Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med friluftsudstyr - Dækningsbidrag: 98.139,62 kr. i 2020

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Fin omsætning og gode udviklingsmuligheder!

Velfungerende webshop med unikke produkter til friluftsliv.
Virksomheden har stort potentiale for vækst, udvikling og fysisk forretning. Der er indgået samarbejds-/agentur aftale med 3 leverandører. Der er således også et godt grundlag for at fungere som ene distributør til andre forhandler i Danmark/Grønland/Færøerne.

Webshoppen har i øjeblikket 235 vare oprettet, der er gode muligheder for at udvide sortimentet i både bredden og dybden, da det samlede sortiment fra de 3 leverandører, der er indgået aftaler med, består af over 1000 forskellige vare. Siden er SEO optimeret, alle teksterne er således skrevet af personer med erfaring i tekstskrivning og SEO. Der er tilknyttet en Facebook side med ca. 2225 ægte likes (Vi har ikke købt os til falske likes). Derudover er der opsat en Adwords konto med over 400 søgeord og en Facebook business manager.

Der er med den ene leverandør ved at blive indgået en fed mulighed for at kunne bestille via. dropshipping, så sortimentet kan udvides rigtig meget uden der skal investeres en masse penge i varer og lagerplads.

Webshoppen er designet og udviklet af et professionelt firma. Fokus i udviklingen har været på at webshoppen skal have høj kundevenlighed, hvorfor den er let at finde rundt på og passer til både computer, smartphone og tablet. Siden er E-mærket og der er tilknyttet betalingsløsning til visa/dankort, mastercard, Paypal og Mobilepay.

Der medfølger et varelager til en værdi af ca. 140.000 kr. (værdien er baseret på en optælling medio november 2021 og vil blive endelig opgjort i forbindelse med et salg). Derudover medfølger lagerreoler, papkasser og andet løsøre. Alt forsendelse foregår igennem en fragtaftale hos pakkelabels.dk.

Der er oprettet integration til e-conomic.

Der er i virksomhedens levetid været stort fokus på kundeservice, webshoppen har således opnået en Trustpilot vurdering på 5 stjerner. Der er indgået en række rabataftale med flere spejder-grupper og virksomheder, dette har givet og vil give yderligere mulighed for vækst og tæt kontakt med kunderne.

Virksomheden byder på gode muligheder for både at forsætte som webshop, åbne fysisk forretning og fungere som distributør til andre forhandler. Virksomheden har været mit hjertebarn lige fra første dag men sælges nu, da jeg ikke længere har overskud til at kunne drive virksomheden med den opmærksomhed den har krav på og fortjener.

Virksomhedens nøgletal er et udtryk for en opstarts periode med introduktion af de nye brands og efterfølgende manglende tid/overskud til at drive virksomheden videre.

Økonomiske nøgletal

Nøgletal 2020 Angivet i kr. ex. moms:
Omsætning: 191.587 kr.
Dækningsbidrag I: 98.139,62 kr.
Årsrapport mv. kan fremsendes ved henvendelse.

Produktet

Telte, soveposer, rygsække, tasker, jakker, bukser, skitøj, uldundertøj, friluftsudstyr, vandresokker, dagligdagstøj.

Markedsføringskanaler

Varelager på 130.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1865

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
34417

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-11-2021
Udbudspris 150.000 DKK