Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Facebookside med mange aktive følgere.

Perlegade, Sønderborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Har du brug for flere salg i din virksomhed !

Skøn Facebook side med mange aktive følgere. Jeg har fået bygget en skøn kreds af kunder op som vender tilbage for at købe igen og igen.

Der er mange penge at hente ved at lave live sales og vi har hentet en del på på både korte og lange lives. Jeg har ikke været skarp på markedsføring så der ligger også mange salg hvis man får udnyttet potentialet

Jeg har fået solgt mit varelager og derfor vil webshoppen være tom og kan bruges til lige det du ønsker. Navnet kan også nemt ændres.

Vores Facebook side har knap 16000 følgere.
Vores Instagram har 1600 følgere.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har haft overskud hvert år og der har været et godt flow i at få varer solgt hurtigt og bestilt nye hjem. Har haft indkøb for 20000,- til 40000,- i måneden

Produktet

Vi sælger modetøj til kvinder i alderen 35-70 og prismæssigt har varerne lagt i den lave og middel ende. Vi har hentet lidt hjem selv fra Paris og derudover haft mærker som Kaffe, Cream, One Two Luxzuz, Ofelia, Stajl og mange flere.

Markedsføringskanaler

Vores kunder kommer generelt fra Facebook. Jeg har ikke brugt Instagram ret meget så der ligger også en masse potentiale. Nyhedsbreve har jeg heller ikke rigtig fået brugt selvom der faktisk var mange tilmeldte. Vi har ikke brugt mange penge på annoncering så vores følgere har selv fundet os og er blevet gode trofaste følgere.

Strategi

Min klare opfordring er at ligge kræfterne i live sales. Der kan hentes helt ufatteligt mange penge der. Vi har brugt Elisa robotten og det koster lidt hver måned men er alle pengene værd.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1960

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34430

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-12-2021
Udbudspris 12.000 DKK