Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bylina.dk - Salg af webshop med modetøj til kvinder - Varelager inkluderet på: 15.000 DKK

Heimdalsvej, Frederikssund
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

ByLina er en webshop med modetøj til kvinder - alle varer er transporteret fra Italien og Frankrig, og tøjet er i den største kvalitet - det er en enkeltmandsvirksomhed, og da jeg ved siden af er sygeplejerskestuderende, så har jeg desværre ikke tiden til at holde webshoppen igang. Lige pt. Er der over 300 følger på vores Instagram side, men en masse potientielle kunder. Så leder du efter et sted at starte, så er bylina, helt klart værd at give en chance, med stor potientiale til at vokse.

Økonomiske nøgletal

På nuværende tidspunkt, har jeg ikke haft nogle stort fortjeneste på webshoppen - alle de penge der er lagt i det er penge jeg har lagt fra egen lomme, dvs. der er ingen gæld i hjemmesiden. Vi har siden opstart haft 4 ordre på henholdsvis 200-500kr.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hos ByLina, sælger vi alt fra fine trenchcoats, til striks, bukser, kjoler, bluser mm. Tjek gerne webshoppen ud, og se om det vækker interesse hos dig.

Markedsføringskanaler

Vi har promoveret meget igennem Instagram og Facebook, som helt klart har haft en stor indflydelse på vores hurtige vækst på Instagram - derudover har vi haft et samarbejde med en kendt influencer som har reklameret for webshoppen - og vi har haft giveaways som også har gjort at kunderne har fået en interesse i webshoppen - der er på nuværende tidspunkt 15-20 potientielle besøgende kunder dagligt, men da økonomien ikke er til at udvide vores katalog, så er det svært at finde modetøj til enhver smag.

Omkostninger

Faste omkostninger er den mdr. betaling til shopify, som lyder på 539,11 DKK.

Shopsystem

Aktiver

Vores varer har vi hjemme i lejligheden hvor vi har et depotrum til rådighed, dvs. du skal altså selv sørge for at have et varerlager, hvis du ønsker at overtage webshoppen.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

ByLina blev opstartet, da det altid har været en drøm. Allerede første dag vi åbnede webshoppen fik vi vores første ordre - desværre var tiden der ikke senere til at opdatere diverse sociale medier, samt økonomien blev også presset da alt er lagt ud fra egen lomme, og jeg er studerende. Jeg er sikker på at ByLina nok skal vokse sig til noget stort en dag, hvis webshoppen er i de rette hænder.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1024

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34371

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-11-2021
Udbudspris 15.000 DKK