Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 6.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping webshop køreklar. Hurtig EU leverandør med over 50.000 produkter. - Omsætning på 13.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Omsat for omkring 13.000 kr. på kort tid, uden de store kræfter. Kæmpe potentiale!

Her får du en køreklar og komplet dropshipping webshop. Der lagt en del tid og penge i at sætte shoppen op og kode systemet med leverandøren. Dette gør også at du let kan tilføje produkter til webshoppen fra leverandøren.
Alt det kedelig arbejde er lavet og betalt for. Webshoppen er køreklar og kan genere salg fra dag 1.
EU leverandør med 3-7 dages levering. Sender med GLS. Over 50.000 produkter, herunder også kendte brands. Glem alt om varelager og betal først når du sælger varen.
Personligt har jeg ikke brugt den tid, som jeg havde forventet jeg ville på shoppen. Efter at have brugt en del tid på at sætte hele shoppen og systemet op. Opstod der noget der gjorde jeg blev nødt til at smide 100% af mit fokus i en af mine andre forretninger. Må indrømme det er ærgerligt hvis denne dropshipping webshop ikke får udnyttet sit potentiale. Det opsatte system, gør det lettere end nogensinde før at drive en webshop. Den sørger for gode beskrivelser, kategorier, billeder, produkt videoer, priser osv.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har haft en omsætning på 13.000 kr.
Rent økonomisk ligger der et kæmpe positivt potentiale. Du betaler først for varen når den bliver solgt. Dette giver dig mulighed for at fokusere og investere i den rette markedsføring.

Produktet

EU leverandør med produkter indenfor nærmest alle kategorier. Dette giver dig mulighed for frit at vælge. Du har mulighed for at tilføje 20.000 produkter til hjemmesiden, med blot få klik. Dette gør også at du let kan have et kæmpe sortiment at vælge i mellem. På den anden side kan du også vælge at specificere sortimentet og fokusere på en kategori eller niche.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er få omkostninger. Herunder:
Månedligt: 200,- for Shopify
Månedligt: 500,- for leverandør.
(Den månedelig betaling på 500,- leverandør er hurtigt tjent ind. Betalingen gør at leverandøren kan opretholde et højt service niveau, samt en udbyde alle disse produkter med kort leveringstid.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2137

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
34286

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-10-2021
Udbudspris 6.000 DKK