Salget er typisk til detailkunder men der er også tilkommet et stigende antal kunder, der ordner jagttrofæer til jægere.

Arbejder for at være en troværdig leverandør med høj service og viden inden for min niche, hvor priserne holdes på et attraktivt niveau til glæde for alle kunder ved at sælge direkte til kunder uden ekstra mellemled fra effektive leverandører.

Der er generelt et hul i markedet, hvor det kan være svært at finde en trofæplade der er magen til den, man som jæger tidligere købte og trophyplates.dk sikrer pga. sine pålidelige leverandører, at trofæsamlingen ser ensartet ud. Dermed er der garanti for, at du kan få den samme vare i samme form og farve således at den matcher din trofæsamling.

Blog med nyttig viden med alt fra afskæring, trofæbehandling og opmåling. Bloggen har kraftig stigende organisk trafik og kan nemt udbygges.

TrophyPlates.dk er en unik niche virksomhed med stort potentiale med mulighed for nye produkter og prisoptimering.

Markedsføringskanaler

Facebook @TrophyPlatesAps med 756 følgere og 692 synes godt om. Pixel og forretning er oprettet på Facebook.

Instagram
563 følgere og 142 opslag.

Der er en stor mulighed for yderligere vækst ved at starte annoncering på Facebook og Instagram

MailChimp med 1759 kontakter og 1017 subscribers. Nyhedsbrevene benyttes kun få gange ved særlige begivenheder som f.eks. årlig sæsonstart og black week/friday.
Open rate 44-55% og Klik rate cirka 10%

TrustPilot.com anmeldelse:
Trustscore: 4.9 ud af 5 baseret på 261 anmeldelser.

Den primære markedsføringskanal er Google Ads.
Alle produkter markedsføres via Google shopping og varekategorier via Google search kampagner.
K-rate på 7,2%
Betalt annoncering på Google giver cirka 41% af omsætningen.
Stort organisk salg på 27% af omsætningen og resten på eksisterende kunder.
Lidt salg via mail, Facebook, henvisninger etc.

Omkostninger

Erhvervsforsikringer: 4200kr
Porto og gebyrer: 1300kr
Internet og webhotel: 19.615kr
Betalingsløsning: 2641kr
Diverse: 1500kr
Google Ads budget: afhængig af sæson 3000-5000kr pr. mdr.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden har ikke noget fast kontor og alle opgaver varetages fra privaten.

Virksomheden råder over diverse emballage m.m. til forsendelse i form af papkasser, bølgepap og papfyld.
Printer overdrages ved salg af virksomheden.
Varebeholdning: Ca. 150.000 kr. + emballage på typisk 1000-2000 kr.
Alt overdrages ved salg af TrophyPlates.dk i anpartsselskabet Trophy Plates Aps, som er den juridiske ejer af hjemmeside incl. webshop Blok (Guide etc.), Facebook profil, Instagram, trofæsamling (dog ikke mine egne trofæer), prototyper, tegninger af egne produkter, varelager og kæmpe stor samling af egne fotos.

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Ideen bag Trophy Plates Aps er blevet til gennem mange rejser i Østeuropa, hvor de har en lang tradition for at ære vildtet efter en vellykket jagt ved bl.a. at præsentere vildtet på flotte trofæplader. Denne tradition går langt videre end blot at ære vildtet og lykønske jægeren efter en vellykket jagt. Traditioner tages med ind i jagthytten, hvor der ofte er masser af trofæer placeret på smukke trofæplader. Et hyggeligt miljø hvor gode jagtoplevelser kan fortælles og opleves på ny.

Udover at tilbyde klassiske trofæplader tilbyder virksomheden et alternativ nemlig at præsentere jagttrofæet på håndlavede udskårne trofæplader eller stativer, når man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen. Samtidig kan virksomheden tilbyde trofæplader specielt fremstillet efter model i den form og farve der matcher kundens trofæsamling.

TrophyPlates.dk serie af trofæholder og trofæstativer er udviklet ud fra kundeønsker og nært samarbejde med specialister indenfor området.

Markedet

Væksten kan fortsætte, da potentialet er stort og markedsandel kan forøges kraftig. Dette i kraft af at markedet for jagtudstyr er umodent og virksomhedens niche-position.
Der er ingen konkurrenter med samme niche-styrke, som TrophyPlates.dk der tilbyder hele produktsortimentet fra klassiske trofæplade, håndlavede og trofæholdr og trofæstativer til trofæer.

Stor potential i salg B2B til konservatorer og andre.

TrophyPlates.dk store sortiment og egnede produkter kan bruges som afsæt til at starte salg i Norge og Sverige. Det svenske marked er kendetegnet af mange små udbydere med et begrænset sortiment og minder på nogle områder om det danske.

Svagheder/udfordringer

Jeg har begrænset viden om markedsføring og her kan en ny køber med de rette kvalifikationer bidrage til at accelerere væksten yderligere. Der er et uudnyttet potentiale ift. at lave succesfuld annoncering på de sociale medier: Facebook og Instagram.

Udnytte den organiske trafik på TrophyPlates.dk blok til at sælge produkter der er relateret til emner der beskrives.

Udnytte en mulighed for at optimere resultatet ved at lave prisaftaler med underleverandør.

Stærke sider

Stærk online markedsposition på alle produkter og stor organisk trafik på online vejledning / guide på alt vedr. trofæbehandling og montering.

Egne stærke signatur produkter som er designet af TrophyPlates.dk.

Egen indkøb direkte fra førende producenter, som kan sælges billigt til slutbrugeren. Ingen mellemled på de vigtigste produkter.

Mulighed for at lave kunde specificeret produkter, som er unikt for TrophyPlates.dk

Vision

Jeg vil målrettet arbejde for at være en troværdig leverandør med høj service og viden inden for min niche, hvor priserne holdes på et attraktivt niveau til glæde for alle mine kunder. Det vil jeg gøre ved at sælge varer direkte til kunder uden ekstra mellemled fra mine effektive leverandør.

Tilbyde Online Guide og vejledning til alt vedrørende relevant og nyttig viden om produkter og brugen af disse.

Ideel køber

En potentiel køber kan være ejer af en eksisterende webshop indenfor branchen eller en fysisk jagtbutik der gerne vil accelerere sin e-handel, eller en der går og drømmer om at blive selvstændig indenfor en voksende branche.
Jeg vil være interesseret i et partnerskab med en passende investor eller en fysisk jagtbutik.

Jagterfaring eller tilsvarende er en fordel, men det er vigtigere at have kompetencer indenfor salg, logistik og markedsføring.

Opstartshjælp

Da jeg ikke har tid til at udvikle Trophy Plates Aps på alle fronter alene, har jeg valgt at sælge virksomheden. Der er alle de daglige opgaver såsom markedsføring, pakning, bogføring, indkøb samt administration etc., som kræver tid.

Jeg vil gerne kunne fortsætte med nogle af de ting, som jeg synes er spændende at arbejde. Det er diverse produktudvikling og blog indlæg der kræver jagterfaring / viden, men ikke ikke markedsføring, dagligdrift og bogføring.

Jeg står naturligvis også til rådighed for introduktion af diverse programmer, der bruges i dagligdagen f.eks. Word Press, Woo Commerce, Dinero, samt vidensdeling om virksomhedens produkter.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2658

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34710

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
19-02-2022
Udbudspris 140.000 DKK