Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bæredygtigt tøjkoncept sælges - realiseret omsætning 130.000 i de første 5 måneder!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Omsætning kan forøges betydeligt ved at udvide med onlinesalg

Genialt byttekoncept med bæredygtigt tøj og med stigende omsætning. Fremtiden ligger i cirkulære produkter som sælges i både fysiske butikker og online. Konceptet er baseret på et fast medlemskab pr. måned hvor man kan bytte ubegrænset. Desuden salg af de store lagre af tøj som folk normal afleverer til hjælpeorganisationer eller sælger via Trendsales. Det geniale er at vi ikke indkøber tøj, men får det gratis, så man behøver ikke likviditet til indkøb af tøj. De ansatte er frivillige, så der er ingen lønomkostning!

Økonomiske nøgletal

Omsætning 200.000/år (denne høje omsætning er realiseret efter kun 3 måneders drift!)
Overskudsgrad er meget høj og ligger omkring 65%.

Overskud før skat: 200.000 DKK

Produktet

Konceptet har indtil nu været baseret på salg i fysisk butik, men denne er opsagt fordi fokus skal lægges om til online, og delvis butikssalg i en større by. Medlemmer betaler 169 kr./md. og kan for dette beløb bytte tøj så meget de vil. En stor del af det indkomne tøj sælges til ikke-medlemmer med høj avance. Vi sælger denne forretning af personlige årsager, og med stor ærgrelse. Butikken tjener allerede godt, og har mange muligheder for at forøge indtjeningen med flere spændende produkter i butikken, og evt. udbygning af konceptet. Websitet www.carmascloset.dk er bygget i Woocommerce.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har webside i wordpress/woocommerce, Facebook og Instagram.

Omkostninger

Der er udgifter til husleje, og en smule til hjemmeside, koda, elektricitet og småting. Der er INGEN omkostninger til medarbejdere, da vi har frivillige unge.

Shopsystem

Aktiver

Varelager 25.000 kr.
Inventar 20.000 kr
IT-system med vare og medlemsstyring osv.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet i april 2021 efter et års forberedelse. Den fungerede godt allerede fra første åbningsdag, og er ikke en at de forretningsidéer der lover dig guld og grønne skove hvis du arbejder hårdt, fordi den nuværende ejer ikke har tid. Overskuddet er allerede nu rigtig fint, som kan ses på tallene. Butikken sælges udelukkende af personlige årsager, som kan oplyses til en seriøs køber.

Markedet

Markedet er stærkt voksende pga. den grønne omstilling i forbrugernes bevidsthed. Der er få lignende virksomheder som har secondhand kvalitetstøj og medlemskaber i deres koncept. Dette er fremtidens butikskoncept i tøjbranchen, så der er plads til mange på markedet, som først lige er startet.

Svagheder/udfordringer

Umiddelbart ingen svagheder. I forbindelse med at der kommer konkurrenter bliver forbrugernes bevidsthed om at handle bæredygtigt større og skaber flere kunder. Både kvinder, mænd og børn har mængder af tøj hjemme i klædeskabene som de ikke selv bruger tid på at sælge. Hos os kan det byttes og dermed få ny værdi, i stedet for at give det gratis til hjælpeorganisationer.

Stærke sider

Bæredygtige forretninger er i vækst, og forbrugerne er stolte af at købe her. Der er en grøn trend i samfundet som er med til at forøge vores omsætning. Flere og flere unge kan lide at bytte tøj, og bruger secondhand kvalitetstøj. Der er ingen omkostninger til varelager, som bliver indleveret af medlemmer og kunder.

Vision

Gode udsigter med både online og offline salg, der supplerer hinanden godt.

Ideel køber

Alle med interesse for at være en del af den nye grønne bølge. Hvis du interesserer dig for tøj kan det være en fordel.

Opstartshjælp

Vi sælger denne virksomhed så billigt at vi ikke kan deltage i længere tid, men du bliver sat godt ind i hjemmesiden, IT-systemet osv. så du kan drive virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1470

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34201

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-09-2021
Udbudspris 25.000 DKK