Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Boowey Bear Gift Shop - Webshop - Online gavebutik med spændende og anderledes gaver

Stakledet, Valby
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Boowey Bear Gift Shop er en online gavebutik med lager/showroom i Herlev, København. Produkterne der sælges på webshoppen er chokolade gaveæsker i flere størrelser og former, langtidsholdbare roser i hatteæsker og akryl æsker, bamser i forskellige størrelser, premium spiritus mm.
- Vi sender indenfor EU's grænser dog mest i Danmark og til Sverige.
- Sæson præget butik med ekstra travlhed omkring jul, fars/morsdag, valentinsdag osv.
- Vi har glade og tilfredse kunder med top anmeldelser på trustpilot og Facebook.
- 9300 følgere på instagram og 6073 følgere på Facebook.

Økonomiske nøgletal

God og solid hobby webshop som kan køres deltid. Omsætning variere meget af annoncer, aktivitet på de sociale medier og sæson.

Produktet

Vores produkter bruges til begivenheder såsom fødselsdage, bryllupper mm. samt speciale dage som valentinsdag og mors/farsdag.
- Produkternes målgruppe er fra alderen 20-55 cirka og er til både mænd og kvinder.
- Alle vores produkter er yderst unikke, top kvalitet og specielt lavet til os direkte fra vores leverandør. Det meste er håndlavet og alt bære et Boowey Bear logo.

Markedsføringskanaler

Vores kunder kommer stort set fra Facebook og Instagram men især mund til mund anbefalinger.
Vi kører nyhedsbreve, har topanmeldelser på trustpilot og Facebook og bruger bloggere til reklame af produkter på de sociale medier.

Omkostninger

In- Vores lager i Herlev er ca. 74kvdr og koster 2600kr. inkl. moms pr. md.
- Webshop samt transaktionsgebyr ca. 200-300 pr. md.
- Annoncer ca. 2000-3000kr pr. md.

- Der bestilles stort ind af æsker og roser som i gennemsnittet er 3-5 gange årligt.
- Fødevarer (chokolade) og spiritus købes ind flere gange om ugen

Shopsystem

Aktiver

Varelager i Herlev, København

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Det hele startede i 2017, da jeg skulle købe en gave til min kæreste. Jeg var på udkig efter en kæmpe bamser, dog uden held og hørte så, at andre også var interesseret i sådanne gave. Jagten gik derfra i gang med at komme på gode gaveideer til en webshop. Vores mål var, at gøre det nemt at finde en god men unik gave til alle. Læs mere om os her https://www.booweybear.dk/pages/om-os

Markedet

Gavebranchen er meget sæsonpræget. Man skal derfor være klar og være forberedt på de travle tider omkring vinter og de større helligdage. Markedet er uendeligt da der ikke findes helt præcis de samme produkter på markedet i Denmark, vores produkter er helt specielle. Og der vil altid være efterspørgsel på gode gaver især hvis man laver firmaaftaler. Vores konkurrenter er for det meste blomsterforhandlere, men her er der dog ingen som har helt de samme produkter som os.

Svagheder/udfordringer

-Vores største udfordringer i år har været de ændringer og opdateringer med iOS der har været mht. annoncer. Vi har kunne mærke det i form af, at mindre ser vores annoncer og pris pr. salg på annoncer er højere.
-Ved hver bestilling skal gaveæskerne og roseæskerne samles fra bunden, dette kan være tidskrævende ved mange salg/ordre.

Stærke sider

Stærk kunde loyalitet, unikke og speciallavet produkter man ikke finder nogle/mange steder. Lille og hyggeligt butik som skaber glæde for kunder. Stærk branding med gode fremtids muligheder!

Strategi

Fremtidig strategi: Flere firmaaftaler, ved en god investering kan denne virksomhed blive meget bedre og større.

Vision

Udsigterne for denne virksomhed er gode med det rigtige hold bag. Visionen er, at vækste og blive ved med at sprede glæde og kvalitetsgaver.

Ideel køber

Målgruppen som vil passe til, at overtage vores virksomhed ville være en person med masser energi og lidt fritid, alder 20-35 år. God til IT (drive webshop, sociale medier, fotografering mm).
Der er tale om en hobby webshop men der skal bruges tid og energi. 10 timer om ugen minimum.

Opstartshjælp

- Vi vil hjælpe gratis ved opstart og være til rådighed på telefon og mail. Der vil her være grundig oplæring og forklaring af drift af virksomhed og alt inkl.
- Vi vil vise vores måde og arbejdsgang, køber kan dog her ændre eller gøre ting anderledes/på deres måde hvis det passer bedst.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1846

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34444

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-12-2021
Udbudspris 100.000 DKK