Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 78.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med træningstøj til mænd og stort kundekartotek. - Omsætning er 2.760.000 DKK siden start.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Producerer og distribuere træningstøj. Vi sælger igennem vores webshop.

Vores virksomhed har været aktiv fra 2015-19 og derefter 2021-nu og har opbygget et fornuftigt kundekartotek i Danmark. Med virksomheden følger et komplet varelager, leverandører, Facebook side, Instagram og 4500+ e-mails. Vores omsætning er 2.760.000 DKK siden start.

Vi har været Danmarks største brand inden for træning.

The Body Factory blev lukket I 2019 grundet skift I prioriteter, og blev derefter opkøbt I starten af 2021 hvor en komplet rebranding blev skapt. Nye produkter købt, ny webshop og ny strategi. Vi sælger grundet tidsmangel, I forbindelse med fultidsarbejde.

Økonomiske nøgletal

Siden overtagelse start 2021 har vi arbejdet på at rebrande. Vi har investeret I bæredygtige produkter (alle økologiske) ny hjemmeside samt et komplet varelager der svarer til ca. 140.000 DKK I udsalg. Dertil har vi investeret I en trykmaskine til en værdi af 7.000dkk så produktion hurtigt kan ændres, og nye designs tilføjes.
Vores nye trykmaskine betyder at du ikke behøves at have et stort lager.

Produktet

Vi sælger træningstøj til mænd, til de potentielle kunder der findes på dette marked. Vores brand henvender sig til den normale person, hvorfor mange af vores produkter er lavet i bomuld. Vi har haft stor succes med pakketilbud, som har været en fast del af vores sortiment. Vi sælger tøj, som både kan bruges i trænings centret og til hverdagsbrug.

Markedsføringskanaler

I vores markedsføring har The Body Factory tidligere haft stor succes med influencers. Disse personligheder reklamerer over Instagram. Vi benytter dem til at reklamerer og rådgive vores kunder.

Vi har brugt SEO, men største delen af vores markedsføring kommer fra influencere og Nyhedsbrev til vores 4500+ medlemmere.

Der er mange muligheder for at markedsføre, som f.eks.. Tik Tok og brug af User-generated marketing.

Omkostninger

Vi har faste omkostning i form af vores webshop (shopify), og klaviyo som vi burger til vores nyhedsbrev.

Shopsystem

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 8.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

THEBODYFACTORY™ er resultatet af to venners drøm om at fremstille allround kvalitets trænings- og lifestyle-tøj, der i pasform og design passer til den aktive livsstil, løb, fitness og funktionelle træning.

THEBODYFACTORY™ bestræber at vedholde et stilrent og minimalistisk design, i nordisk kvalitet, til gode priser. Vores filosofi er at kombinere kvalitets træningstøj i et stilrent design, tilpasset den aktive hverdag og produceret i markedets bedste materialer.

THEBODYFACTORY™ sigter mod at skabe mere end blot et brand med træningstøj, og vi giver dig derfor indblik i en verden af kost og træning gennem bloggen, hvor vores atleter løbende giver dig deres bedste råd.

Du kan også gå på opdagelse i vores trænings- og aktive TBF-univers gennem vores Facebook-side, eller du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev, der indeholder alt fra tidens trends og produkter til gode råd i træningscenteret.

Strategi

Vores strategi har været at levere kvalitetsprodukt til en fair pris. Vores danske leverandør, levere produkter i topklasse, hvilket har været virksomhedens kendetegn. Der er nogle internationale spillere på markedet, så vi har differentieret os på det at købe fra en danskejet virksomhed, hvor største delen af produkter er produceret i Danmark.

Ideel køber

En ideel køber til vores virksomhed, har kapitalen og lysten til at drive det videre. Der er et kæmpe potentiale på en masse af nær markederne omkring Danmark. Med den rette mængde kapital, ser vi ingen grænser for hvor stort dette brand kan blive.

Har du erfaring med tøj eller fitness brancher, er det et stort plus - dog kan det sagtens lade sig gøre uden, da vi startede det op uden denne erfaring.

Opstartshjælp

Planen er ikke at blive i virksomheden, dog kan dette godt arrangeres i startfasen, hvis det ønsker. Vi vil altid være tilgængelige.

Vi vil selvfølgelig forklare hvordan vi har drevet det og hjælpe med at overdrage leverandører og samarbejdspartnere, hvis dette ønskes, så det bliver så let som muligt at overtage.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2317

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
34656

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-02-2022
Udbudspris 78.000 DKK