Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 55.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Liverpool Webshop der har bevist potentialet - Omsætning på knap en million

Mirabellevej, Randers NØ
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Virksomheden operere inde for et specielt niche markedet, der henvender sig til danske Liverpool fans. De glade fodbolddansker, der holder med traditionsklubben kender alle LFC FAN. 90% af alt salget er foregået over facebook marketing, efter at flere kunder har stiftet bekendskab med virksomheden til dens mange showrooms og pop-up shops de fleste steder af landet. Virksomhedens primærer kunder er mænd +40 år, der gerne køber mere end ét produkt af gangen. Virksomheden har inde for miljøet et virkelig populært og troværdigt navn.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har på 2 år leveret en omsætning på knap 1.000.000. Der har været meget fokus på at banke virksomheden op, og der er dermed mange omkostninger til markedsføring, hvilket i dag giver en høj kendskabsgrad og potentiale for en ejer, der ønsker at tage næste step.

Overskud før skat: 25.000 DKK

Produktet

Store dele af produktsortimentet består af tøj. Uofficielt merchandise om man vil. T-shirts, sweatshirs, hoodies mm. Også plakater har været en stor del af virksomhedens salg, hvor virksomheden blandt andet har en særaftale med Citatplakat.dk. Virksomheden har gode leverandøraftaler ift. tøj.

Markedsføringskanaler

Den høje kendskabsgrad kommer primært via facebook marketing. Men også at virksomheden har afholdt flere showrooms, og pop-up shops rundt om i landet, hvor målgruppen befinder sig (pubs mm).

Omkostninger

Virksomheden kan drives var et beskendt hjemmeværksted. Et tøj stativ, en trykker, labelprinter og en computer man er kørende. Det kræver ikke nødvendigvis nogen faste omkostninger.

Shopsystem

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Ideen kom af, at jeg allerede som 14-årige konstateret, at det officelle merchandise var af en kedelig størrelse, og at der manglet noget mere stilrent og hverdagsagtigt tøj. Grunden til, at jeg i dag sælger virksomheden er at mit liv går videre, og skal i gang med at studere.

Markedet

Markedet er stort og undervurderet af mange. Det fastslås af en artikel fra politikken, at der er cirka 300.000 Liverpool fans i Danmark. Den helt store konkurrent er naturligvis den officelle fanshop i England, og en enkelt anden shop, der af statur ligner meget denne - med cirka lige store markedsandele.

Svagheder/udfordringer

Trademarks på forskellige designs. Det er umuligt at sikre sit 'brand' eller design. Men det er nødvendigvis hellere ikke en nødvendighed, for virksomhedens succes, men det betyder, at der afgjort er en overligger et eller andet sted.

Stærke sider

Kæmpe stort unyttigt potentiale

Strategi

Virksomheden har haft fokus på sociale medier som platform. Virksomheden har 4.000 følgere på facebook, og 1.500 på Instagram.

Ideel køber

En der ønsker en hobby virksomhed, som også selv er glødende Liverpool fan. Han skal forstå kunderne og målgruppen. Når man er en Liverpool fan, findes der ikke noget bedre end dagligt at kunne arbejde med klubben man elsker. Det er ikke en nødvendighed at ligge 70 timer om ugen i projektet. Det kan sagtens være en aften projekt, eller noget man ser til 2-3 gange om ugen.

Opstartshjælp

Jeg står 100% til rådighed i hele processen, også når virksomheden er overdraget helt.
Marcus Mossalski Nielsen, 41 23 72 73.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1562

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
34163

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-09-2021
Udbudspris 55.000 DKK