Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 49.500 DKK

Søg lignende virksomheder

OneTooLess.dk - Fashion webshop med stærk instagramprofil - Omsætning i perioden 26/2 - 15/9: kr. 600.000 ex. moms

Blytækkervej, Viborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Stærk Instagramprofil og fast samarbejde med store influencere

Rigtig stærk Instagram, samarbejde med store influencere og solid omsætning
Skøn webshop og online univers med stærkt domæne- og brand-navn, der tilbyder et unikt sammensat udvalg af tøj, accessories og smykker, der henvender sig til kvinder, der elsker det unikke, rå og feminine look.

Komplet, fuld funktionsdygtig og aktiv webshop med stort vækstpotentiale sælges til den rette køber.
Vi startede januar 2021 og lancerede webshoppen 26. februar 2021 med fire tøj-brands, med målet om løbende at udvide shoppen med flere, samt smykker, sko og tasker. Vi har på 6 måneder haft en ret god omsætning, hvilket vi er stolte af. Derudover har vi opbygget samarbejder med influencere og har en Instagram med over 5.000 følgere.

Shoppen er for nyligt blevet udvidet med smykker fra det stærke brand Pure By Nat, der designer håndlavede smykker i høj kvalitet med rå struktur og finish, og et romantisk touch.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er stadig ny med blot 6 måneder bag sig, og har et stort vækstpotentiale.
Omsætning i perioden 26/2 - 15/9: kr. 600.000 ex. moms

Produktet

Webshoppen tilbyder et bredt udvalg af håndplukkede og unikke items, som passer til de nyeste trends og som samtidig kan fuldende enhver garderobe, uanset om det kunden leder efter er til hverdag eller fest - og så til en pris alle kan være med på.

Selve webshoppen er bygget op i Dandomain og er meget brugervenlig og lige til.
Shoppen sælges for kr. 49.500,- og dertil er der et krav om køb af varelageret, der overtages af køber til indeks 100. Varelageret har en værdi af godt 80.000,- og sælges for 40.000,-.

Virksomheden/webshoppen sælges inkl. stærk Instagramprofil med 5.703 følgere, og deraf en Facebookprofil med stort potentiale. Derudover domænenavnet onetooless.dk, et betalt abonnement med Make Influence, hvor vi har aktive kampagner kørende med influencere, samt inventar.

Markedsføringskanaler

Vores hovedsagelige markedsføringskanal er Instagram, hvor vi har en stærk profil med 5.700 følgere. Derudover bruger vi influencere som har mellem 30.000 og 93.000 følgere, gennem kampagner pa Make Influence.
Vi har også en Facebook profil med stort potentiale, og vi har arbejdet lidt med annoncering via FB Business Manager, men ikke noget vi har gået i dybden med endnu. En markedsføringskonsulent har kigget på webshoppen og kommet med ideer til vækst via annoncering, så der er bestemt et potentiale der også.

Vores kunder kommer derfor hovedsageligt fra de sociale medier.

Omkostninger

Domæne og hosting hos Dandomain:
Webshop advance: 889,- pr. måned
Webshop betalingssystem: 99,- pr. måned
MobilePay: 49,- pr. måned (Derudover variabel omkostning på 1,- pr. transaktion med MobilePay)
Mailhotel: 20,- pr. måned (Betalt frem til 01.02.2022)
Total: 6.222,- BEMÆRK! Aftale betalt frem til og med 29.01.2022.

Månedlig leje for varelager på 180 m2 med kontor og mødelokale: kr. 5.687,50
BEMÆRK: Ingen binding med udlejer, altså er overtagelsen uden binding, og shoppen derfor "flytbar" pr. dags dato.

Betaling sker via Clearhaus, og omkostningen her er variabel i form af gebyr ved salg alt efter betalingsmetode.

Indkøb
Emballage: Shoppen overtages med emballage. Konto hos Jakodan og gennemsnitlig månedlig indkøb på ca. 1.000 kr (Postordreposer i 5 størrelsen, bæreposer, silkepapir, klistermærker).

Tøj og smykker
Wholesale-aftale med Bestseller (Y.A.S, Jacqueline de Yong, Pieces).
Sisters Point.
Pure by Nat.
Konkret info og tal kan gives ved interesse.

Make Influence: Pr. kvartal: 2.996,25 kr.
Aftalen er fornyet of betalt frem til og med 09.12.2021. Dette abonnement skyldes samarbejde med vores influencere, som kan overtages hvis dette ønskes.

Aktiver

Varelageret ligger i en fælles hal, men er placeret i et seperat lokale på ca. 150 m2 med tilhørende toilet, kontor og mødelokale. Der er ingen opsigelse, så hvis man ønsker at flytte varelageret kan dette gøres dags dato - kan også overtages.

Ved overtagelse/køb medfølger:
Reoler til tøj
Labelprinter
Labels
Alt emballage til forsendelse og indpakning af ordrer
(Værdi 8.000 - 10.000 kr).

Varelager på 40.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 8.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi startede OneTooLess med drømmen og visionen om at lave en webshop og et online univers med feminint, råt, moderne og stylish tøj og accessories til priser alle kan være med på (100 - 799) - til piger/kvinder i alderen 16-40.
Navnet er inspireret af vores egen umættelige hang til tøj og til at shoppe, og at man altid har "en for lidt" og aldrig for meget.
Målet var/er at udvide løbende med smykker, sko og tasker - førstnævnte, Pure by Nat, har vi for nyligt fået på shoppen, hvilket vi er utroligt glade og stolte over.

Vores ide da vi startede var at bruge vores personlige kendskab til influencer-verdenen og egne personlige følgere på instagram, hvilket har båret frugt - og vi har derfor kunnet etablere en god følgeskare med faste såvel som nye kunder. Grundet denne fordel i etableringen, var ideen også at markedsføringen også primært skulle være via Instagram og Facebook, og at bruge influencere fra start, hvilket i dag også betyder, at vi har nogle rigtig gode faster influencere.

Vi har kigget på annoncering, da dette vil være det næste naturlige step, og vi er blevet kontaktet af flere konsulenter som mener der er stort vækstpotentiale hvis annonceringen bliver etableret.

Da vi pt har for mange jern i ilden, sætter vi domæne, webshoppen og varelageret til salg - og håber at den rigtige/de rigtige vil føre det videre og tage det til nye højder, hvilket det bestemt har potentialet til.

Stærke sider

Stærk Instagramprofil med 5.720 følgere og virkelig godt og brugbart content.
Unikt domænenavn.
Brugervenlig webshop - Både for kunder og webshop administration.
Veletablerede samarbejder med influencere, hvilket er en klar fordel i denne branche.

Store muligheder inden for annoncering og stort vækstpotentiale.

Ideel køber

Du/I kunne være en nysgerrig iværksætter med lysten til og drivet til at have sit eget, og leve en drøm ud om at være selvstændig med online salg af modetøj, accessories og smykker. Nu har du/I chancen for at overtage et allerede veletableret brand med en veletableret og brugervenlig webshop, og med en stærk SoMe og mange følgere, og dermed springe mange skridt over i processen. Du/I vil altså kunne gå i gang med det samme og sætte dit/Jeres præg fremadrettet med indkøb osv.

Du/I kunne også være et ecommerce-hus, som i forvejen driver eksisterende webshops inden for tøj, smykker, mode, og interiør, og som kunne tage OneTooLess ind som en del af porteføljen.

Opstartshjælp

Vi vil selvfølgelig være behjælpelig med overdragelse og vil stå til rådighed ved spørgsmål, der måtte komme i opstartsfasen/ i det omfang det er nødvendigt for køber.
Vi vil også tilbyde oplæring i opstartsfasen i det omfang det ønskes, fx. det administrative ved webshoppen og andet praktisk.Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2404

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34134

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-09-2021
Udbudspris 49.500 DKK