Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 11.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af møbler og boliginteriør - Dropshipping

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Er du interessert i at eje din helt egen webshop med salg af møbler og bolig interiør ? Så er det nu du skal slå til. Homelivings.dk er en webshop med super flotte møbler der bliver solgt via vores forhandlere, nemmere sagt dropshipping. Der er stort potentiale i forretningen, da homelivings.dk har bygget et godt forhandler fundament op og der er mulighed for at købe varer hjem til dit helt eget lager, så det er nemmere for dig at sende direkte til kunden.
Siden mangler lige det sidste touch i forhold til uploading af billeder mv.

Bonus info: siden er opdateret med betingelser og er godkendt til oprettelse af betalingsløsning, hvor der kan kobles både DK, Visa, mastercard, mobilpay osv på siden.

OBS: Prisen er nu nedsat til 11.000,- Der ligger virkelig mange timers arbejde i siden, og vi har et samarbejde med HouseNordic - der ligger på Fyn.

Jeg har fået 5 henvendelser de sidste 24 timer, hvilket tyder på at pris og produkt stemmer overens.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da Homelivings.dk er startet i 2021, har vi desværre ikke nogle økonomiske nøgletal. Men vi har haft ordre og vi kan også se at der er besøgende på webshoppen. Hvis man er dygtig indenfor markedsføring og har forstand på Google Ads og de sociale medier, vil forretningen have potentiale til at blive stor.

Produktet

Homelivings.dk sælger dansk designet møbler. Tag et kig på vores hjemmeside og se hvad vi sælger af produkter.

Markedsføringskanaler

Vores kunder kommer fra de sociale medier lige pt. Vi har brugt et lille budget i starten, for et nå ud til flere kunder i Danmark.

Instagram: 620 følgere
Facebook: 138 Følgere
Nyhedsbrev: 31 følgere

Omkostninger

Månedlig betaling til Shopify

Shopsystem

Aktiver

Vi har ingen aktiver - Men hvis du som ny køber, ønsker en forretning med et lille lager, vil det være en god idé at investere i dette selv.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet af ren interesse af møbler og boliginterør. Selvom der er mange konkurrenter på markedet, ser vi hos homelivings.dk at man sagtens kan blive en af de største, hvis man bare har styr på markedsføring. Vi satte os ned og fik designet en hjemmeside, som har et roligt og nemt design, så kunder kan finde rundt uden problemer. Dog er der andre ting i øjeblikket at se til og derfor er Homelivings.dk sat til salg.

Markedet

Det er et bred market som Homelivings.dk opererer på, men som nævnt kan det blive en leg, når man bruger nogle penge på at vise hvem du er på Google Ads og de sociale medier. Prismæssigt skal du gå ud fra at ligge dig ca. som de andre konkurrenter. Vi har prismatch, så kunderne kan få den samme pris hos os, som hos den "billigeste" konkurrent.

Strategi

Strategien er at det skal være nemt og overskueligt for vores kunder, at køber møbler til skarpe priser. Det visuelle skal være indbydende og salgsprocessen behagelig.
Vi valgte at lave en shop, udelukkende fra èn leverandør (HouseNordic) for at gøre det simpelt.
Der vil derfor være nogle varegrupper som ikke er oprettet færdigt, da vi tænkte at de nye ejere ville sætte deres eget præg på dette.

Ideel køber

En ideel køber vil være en iværksætter type, som ønsker en virksomhed der er nem og overskuelige at styre. Det kræver ikke at du sidder langt ud på natten for at nå i mål. Hjemmesiden og selve dropshipping idé er at du kun skal sørge for at dine kunder for den bedste service. Det vil derfor sige at du nemt kan have et job ved siden af webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2442

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
34307

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-10-2021
Udbudspris 11.000 DKK