Webshop med salg af mobiltilbehør - START 2022 SOM IVÆRKSÆTTER!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Dropshipping af mobiltilbehør, med dansk leverandør

Kunne du tænker dig at opfylde drømmen om at blive iværksætter? Her har du muligheden for at starte 2022 ud, i erhverslivet.
Her har du alt hvad der skal til! Hos Carephone har vi alt hvad du skal bruge af mobiltilbehør, alt fra powerbanks til skærmbeskyttelse fra kendte brands.
Hos Carephone, tror vi på, at alle skal have lov til at kunne købe alt hvad du skal bruge til din mobiletelefon, til en overkommelig pris og af høj kvalitet. Derfor har vi samlet det hele et sted.
Hos Carephone har vi en dropshipping aftale med en dansk leverandør, som kan levere direkte til kunden på 3-5 dage, uden de skal stå inde med noget inventar!
Webshoppen er designet helt fra bunden og med et unikt præg ekspertise inden for Webshop-design, opsætning og grafisk arbejde. Alt er sat op for dig, men venter bare på at få udnyttet sit potentiale af den rette ejer.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen økonomiske nøgletal forbundet med Webshoppen, men du kan bide dig sikker på en god avance og en profitabel forretning med de rette salgsteknikker. Det eneste du skal sørger for er markedsføring!

Produktet

Hos Carephone tilbyder vi et bredt sortiment inde for mobiltilbehør. Vi har alt fra skærmbeskyttelse, powerbanks og covers, fra kendte brands som Apple!

Markedsføringskanaler

Omkostninger

De eneste omkostninger, som er forbundet med Webshoppen er:

- Varebestilling (Efter eget behov)
- Shopify abonnement på ca. 187 kr. månedtligt

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2097

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
34571

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-01-2022
Udbudspris 13.999 DKK