Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Drukspil webshop - regnskabsåret 19/20 en omsætning på 15.998 kr.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Med flair for SoMe annoncering, kan du spinde guld på dette projekt.

DinBong er en spændende virksomhed, som gør sig inden for fest/underholdnings branchen, hvor vi sælger festartikler til sjov og leg for 16+. Vi sælger ølbongs i forskellige afskygninger og har været igang i ca. 2 år. Desværre satte Corona lidt en stopper for eventyret, som nu kan startes igen af nye og friske kræfter.
Vi sælger derfor en virksomhed med komplet hjemmeside, et start lager og fungerende fra dag ét. Vi mangler blot dig eller jer, som er klar til at kickstarte en stor mulighed, som det segment er!
DinBong er en god mulighed for dig/jer, som har en drøm om at prøve jer selv af som iværksættere. Med kompetencer indenfor SoMe annoncering, er dette det perfekte projekt til dig! Der er mulighed for tilkøb af varelager til 6.000 kr. Skriv for info

Økonomiske nøgletal

DinBong har i de første 2 leveår været presset af Corona. Her har netop vores målgruppe været afskåret fra de aktiviteter hvor vores produkter gør sig gældende. Derfor er nøgletallene ikke til meget værdi, og der er derfor heller ikke dybere analyse på dem. Vi havde i regnskabsåret 19/20 en omsætning på 15.998 kr. mod omkostninger på 21.635. Det giver altså et minus i årets resultat på -5.637. Disse tal stammer dog fra andre produkter, som desværre var patenteret, og vi derfor ikke kunne sælge videre. Vi har derfor ikke friske tal på de nye produkter, vi har fået ind. Der er varelager for 6000 kr. af disse produkter, som endnu ikke er omsat. Avancen på produkterne er derfor også stor, og ligger mellem 50-60% minimum på alle produkter. Dette kommer an på prissætninger, og evt. rabat ved større køb.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

DinBongs sortiment består udelukkende drukrelaterede produkter, hvor det fra start udelukkende bestod af to typer ølbongs. Efterfølgende er det blevet udvidet med henholdsvis en enkelt- og dobbelt tragtbong samt den lynhurtige Beerstick. Derudover er der også bombe shotsglas, som var med henblik på mersalg.
Dette sortiment har stadig et stort udviklingspotentiale, da der på det store marked findes ​​uanede mængder fest- og drukudstyr.

Markedsføringskanaler

DinBong er at finde på webshoppen, facebook og instagram.

Omkostninger

-Domæne hosting: Omkring 200 kr. pr. år.

-Månedlig betaling til Shopify, såfremt du fremadrettet benytter dig af denne webside. Dette koster 29 dollars pr. måned.

-Vi forsøgte os i sommeren 2020 med køb af markedsføring på sociale medier, som for alvor boostede omsætningen. Vi brugte her 500 kr. af to omgange, hvor produktionen steg betydeligt. Så her er det helt op til dig selv hvor meget markedsførings omkostningen skal være på.

-Omkostninger til produkter er der naturligvis også. Vi har her mulighed for køb af et lille start varelager, som vi kan aftale ved overtagelse.

-Fragt og told ved importering af varer

Det er overordnet set de største omkostninger, hvortil der er mindre ting, som gebyr i banken, fragt ved afsending af ordre mm.

Shopsystem

Varelager på 6.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden tog sin begyndelse tilbage i december 2019, hvor vi tre kammerater efter vores afsluttet HHX-uddannelse havde lyst til at drive vores egen virksomhed. Vi blev derfor enige om, at vi ville gøre danskernes fester endnu bedre med ølbongs af den bedste kvalitet og funktionalitet.

Markedet

DinBong.dk opererer b2c på et marked, som efter Corona for alvor begynder at vækste igen. Markedet for festudstyr samt drukspil er særdeles populært i Danmark qua landets fremtrædende alkoholkultur, hvorfor man ved korrekt brug af Some/influencermarketing, kan ramme målgruppen i øjenhøjde.

Svagheder/udfordringer

Ikke været modstandsdygtig nok under covid-19 pandemien.

Smalt sortiment

Stærke sider

Stærk aftale med kinesisk leverandør med stort potentiale i udvidelse af nye produkter.

209 mailabonnementer - næsten kun kommet organisk.

94 kunder - igen næsten kun kommet organisk. Ved korrekt brug af betalt annoncering, kan dette stige utrolig meget.

4,7 rating på trustpilot.

Logodesign.

Kundevenlig webshop, som er opsat i shopify. Derved behøver man ikke, at være specielt it-kyndig, for at styre webshoppen.

Erhvervskonto

650 følgere på instagram.

Fragtaftale med GLS på pakker med en længde på ca 70 cm.

Leverandør af billig emballage, som passer til ølbongs på ca 70 cm.

Vi har en betalt reklamevideo.

Høj avance

Opsat Post purchase upsell på webshoppen.

Betalingsløsning fra shopify.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1856

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
34496

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-12-2021
Udbudspris 15.000 DKK