Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køreklar plakat webshop - Unikke designs, dansk dropship

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Print on demand med dropship fra Danmark

Vi sælger Postana.dk i det vi simpelthen ikke har tid til at drive webshoppen længere, grundet fokus på andre forretninger. På webshoppen sælger vi plakater, både citat plakater, men også plakater som kunderne selv kan tilpasse. Eksempelvis vores børneplakater, eller stjerneplakaten.

Vi har brugt en del penge på markedsføring på webshoppen, men har mest haft fokus på brand awareness. Derfor vil vi nu sælge shoppen videre til rette person, som kan køre konverterings-kampagner og sætte gang i salget! For shoppen har et kæmpe potentiale.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Vi har indtil videre kun solgt én plakat, da vi har haft fokus på at køre brand awareness kampagner, få likes på Facebook siden og så videre. Vi har dog en del forladte betalinger, så der er interesse for produktet. Det handler bare om at køre konverteringskampagner nu.

Produktet

Vi sælger plakater, som bliver trykt og sendt direkte fra en leverandør her i Danmark. Nogle af plakaterne er allerede designet, hvorimod der er andre plakater hvor kunderne selv har mulighed for at tilpasse dem. Herunder børneplakaterne, eller stjerneplakaten.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder webshoppen via Facebook kampagner, og kampagner på Pinterest. Derudover har vi også en TrustPilot konto til webshoppen, som der vil være mulig at bruge om noget tid når shoppen kommer ordentligt igang.

Omkostninger

Webshoppen er lavet i Shopify. Vi har basic Shopify hvilket koster 29$ om måneden. Derudover har vi nogle apps som i alt koster cirka 35$ om måneden.

Shopsystem

Ideel køber

Den ideelle køber er en - (eller flere) - personer, som har styr på at lave online markedsføring. Plakaterne er klar, shoppen er klar, der skal bare skydes gang i noget markedsføring. Derudover skal du også kunne vedligeholde shoppen. Men det er en ret simpel opgave.

Opstartshjælp

Vi tilbyder selvfølgelig opstartshjælp, sætter køber ind i hvordan man bruger Shopify, såfremt du ikke ved det i forvejen. Vi hjælper egentligt med alle spørgsmål du må have.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2009

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
34162

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-09-2021
Udbudspris 12.500 DKK