Smykkewebshop med personlige smykker - Overskud før skat: 15.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Webshop der formidler indgraverede smykker sælges

Smykkelivet.dk sælger personlige smykker til alle anledninger, herunder fødselsdage, valentinsgaver, jul, konfirmation og mange flere. Vi sælger primært smykker til kvinder, men har også en lille kollektion til mænd hvor der er gode muligheder for yderligere udvikling.

De personlige smykker omfatter følgende:
- Indgraverede halskæder
- Indgraverede armbånde
- Indgraverede ringe
- Indgraverede øreringe
- Fotograverede halskæder
- Ure

Vores kunder består typisk af kvinder fra 25 år og op til 55, men hvor der er gode muligheder for at kunne levere B2B til blandt andet foreninger, klubber og andre sammenslutninger hvor man skal føle sig "fælles". Vores leverandør har også en større produktgruppe til mænd der kan aktiveres for mersalget.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Eksempel for omsætning ved et smykke:

Salg: kr. 400
Omkostning: kr. 150-200 afhængig af smykket
Fortjeneste: kr. 250-200 pr. smykke

Der er mulighed for at optimere muligheden for dropshipping. I øjeblikket får vi smykket tilsendt, hvorefter vi ompakker smykket i en pænere kuvert. Vælger man i stedet at sende direkte til kunden er der mulighed for at spare ca. kr.20-30 pr. forsendelse.

Regnskab

  • Omsætning:50.000 DKK
  • Ebitda: 15.000 DKK
  • Resultat før skat: 15.000 DKK
  • Balancesum: 10.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi hjælper vores kunder med personlige smykker som fortæller en historie. Det gør vi ved at tilbyde indgraverede smykker.

Markedsføringskanaler

Vores kunder befinder sig online. Vi har primært benyttet os af følgende markedsføringskanaler:
- Facebook (https://www.facebook.com/smykkelivet.dk)
- Hjemmeside (smykkelivet.dk)
- Instagram (https://www.instagram.com/smykkelivet.dk)

Vi har også et nyhedsbrev via mailchimp med et par hundrede følgere. Vi har dog ikke brugt denne del aktivt i lang tid, hvorfor der er et stort potentiale i mersalg ved tidligere købere.

I øjeblikket har vi gode rangeringer på Google, hvor vi ligger på side 1 på vigtige nøgleord med indgravering. Dette betyder at der løbende også er et salg uden at du behøver at foretaget dig yderligere. Vores placeringer på Google indbringer ca. 1-2 ordre pr. uge.

Omkostninger

Omkostninger er følgende
- Køb af vare ved vores to leverandører der begge tilbyder dropshipping
- Internetdomæne og webhotel
- Evt. regnskabsprogram (her har vi brugt Dinero.dk)

Webshoppen er billig at drive.

Shopsystem

Aktiver

Der er et par ure i firmaet, men ellers er der ingen aktiver i firmaet.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet i 2016 af to studerende der ønskede at være med til at danne moden i Danmark og hvor man vendte tilbage til de traditionelle dyder når der blev handlet smykker i guld og sølv.

Hurtigt opdagede vi at der var større interesse for indgraverede smykker, hvorfor vi valgte dette nichemarked. Vi så hvordan vores store konkurrent, Minnavnehalskæde, bar sig ad og finpudserede deres metoder. Vi valgte at slå benhårdt på SEO, hvilket har givet pæne resultater og en stille strøm af ordre af sig selv.

Markedet

Vi opererer i branchen "mode" hvor købelysten er stor i de større byer som København, Århus, Odense og Aalborg. Købekraften er stor og har en gennemsnitlig ordre på ca. kr.500-1000.

Vi lever i en individualistisk tid, hvorfor vi også ser at flere tøjmærker, sko mv bliver mere personlige. Det samme er gældende for smykker, hvor kunden her har mulighed for at tilpasse sit smykke til sig selv.

Svagheder/udfordringer

Udfordringer:
- Stor konkurrent i form af Minnavnehalskæde.dk.
- Lange leveringstider

Hvis kan gå på udkig efter andre leverandører der ligger i Europa, hvis man ønsker at forkorte leveringstiden. Alternativt kan man også ved hjælp af lasertryk lave sine egne indgraverede smykker, hvilket vil gøre at beholder en større del af fortjenesten selv samtidig med at du forkorter leveringstiden.

Minnavnehalskæde.dk sidder pt. tungt på indgraverede smykker. Her skal man have en købmand gemt i maven for at kunne udkonkurrere modstanderen.

Stærke sider

Stærke sider:
- Fine SEO placeringer hvor der er mulighed for at tage de sidste placeringer for at ligge nr. 1 på de områder man ikke allerede er nr. 1 på
- Priser, hvor vi pt. har markedets laveste priser. Der er derfor også mulighed for at skrue priserne op og øge indtjeningen med tiden
- Stigende marked, hvor det bliver mere normalt at gå med smykker, både som mand og kvinde. Her er det særligt det nichemarked hvor kunderne gerne vil have at smykker fortæller en historie, som indgraverede smykker gør.

Muligheder:
- En mere strømlinet måde at aflevere ordre på. Kan man gøre det nemmere for kunden at bestille et smykke vil du undgå at miste dem der ikke er 100% digitale.
- Facebook annoncering. Vi oplever stor succes med vores Facebookkampagner, da folk oftest er selvrealiserende når de sidder online.

Vision

Vision:
- At tilbyde smykker alle har råd til uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Værdier:
- Venlig kundeservice
- Troværdighed
- Fleksibilitet
- Kvalitetbevidsthed
- Traditionelle dyder

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne en køber med opstart, herunder en kort gennemgang af vores IT-system (Wordpress og Woocommerce), dialog med leverandør og lignende.

Vi sætter ikke en bestemt end-date for assistance, men hjælper gerne på spørgsmål løbende som der er behov.

Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
273

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34228

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-10-2021
Udbudspris 100.000 DKK