Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Livsstils webshop med interiør, delikatesser, velvære og mode

Linbækvej, Sønderborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Gode aftaler med stærke brands

Her får du en webshop som er opsat hos Dandomain med mulighed for flere tilkøb og har gode aftaler med flere større brands som House Doctor, Bloomingville, Meraki, Nicolas Vahé, VERTICOPENHAGEN, Louise Smærup, Frederik Bagger mm.
Jeg investerede et større beløb for at lave siden mobil og tablet opsætningsvenlig, da jeg overtog den, dette er også med i salgsprisen.

Hvis du har energien, engagementet og viljen, så kan du nå langt ud på markedet med denne webshop, hvor det grundlæggende arbejde er lavet. Dog kræver det også en mindre kapital, for at kunne få nye produkter på shoppen.

Den har potentiale, så nytænkning og udvikling samt almindelig drift kan skabe væksten endnu mere. Er du stærk i SEO kan der skabes end i mere vækst ved at få folk ind på siden uden større arbejde.

Den har haft stor succes med popup butik i hjertet af Sønderborg, så har du mulighed for åben showroom eller butik så er dette kun en fordel. Det er også her den største indtægt er kommet i de sidste 3-4 mdr.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Økonomien har ikke et decideret overskud, da jeg køber nye varer for de grønne penge der kommer ind og der løbende er faste udgifter.

Jeg har investeret min tid og opsparing - fordi jeg tror på den kan blive til noget større, men af personlige årsager, må jeg desværre sælge. Hvis den rette person henvender sig.

Overskud før skat: 10.000 DKK

Produktet

Vi giver service i verdensklasse ved at kunne tilbyde flere skønne produkter, hurtig forsendelse, fri fragt ved køb over 500kr, pæn indpakning mm.
Konkurrencer og rabatter løbende.

Markedsføringskanaler

Vi har en aktiv Facebook og Instagram side og så samarbejder jeg med både leverandører og andre butikker så man når ud på andre kanaler.
Der er kunder fra hele landet.

Omkostninger

Jeg har ikke haft husleje, forsikring og løn.
Der er faste udgifter på webshoppen hos Dandomain som afregnes kvartalsvis og så har jeg anvendt Dinero.

Jeg tænker den nye ejer skal have eget CVR og overtage det der er relevant i sit eget.

Aktiver

Der kan medfølge nogle reoler som er købt ved ny da jeg overtog webshoppen.

Varelager på 20.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.500 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg overtog webshoppen efter en kvinde, som havde brugt nogle år på at bygge den op og få sat aftaler op med gode leverandøre.
Hun mistede energien på grund af private årsager og via fælles bekendt fik vi skabt kontakt og jeg overtog med større overvejelser.

Jeg havde en del ideer og lagde en masse timer og energi i projektet og så kom corona. Det kunne mærkes, da jeg overhovedet ikke havde fået sat mig fast på markedet. Men med samarbejde sammen med nogle andre webshops fik vi holdt live-sales og åbnet en popup butik i hjertet af Sønderborg, som har gjort mig synlig.

Af personlige årsager, må jeg desværre give stafetten videre, men det skal være den rette for mig, så jeg ved at ilden der er startet ikke slukkes.

Markedet

Markedet er svært og det kræver hårdt arbejde, men tør du vise hvem der er bagved og blive fortrolig og loyal overfor kunderne, så skal de nok komme og blive.

Ideel køber

Den ideelle køber er en med masser af mod, energi og motivation, som samtidig tænker ud af boksen og tør springe ud i nye ideer.

Jeg ønsker en køber som gør webshoppen personlig men stadig lækker og med en vis kvalitet.

Opstartshjælp

Jeg vil gerne hjælpe med overtagelsen og sætte vedkommende ind i systemer mm.
Dette kan aftales afhængig af vedkommende.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1411

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34226

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-10-2021
Udbudspris 25.000 DKK