Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Doggies.dk - Webshop med omsætning sælges (Dropshipping) - Omsætning på +60.000 kr. i 2021

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dropshipping af hundeprodukter - velkørende website

STORT POTENTIELLE! - Omsætning på +60.000 i 2021 - Faste kunder!

Ønsker du at være med til at tilbyde kvalitet til hundeejere i Danmark? Så har du her en oplagt mulighed for at købe en velkørende webshop, med kvalitets produkter til hunde.

Webshoppen er bygget op på dropshipping, så intet varelager!

Gode leverandør aftaler!

Shoppen er kørende og har omsætning fra din første dag som ny ejer.

Omsætningen er i gennemsnit steget med 300% om året.

Der medfølger blandt andet Instagram profil med +1.600 følgere.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der har været en omsætning på +60.000 kr. i 2021, hvor der har været 1.300 kr. i overskud. Der skyldes blandt andet at der brugt penge på marketing osv.

Produktet

Webshoppen har gode leverandør aftaler og da det hele er bygget op omkring dropshipping, forekommer der heller ikke udgifter til varelager, lokaler osv.
Der er dog mulighed for selv at lave et varelager, som også vil give nogle andre priser hos de forskellige leverandører. Derfor er også der også stort potentielle for at kunne øge omsætningen endnu mere.

Der medfølger blandt andet Instagram profil med +1.600 følgere.

Webshoppen sælges da jeg desværre ikke har tid til at køre den mere. Der er masser af mulighedere for at gøre det til en kæmpe virksomhed. Omsætningen er i gennemsnit steget med 300% om året.

Faste udgifter er til domæne og betalingsløsning.

Der medfølger desuden flere domæner, som leder direkte til webshoppen.

Markedsføringskanaler

Der er brugt tid på SEO optimering, som gør webshoppen ligger fornuftigt på Google - dog kan der sagtens gøres en større indsats her.

Men folk kommer typisk ind via organisk søgning, pricerunner, IG og FB.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Jeg startede virksomheden op tilbage i 2019, da jeg gerne ville prøver krafter med det at være selvstændig. Jeg fik smag for det, da jeg kunne se at shoppen faktisk kunne løbe rundt uden, at jeg behøvede at ligge særligt meget tid i det. Efter jeg fik optimeret hjemmesiden, gik det hurtigt. Kunderne kom selv, omsætningen begyndte at stige og jeg var glad.

Men jeg må desværre indse, at jeg ikke har tiden til at få webshoppen derhen hvor jeg ved at den kan komme. Jeg ved det er stort potentielle i den og med den rette person bag rattet, så kommer der til at gå hurtigt.

Opstartshjælp

Jeg vil være til rådighed i starten, så vi sammen kan få sat dig ind i hvordan det hele fungere. Der er heldigvis ikke så mange processer at blive sat ind i, så du er hurtigt selvkørende og kan sætte dit eget præg på shoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1762

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
34576

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-01-2022
Udbudspris 15.000 DKK