Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Yoga- og træningsvirksomhed i 100% bæredygtige materialer. Organisk eksponeret på TV2, Kanal 5 og Femina og faste større kunder

Maglekildevej, Frederiksberg C
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Med fast produktionpartner i Portugal, en top tunet webshop med flere faste kunder, eks., fysioterapeut klinik og eksklusivt hotel.

En af Danmarks første yoga- og træningsvirksomheder der laver eksklusivt og luksus yogaudstyr i 100% bæredygtige materialer, produceret i Portugal. Vi er det logiske, grønne valg for virksomheder, privatpersoner og andre kunder.
* Faste kunder: Fx. Eksklusivt hotel i København, Fysioterapeut klinik mfl.
* Fast, stabil og sund produktionspartner i Portugal til gode priser der kan skaleres.
* Organisk eksponeret i: TV2, Kanal 5, Femina & iForm.
* 5 Stjerner på Trustpilot.
* Stort varelager.
* Rebrandet i 2021 hvor vi gik 100% bæredygtighed.
* Vedvarende interesse og salg, men sælges da egne fuldtidsjob desværre forhindrer os I at køre videre.

Regnskab

Afkastningsgrad
-8%
Soliditetsgrad
-4%
Likviditetsgrad
265%

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2021: 172.508,57kr
Overskud 2021: 43.796kr
Dækningsbidrag 2021: 151.050kr
Varelager: 78.543,65 kr.

Produktet

Yoga- og træningsudstyr konstrueret med kork og genbrugsgummi.

Kork er biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt. Vores kork kommer fra Portugal, hvor korken udvindes i overensstemmelse med regler, der er udviklet gennem mange år. Når kork-egen er 25 år, kan man høste kork, som er træets tykke bark, første gang. Derefter kan man høste kork cirka hvert niende år i de næste 150-200 år.

Miljøvenlig
Kork-egen optager mere Co2 end den afgiver, hvilket hænger sammen med, at man kan udvinde kork af det samme træ igen og igen, når blot det gøres med omhu og på den rigtige måde. Mens barken vokser tilbage igen på korktræet - absorberer træet op til 3,5 gange mere C02 end det ellers ville gøre. Hvert år opbevarer korkegeskove op til 14 millioner ton C02, hvilket spiller en afgørende rolle i bekæmpelsen af ​​global opvarmning.

Genbrugsgummi
For at sikre en så bærerdygtig måtte som mulig, bruger vi selvfølgelig genbrugsgummi blandet med kork.

Socialt bidrag
Kork-egen er Portugals national-træ og en vigtig indtægtskilde for landet. Portugal er verdens største producent af kork, og produktionen af det bæredygtige materiale danner grundlag for hundredevis af fabrikker med tusindvis af medarbejdere. Utallige små lokalsamfund i Portugal er afhængig af den beskæftigelse, som kork-industrien giver.

Antibakteriel
Undersøgelser har vist, at den gennemsnitlige yogamåtte i gymnastiksalen kan indeholde flere bakterier end, hvad der befinder sig på et toiletbræt! Yogologic’ kork yogamåtter er anderledes. Den er et naturprodukt og anti-bakteriel.

Luksus til kroppen
En Yogologic yogamåtte af kork er luksus til din krop. Den er smuk og behagelig at ligge på. Slidstærk, smidig og med en god tyngde, så den ligger ordentlig på gulvet. Lavet af 100 procent bæredygtige materialer, ligesom selve processen, hvorpå korket produceres er øko-venlig og med til at holde liv i utallige små lokalsamfund i Portugal.

Vi fremstiller vores produkter i Portugal, for vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Markedsføringskanaler

Vi har en fin aktiv Instagram og Facebook. Netop begyndt på Pinterest hvor vi ser stort potentiale.
Vi har tidligere haft marketingsbureau tilkoblet men nu kører vi det hele selv. Vi har været dygtige og heldige at få flere kendte mennesker/influencere der har været vilde med Yogologic- brandet og produkterne, hvilket har gjort, at vi ikke har behøvet betale for eksponering udover at give dem produkterne. Kendte personer der har promoveret Yogologic uden afregning er: Thomas Evers Poulsen, Jeannette Ottesen, Sara Bro, Rosa fra bagedysten mfl.

Omkostninger

Lager: 1.678,40 om måneden
Hjemmeside: 1.800,44 om året

Shopsystem

Aktiver

Vi har et varelager bestående af tre tætliggende lagerrum i opbevaringsvirksomhed i Østerbro.

Varelager på 101.131 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Yogologic blev egentlig stiftet i efteråret 2018 af to unge fyre der kom fra en baggrund i elitefodbold. For at optimere vores fysiske og mentale sundhed ville vi i gang med at dyrke yoga. I vores søgen efter en yogamåtte fandt vi hurtigt ud af hvor dyrt det kan være at shoppe yogaudstyr. Vi var egentlig indstillet på at betale en høj pris for en yogamåtte, der jo havde til hensigt at forbedre det vigtigste i vores liv - vores gode helbred. Problemet opstod da udvalget af yogamåtter tydeligt var lavet af syntetiske og usunde materialer - og mange af dem var endda ikke særlig kønne.
Derfor lavede vi Yogologic.
Vi havde begge fuldtidsjob og derfor kørte det på minimal blus de første par år, ligesom det stolt helt stille i ét år. I efteråret 2021 solgte den ene stifter sine andele til Mathias der nu trådte ind i virksomheden. Samtidig fik vi etableret en direkte kontakt og producent i Portugal, ligesom vi skruede endnu mere på bæredygtigheden i produkterne.
Desværre må vi nu konstatere at tiden ikke er til at vedligeholde det, selvom følelsen hele tiden har været, at blot der blev lagt flere timer i det, ville virksomheden kunne stikke af.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1343

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34642

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-02-2022
Udbudspris 350.000 DKK