Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Salg af creme og beauty brand - Nefer

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Spændende Dansk produceret og Dansk designet creme brand med flere forskellige meget interessante produkter. Sælges udelukkende da vi har fokus på andre forretninger og brandet ikke vil få det fokus som det fortjener. Vægten er på kvalitet, nærheden til kunderne og hele tiden, at kunne udvikle og forbedre forretningen.
Der er lagt vægt på, at sammenkæde brandet og historien og dermed lagt meget tid på hele opstartsprocessen og tilrette både design og historie så der er kontinuitet hele vejen igennem.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er ikke lanceret endnu, da vi simpelthen har haft for travlt med andre forretninger og dermed er der endnu ikke nogen tal at fremvise.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Creme brandet hedder Nefer som på Egyptisk betyder den smukke. Vi synes at det giver en rigtig god historie med et creme brand med et Egyptisk navn, da cremer og lign. stammer derfra. Nefertiti er en Egyptisk dronning som levede fra ca. 1370 f.kr. til ca. 1330 f.kr. og det er dermed også derfra navnet er taget sammen med runen / logoet. Hendes fulde navn betyder "Den smukke er kommet"

Vil du kunne brænde for, at viderebringe og videreudvikle denne historie og dette brand, så er denne virksomhed lige noget for dig!

Markedsføringskanaler

Varelager på 60.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1773

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
34475

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-12-2021
Udbudspris 30.000 DKK