Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Niche jagtudstyr - Omsætning 20/21: 365.000 kr. - Organisk salg

Fyrvangen, Nakkehoved
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Succesrig specialiseret webshop

Salg af trofæplader til jagttrofæer i en branche med voksende efterspørgsel.

Specialiseret online salg til en voksende og meget købestærk kundegruppe med egne produkter og produkter der importeres direkte fra producent uden fordyrende mellemled, der giver en konkurrence fordel.

Top SEO ranking på væsentlige søgeord.

Stort potentiale for udvidelse til relaterede produkter samt fortsættelse af optimering af konverteringsraten og workflow. Forventet høj omsætningsvækst fremadrettet i et marked, der er præget af mange (små)butikker uden styrke på digital markedsføring.

Regnskab

Afkastningsgrad
29%
Soliditetsgrad
54%
Likviditetsgrad
218%

Økonomiske nøgletal

Omsætningen for 1. halvår af Trophy Plates APS regnskabsår d.v.s fra 1. juli til 31. december 2021 blev 217 t. kr og et resultat på 23 t. kr. Samme halvår året før var omsætningen 148 t. kr d.v.s en pænt stigning på 46%.

Overskud før skat: 40.817 DKK

Produktet

Tilbyder klassiske trofæplader til knivskarpe priser fra effektive producenter, unikke håndlavede udskårne trofæplader samt alternative løsninger til at præsentere jagttrofæet på reol, skrivebord eller væg. Derudover tilbydes specielt fremstillede modeller for at tilgodese en stigende efterspørgsel fra kunder, der ønsker at bevare en ensartet trofæsamling. Salget er typisk til detailkunder men der er også tilkommet et stigende antal kunder, der ordner jagttrofæer til jægere.

Arbejder for at være en troværdig leverandør med høj service og viden inden for min niche. Hvor priserne holdes på et attraktivt niveau til glæde for alle kunder ved at sælge direkte til kunder uden ekstra mellemled fra effektive leverandører.

Der er generelt et hul i markedet, hvor det kan være svært at finde en trofæplade der er magen til den, man som jæger tidligere købte og trophyplates.dk sikrer pga. sine pålidelige leverandører, at trofæsamlingen ser ensartet ud. Dermed er der garanti for, at du kan få den samme vare i samme form og farve således at den matcher din trofæsamling.

Blog med nyttig viden med alt fra afskæring, trofæbehandling og opmåling. Bloggen har kraftig stigende organisk trafik og kan nemt udbygges.

TrophyPlates er en unik niche virksomhed med stort potentiale med mulighed for nye produkter og prisoptimering.

Der foreligger mulighed for at forbedre markedsføring for at accelerere væksten yderligere.

Markedsføringskanaler

Facebook @TrophyPlatesAps med 665 følgere og 611 synes godt om.

Instagram
494 følgere og 121 opslag.

MailChimp med 1315 kontakter og 759 subscribers. Nyhedsbrevene benyttes kun få gange ved særlige begivenheder f.eks. årlig fødselsdag og black week/friday.
Open rate 44-55% og Klik rate fra 5-12%

TrustPilot.com anmeldelse:

Trustscore: 4.9 ud af 5 baseret på 146 anmeldelser.

Den primære markedsføringskanal er Google Ads.

Alle produkter markedsføres via Google shopping og varekategorier via Google search kampagner.
K-rate på 7,2%

Omkostninger

Erhvervsforsikringer: 3800kr
Porto og gebyrer: 7400kr
Internet og webhotel: 6800kr
Google Ads budget: afhængig af sæson 1000-2250kr pr. mdr.
SEO optimering: 3000kr pr. Mdr. (kan opsiges med en mdr. varsel)

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden har ikke noget fast kontor og alle opgaver varetages fra privaten.

Varelager på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Ideen bag Trophy Plates Aps er blevet til gennem mange rejser i Østeuropa, hvor de har en lang tradition for at ære vildtet efter en vellykket jagt ved bl.a. at præsentere vildtet på flotte trofæplader. Denne tradition går langt videre end blot at ære vildtet og lykønske jægeren efter en vellykket jagt. Traditioner tages med ind i jagthytten, hvor der ofte er masser af trofæer placeret på smukke trofæplader. Et hyggeligt miljø hvor gode jagtoplevelser kan fortælles og opleves på ny.

Udover at tilbyde klassiske trofæplader tilbyder virksomheden et alternativ nemlig at præsentere jagttrofæet på håndlavede udskårne trofæplader eller stativer, når man ønsker at fremhæve et særligt trofæ i samlingen. Samtidig kan virksomheden tilbyde trofæplader specielt fremstillet efter model i den form og farve der matcher kundens trofæsamling.

Markedet

Væksten kan fortsætte, da potentialet er stort og markedsandel kan forøges kraftig. Dette i kraft af at markedet for jagtudstyr er umodent og virksomhedens niche-position. Ved at udnytte tilbud fra markedsførings bureau kan væksten accelereres yderligere.

Ideel køber

En potentiel køber kan være ejer af en eksisterende niche webshop indenfor branchen eller en fysisk jagtbutik der gerne vil accelerere sin e-handel, eller en der går og drømmer om at blive selvstændig indenfor en voksende branche.
Jeg kunne godt være interesseret i partnerskab med en passende investor eller en fysisk jagtbutik.

Opstartshjælp

Da jeg ikke har tid til at udvikle Trophy Plates Aps på alle fronter alene, har jeg valgt at sælge virksomheden. Der er alle de daglige opgaver såsom markedsføring, pakning, administration etc., som kræver tid.

Jeg vil efter nærmere aftale kunne fortsætte med nogle af de ting, som jeg synes er spændende at arbejde med (f.eks. finde nye niche produkter, produktudvikling og blog indlæg der kræver jagterfaring / viden).

Jeg står naturligvis også til rådighed for introduktion af diverse programmer, der bruges i dagligdagen f.eks. Word Press, Woo Commerce, Dinero, samt vidensdeling om virksomhedens produkter.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1738

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
34178

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-09-2021
Udbudspris 99.000 DKK