Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Niche webshop med loyale kunder - Fornuftig omsætning med unikke varer - Overskud før skat: 157.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Fungerende webshop som har potentialet til at blive rigtig stor med den rette bag roret.

Farvefuld.dk har henover det lille år den har eksisteret bragt glæde og farverige finurligheder til ca. 1400 kunders dejlige hjem. Her får du en webshop med en masse sjov i arbejdsdagen, og en kundegruppe som elsker at shoppe amok i farverige produkter. Vi har næsten ingen returneringer på varerne og i skrivende stund har vi en relativt stor liste med pre-orders som selvfølgelig også følger med i handlen. :)

Økonomiske nøgletal

Siden December 2020 har webshoppen omsat for ca. 462.000 inkl moms. (345.000 ex. moms) med en indtjening på 164.000. Gennemsnitskøbet ligger på 322 kr, og lader til at kunne hæves med den rette indsats.

Overskud før skat: 157.000 DKK

Produktet

Farvefuld.dk sælger skørt og farverigt boligtilbehør og accessories i høj kvalitet til en pris de fleste kan følge med på. Vi har faste leverandører både i og uden for Europa og en stor liste med leverandører som står klar til at blive en del af sortimentet. Vi har nærmest ingen af de varer som de store kæder har, og derfor har vi også en del tilbagevendende kunder som ikke kan få nok at vores fine finurligheder.

Siden opstart i december 2020 har vi i skrivende stund haft lige over 1400 ordrer igennem biksen, hvoraf en del af disse er tilbagevendende kunder. I skrivende stund har vi 50 personer stående på en pre-order liste, som kan aktiveres af dig hvis du overtager inden vi når at få varerne hjem :)

Med shoppen følger også vores instagram-profil med lidt over 5800 følgere. Vi har en facebook side som aldrig rigtig er blevet benyttet aktivt med 421 likes. Udover dette får du knap 4000 personer med som er tilmeldt vores ugentlige nyhedsbrev. Vores fokus er mest på instagram som er den primære salgskanal, men vi har også haft rigtig gode dage med vores nyhedsbrev.

Varelageret kan du få med for en slik, så du kan starte godt ud og køre shoppen videre fra dag 1.
Prisen er som udgangspunkt til forhandling, hvis du har mod på at overtage shoppen hurtigt.

Markedsføringskanaler

Farvefuld.dk er primært markedsført på instagram hvor brugeren bliver ledt videre ind på webshoppen. Både i eget feed, men vi har også kørt samarbejder med små influencers som har været meget succesfuldt. Vi har også promoveret nogle af vores posts med stor succes. Herefter kommer vores nyhedsbrev hvor der i skrivende stund er knap 4000 tilmeldte. Der er ikke arbejdet så meget med SEO på siden, men det tekst der er på siden er opbygget med SEO for øje.

Vores salg er jævnt fordelt på hele landet.

Omkostninger

Webshoppen har ikke de store udgifter i forbindelse med drift.

Shopify abonnement og fees: ca. 1200 per måned (afhænger af antal ordrer)
Epay betalingsløsning 200 per måned + transaktionsgebyrer
Forsendelsesomkostninger kan være fra 0 - 10 kr per pakke alt efter vægt på pakken.
Indkøb af varerlager
Markedsføring har vi ca brugt 3.000 om måneden på.

Shopsystem

Aktiver

Ud over varelageret kan du få lagerreoler med uden merpris.
Der medfølger også en sjat emballage i form af pakketape, dispenser, forskellige størrelser papkasser og pakkefyld med. (Værdi omkring 1000 kr i skrivende stund)

Varelager på 56.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Kundegruppen som besøger og handler hos Farvefuld.dk består af 98,7% kvinder i alderen 25-34 år. Denne kundegruppe køber i høj grad "med hjertet" og har en tendens til at dele deres oplevelser flittigt. Segmentet er købestærkt og relativt nemt at lave mersalg til.

Konkurrencesituationen er begrænset da der er tale om en niche webshop. Der er et par stykker som ligger tæt op ad dette koncept, men med udvalget af produkter i sortimentet er det nemt hele tiden at lave et twist og gøre forretningen unik.

Svagheder/udfordringer

De største udfordringer ligger i at finde nye leverandører til webshoppen. Alle varerne er specielle og en del af dem unikke, så du kan ikke finde dem på de store handelsplatformer. Men til gengæld er det netop det der gør at kunden går til farvefuld.dk og ikke i de store kæder.

Stærke sider

Farverig indretning og behovet for at skille sig ud er kun blevet større de seneste år. Vores sortiment er i høj grad unikt/sjældent på det danske marked og af god kvalitet. Priserne er i den behagelige ende for kunderne, og vi har gjort rigtig meget ud af at levere en rigtig god service til vores kunder.

Med i købet får du også en trustpilotside med 4,8 stjerner baseret på 78 anmeldelser.

Ideel køber

Den perfekte køber til farvefuld.dk er en som gerne vil arbejde med det skæve og det skøre og samtidig elsker glade kunder. Herudover vil det give mening hvis du har mod på at vækste konceptet, for der ligger et rigtig godt potentiale til at hæve omsætningen markant.

Arbejdstiden er til at overskue, da det tager en time eller to om dagen at pakke varer.
Udover at pakke skal der selvfølgelig ordnes billeder til SoMe, bestilles varer, annonceres m.m., men du kan stadig varetage det på under 37 timer per uge.

Opstartshjælp

Jeg hjælper dig i gang med de vigtigste ting og sætter dig i kontakt med leverandører m.m.

Webshoppen er ret plug-and-play.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1975

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34244

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
06-10-2021
Udbudspris 129.000 DKK