Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Uldtoj.dk - Lækkeridsken af webshop i vækstmarked - Omsætning 601.932 kr.

Frydendalsvej, Vallensbæk Strand
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
5-stjernet webshop med danske topbrands

Uldtoj.dk er en specialbutik der sælger baby- og børnetøj med uld.

Omsætningen har været stigende alle år og vi få mere end 95% af vores salg via organiske søgninger - vi ligger godt på mange søgeord seo-mæssigt. Går man ind i eks Google Shopping Ads eller Google Ads vil omsætningen kunne hæves mange gange.

Vores kunder er virkelige tilfredse med den service vi leverer, hvilket kan ses af, at vi har 5 stjerner både hos Trustpilot og på Google.

Vi har aftale med de fleste af de store danske kvalitetsbørnetøjsmærker som Joha, MarMar, MP, Huttelihut, Racing Kids med flere, samt et par tyske højkvalitetsmærker.

Vi er ikke på jagt efter en hurtig handel eller er i en situation, der kræver salg her og nu. Vi ønsker det bedste for virksomhedens fremtid og ønsker salg til en seriøs køber, der har kompetencerne til at drive den videre til endnu større succes.

Regnskab

Afkastningsgrad
4%
Soliditetsgrad
-57%
Likviditetsgrad
1761%

Økonomiske nøgletal

Nøgletal for 2020 (seneste regnskab, 2021 er højere men ikke færdigt)

Omsætning 601.932
Resultat efter skat 20.000
Overskudsgrad -3%
Dækningsgrad 14%

Vi har år efter år valgt at købe større lager ind og få flere mærker på shoppen, hvilket har haft naturlig betydning for overskud.

Produktet

Vi sælger hovedsageligt baby- og børnetøj hvori der er uld.

Salget foregår udelukkende gennem webshoppen. Vi har eget fysisk lager.


Markedsføringskanaler

Vi benytter stort set kun SEO. Vi ligger rigtig godt på mange vigtige søgeord inden for vores kategori. Vi har mange top 3 og top 5 placeringer og klarer os fint i sammenligning med de helt store spillere. 80% af vores trafik er organiske søgninger. 8% er direkte besøg (gengangere der kommer tilbage).

Vi bruger ganske lidt PPC men det er et område der med fordel kan udforskes. Trafik via PPC udgør kun 4% af den samlede trafik så her ligger en potentielt kraftig øgning af omsætningen, hvis man arbejder med dette.

Vi har ligeledes en nyhedsbrevsliste med små 500 tilmeldte. Vi har ikke været gode nok til at udnytte den i forbindelse med salg, så også her ligger der en mulighed for øget omsætning.

Omkostninger

Største omkostning er til køb af varelager. Virksomhed drives fra privat hjem så vi har ikke udgifter til husleje.

Derudover er der omkostninger til hosting af shoppen, samt til softwarelicenser, der bruges til drift.

Forsikring og betalingsløsning er ligeledes faste udgifter.

Løn har været holdt på et minimum, da det har været prioriteret at vækste virksomheden i stedet med opbygning af portefølje af børnetøjsmærker samt større varelager.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden drives fra privat hjem. Der er et større varelager og derudover lagerinventar som opbevaringskasser og tøjstativer.

Der er nyhedsbrevsliste samt inaktiv Facebookside samt mere aktiv Instagramprofil.

Varelager på 750.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Salget af tøj med uld stiger år efter år. Det kan vi se på interessen samt det er noget vores leverandører fortæller os. Dette hænger godt sammen med den øgede fokus på, at tøj skal være mere bæredygtigt. Her er uld klart et af de mest bæredygtige materialer.

Svagheder/udfordringer

En udfordring er, at fordi uld er så populært, så er der rigtig mange firmaer der begynder at fremstille tøj i uld, hvilket medfører mangel på verdensmarkedet. Dette medfører så stigende priser for producenterne og dermed dyrere salgspriser for varerne.

Stærke sider

Vi har været gode til at få bygget en god SEO op, som gør at vi har et løbende fornuftigt salg helt uden omkostninger til eks. PPC. Vi ligger godt på mange relevante søgninger på Google.

Endnu mere fokus på SEO vil kunne bringe siden til tops i konkurrence med de største (der er vi allerede for nogle vigtige søgninger).

Dette fundament gør at kommer der mere fokus på PPC, end hvad vi har haft, så vil det give en rigtig godt omsætningsstigning.

Vi har haft meget fokus på kundeservice, at levere god service for kunderne samt at sende pakker dagligt og hurtigt. Derfor er vi så heldige at have 5 stjerner på både Trustpilot og Google. Vi bliver ofte rost for, at vi leverer meget hurtigt sammenlignet med konkurrenter.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1370

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34594

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-01-2022
Udbudspris 500.000 DKK