Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar og stilfuld beauty dropshipping webshop med branded produkt

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Velfungerende og moderne webshop med 4 udvalgte produkter, med mulighed for ydeligere private labelling!

VELU CARE er en webshop med enormt potentiale og unikke beauty produkter, som nemt kan skaleres til norden og det europæriske marked. Butikkens hovedprodukt 'VELU | IPL Hårfjerner' er en hårfjerningsenhed med et super profit-margin på op til 1.000kr. pr. enhed. Især hårfjernings markedet (nordeuropa) er relativt roligt ift. konkurrence, og det giver altså rig mulighed for hurtigt at få en unik markedsposition og skalere webshoppen. Jeg har valgt netop dette produkt, da det er eksploderet i popularitet, i USA og i EU over de seneste måneder.

Jeg har brugt mange måneder på både webshop, So-Me og produkt udvikling og du kan derfor forvente at overtage en gennemført og flot webshop. Jeg har også fået lavet unikt content til webshoppen så den står knivskarpt! Grunden til at jeg sælger den, er at jwg desværre må konkludere at jeg har haft for travlt, og det har påvirket mit personlige liv for meget. Jeg håber derfor også at den næste ejer vil tage faklen og føre VELU CARE videre.

Der er ingen udgifter forbundet med web-shoppen udover det årlige/månedlige domæne og plugins til hjemmesiden.

Til webshoppen medfølger der, Instagram profil samt facebook profil.

Alle leverandører er fra EU og har fine fragttider samt QC. Jeg har lavet en aftale med en super dygtig producent der vil kunne lave alle produkter private labelled, og med en lav minimum ordremængde. Lige nu sælges der 4 unikke produkter, hvoraf hovedproduktet (hårfjerneren) er branded og holdes i et personligt lager, derhjemme.


Konceptet samt målgruppen er rettet mod personer der går op i beauty og skønhedsprdukter. Det er et enormt marked og især salget af hårfjerningsprodukter, er som sagt eksploderet i USA og EU. Jeg vil klart foreslå at udnytte influencer-marketing til at promovere disse produkter, da det er meget effektivt og relativt billigt.

Alt er opsat og køreklar til den næste ejer!


Er du den ejer der skal tage VELU CARE til nye højder? Så skriv endelig!

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

profit-margin på produkter ligger som sagt på mellem 30-50%. Grundet at webshoppen ikke er blevet arbejdet særligt meget på i forhold til salg, så er det svært at måle KPIer som overskudsgrad, overskud osv. da webshoppen er i sin begyndende fase.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

VELU CARE sælger lige nu 4 beauty produkter. 3 af produkterne er dropshipping produkter fra EU og har en gennemsnitlig profit-margin på 30-50% hvilket er super højt.

VELU | Ultrasonic Scrubber er en lille håndholdt maskine der har en række funktioner som bl.a. kan rense ansigtet for urenheder og fedtet hud.

VELU | IPL Hårfjerner er butikkens "hovedprodukt" og er en IPL Hårfjernings enhed som på få uger, stopper hårvækst på kroppen. Det er et unikt produkt med en super god profit-margin.

VELU | Facial Cleanser er endnu en lille håndholdt maskine der renser huden i ansigtet. Maskinen er unik og kan tages med alle steder og kan også bruges i badet.

VELU | Blackhead Remover er en lille håndholdt maskine der bruger vakum teknologi til at fjerne bumser og blackheads i ansigtet.

Markedsføringskanaler

Jeg har testet forskellige markedsføring kanaler som facebook ads og butikken er også oprettet i google shopping. Jeg har samtidig lavet en instagram profil og en facebook profil til VELU CARE hvor jeg har postet en del for at skabe brand awareness. Derudover er der også mulighed for at arbejde mere med SEO-optimering.

Omkostninger

Omkostningerne ved webshoppen er lave. Det er stortset kun shopify og product costs.
Produkterne koster mellem 155kr. og 350kr. alt efter aftale med leverandør og producent. Da VELU | IPL Hårfjerner er private label, vil jeg foreslå at købe mellem 5-15 enheder hjem fra producenten da det bedst kan betale sig.

Shopify koster med den rette plan, 185kr om måneden

Shopsystem

Markedet

VELU CARE befinder sig i et marked der er enormt stor, og vokser! Ses der på hårfjernings markedet, er det lige nu omkring $2.430.000.000 og forventes at stige til $3.167.000.000 i 2025. VELU CARE sælger også produkter relateret til hudpleje, og her er markedet anset til at have en værdi af omkring $300.000.000.000 i 2025. Det er mildt sagt, et enormt marked med kæmpe potentiale.

Stærke sider

En af de største fordele, er klart at lige præcis hårfjernings segmentet i norden, er næsten urørt med få konkurrenter. Det giver en unik mulighed for at skabe et robust og stærkt brand med tilfredse og loyale kunder, der også spreder budskabet efter tilfredse køb. Lige nu er der heller ikke nogle store konkurrenter i nordeuropa, som der eksempelvis er i USA hvor barrier to entry er højere.

Strategi

De der var min ambition/strategi med VELU CARE var at fokusere på at skabe et brand over diverse SoMe platforme og bygge et robust og genkendeligt brand. Det kan så efterfølgende forstærkes med betalte SoMe ads og andre platforme.

Ideel køber

Den ideelle køber, er en person der har prøvet kræfter med dropshipping eller ecommerce før, men ikke nødvendigvis en ekspert! Butikken er ikke super krævende at holde i gang, men netop marketing er dét der skal fokuseres mest på, samt at bygge et brand op.

Opstartshjælp

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at sikre at overdragelsen kører som smurt, og du føler dig tryg ved det. Jeg vil selvfølgelig også give dig alt materiale jeg har, som fx. billeder, docs, kontakt info til supplier og mere! Jeg kan også hjælpe med evt. ting efter overdragelsen som fx. webshop opsætningen og hvordan plugins virker. Som sagt, vil jeg gerne sikre mig en god og ordentlig overdragelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1060

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34608

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-01-2022
Udbudspris 12.000 DKK