Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping webshop med salg af LED arbejdsbelysning til privat og erhverv

Korsholmvej, Fjerritslev
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Dansk webshop med dropshipping koncept - har omsat for 125.000kr på omkring 7 aktive måneder, udover det er der en rigtig god dækningsgrad på alle produkter. Webshoppen blev lanceret tilbage i September 2020. Fra januar 2021 og til december 2021 har der være lukket ned for webshoppen pga tidsmangel og fokus på andre projekter. Vi har dog prøvet at starte den op igen her i midt December 2021, og der er omsat for 23.000kr siden da. Så potientialet er der stadig.

LightByNight er forhandler af LED arbejdsbelysning til privat og erhverv, gennem leverandøren får man adgang til en del produkter. Webshoppen har stort potentiale såfremt du er dygtigt til markedsføring, vore primære markedsføring har stort set kun været gennem opslag i Facebook grupper som f.eks. "entreprenørens rodekasse" og "Køb og salg af landbrugsmaskiner og tilbehør" hvor vi har lagt opslag op hver anden dag cirka.

LightBynight er en webshop, som er køreklar og velfungerende. Webshoppen har været et projekt som vi begge har rodet lidt med i fritiden, men pga fuldtidsjob og andre projekter, må vi erkende at vi simpelthen ikke har tid til at drive denne webshop videre, hvis den skal vokse til noget stort. Der stort potentiale for at yderligere bygge på og dermed lave en endnu bedre forretning. Er du som sagt skarp på markedsføring, eller kan få nogle youtubere til at lave nogle reklame videoer, kan det sagtens blive en rigtigt god forretning. LightByNight er til dig, som vil hurtigt i gang med E-handel, uden selv at skulle stå og pakke ordre og selv stå for logistikken. Webshoppen sælger kvalitetsprodukter og der er 2 års garanti på ALLE de forskellige produkter som er vist på siden, når der bliver lagt en odrer på shoppen giver vi en besked til leverandøren, og alle varer afsendes fra Tyskland (nogle få Frankrig) og dermed er der en hurtig levering. Der går normalt 3-5 dage før kunden har sin varer.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er en dækningsgrad på hvert produkt imellem 50% og 70%
Udover det har været et overskud på 4000-7000kr pr. måned i gennemsnit i de aktive måneder, hvor der har været lavet Facebook opslag og kørt lidt ads.

Produktet

Hos Light by Night er vores vision at tilgængeliggøre et bredt udvalg af kraftigt kvalitets LED belysning, til en skarp pris til både erhvervsdrivende og private.

Vi bestræber os på hele tiden at holde vores kunder opdaterede med de bedste produkter på markedet, til den skarpeste pris.

Markedsføringskanaler

Facebook grupper, og så har vi kørt lidt Facebook ads.
Lige i starten i 2020 havde vi 2 youtubere til at lave nogle reklame videoer for os.

Omkostninger

180kr til shopify
5kr pr. transaktion til Quickpay

Shopsystem

Virksomhedens historie

Kvalitet LED belysning til lave priser

Hos Light by Night er vores vision at tilgængeliggøre et bredt udvalg af kraftigt kvalitets LED belysning, til en skarp pris til både erhvervsdrivende og private. Mange af vores konkurrenter er meget dyre med LED belysning, så derfor er en god mulighed for at få andel i det marked.

Vi bestræber os på hele tiden at holde vores kunder opdaterede med de bedste produkter på markedet, til den skarpeste pris.

Markedet

Der er en stor købekraft på dette marked, der er rigtigt mange landmænd og entreprenørvirksomheder, der gerne vil købe billigt lys i god kvalitet. Udover det er der også et stort marked til private, f.eks. folk der går og hygger sig med nogle projekter i værkstedet, eller køre 4 hjulstrækker osv.

Svagheder/udfordringer

Kan ikke lige komme på nogle

Stærke sider

Et stort marked med mange muligheder
Billigere end vores konkurrenter

Strategi

Vores strategi har været på at lave faceopslag i forskellige grupper på Facebook gratis

Opstartshjælp

Vi vil stå til rådighed på både mail, og telefon såfremt der er nogle spørgmsål eller andet.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
20.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
1 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1946

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34704

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
17-02-2022
Udbudspris 26.500 DKK