Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køreklar webshop med salg af nyudviklet tandbørster

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Tandbørster, skånsomme som aldrig før

Tandbørster, skånsomme som aldrig før
Unik webshop med salg af det nye indenfor mundpleje. Silkyteeth er skabt ud fra ideen om en tandpleje som skal være effektivt og samtidig skånsomt. Silkyteeth er ikke set før på det danske marked, og indeholder et kæmpe potentiale. Unikt custom design, som er udviklet med henblik på bruger og konverteringsvenlighed. Så hvis du overvejer og drømmer du om at drive en Webshop, er silkyteeth.dk det helt rigtige for dig.

Der følger et varelager med på 119 silky tandbørster og ca. 200 takkekort, som er inkluderet i prisen. Leverandøraftalen er på plads med en leveringstid på 5 dage. Alt er sat op for dig, så du nemt og hurtigt kan give folk sundere og hvidere tænder.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da dette er en ny webshop, er der ikke generet nogen omsætning i forbindelse med webshoppen. Du kan dog være sikker på en god avance, og med de rette salgsteknikker skabe en god omsætning på kort tid.

Produktet

Silkyteeth tandbørsten er ulig nogen almindelig tandbørste. Med hver mikro-fiber børstehår, kan det dække et bredere overfladeareal af dine tænder, og trænge ind i hver emalje sprække og fjerne tandsten, madrester, bakterier, plak og pletter uden at beskadige overfladebeskyttelseslaget. Så blød, som den er, er den også meget effektivt og skånsom overfor dit tandkød og din tunges sundhed. Der følger et tandbørste-hylster med samt takkekort, når kunderne bestiller.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Shopify koster $29 pr. md. .

Domænet, som koster 150 kr. om året

Hosting, som koster 350 kr. om året

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1250

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33978

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-07-2021
Udbudspris 9.999 DKK