Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dust Bite - Niche brand med webshop, forhandlere og varelager sælges

Søndergade, Toftlund
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Vi specialiserer os i halsrør og accessories til motorcyklister og løbere.

Et nyt dansk brand med webshop, forhandlere og stor opmærksomhed.

Hos Dust Bite skaber vi originale designs til "Vejen."
Vi specialiserer os i halsrør og accessoires til motorcyklister og løbere, med moderne perspektiver indenfor design og bæredygtighed.
Det er niche produkter med en høj avance og som kan tilpasses flere målgrupper på vejen - Eks. outdoor og cykelsport.
Konceptet har stort potentiale, da brandet på kort tid vakte stor interesse hos forhandlere og slutbrugere, da det er et marked, hvor der er plads til nytænkning og en dansk spiller.

Her har du altså en virksomhed, som på kort tid har skabt interesse og salg gennem forhandlere, webshop og privat ordre til klubber. Dust Bite er et projekt, som vi er to venner, der har drevet med stor passion, men på grund af vores indbyrdes forhold i virksomheden mangler vi nogle til at komme med ny energi og videreføre virksomheden i fremtiden for os.

Økonomiske nøgletal

Omsætning siden juni 2020: 119.000

Omsætning År 2020 (salg i 6 måneder) : 61.000 ,-
Resultat før skat: 18.000,-

Omsætning 2021 (jan-aug) 58.000,-

Eksempel ved salg af halsrør på webshop:
Udbudspris: 150 ,- inkl. moms
Indkøbspris: 15 ,- ex moms
Emballage: 10 ,- ex moms

Eksempel på salg af halsrør til forhandler:
Salgspris: 59,- ex moms
Indkøbspris: 15,- ex moms
Emballage: 10,- ex moms

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

I Juli 2020 begyndte vi salget af vores første kollektion og skabte lynhurtigt samarbejde med 12 forhandlere. Vores primære salg har især været på halsrør, da det er en produktgruppe, hvor differentieringen på markedet normalt er lav. Her har vi forbedret produktet i forhold til bæredygtige materialer, design og emballage. Eksempelvis er vores seneste kollektion lavet hovedsageligt af genbrugsmaterialer og med en karabinhage til hvert produkt som sørger for der ikke er behov for plastikemballage til at holde sammen på hangtag og produktet. Vi har oplevet god feedback og loyalt gensalg til flere af forhandlerne.
Med virksomheden får du både adgang til forhandlere og de forskellige producenter af produkterne samt techpack dertil.

Ud over at sælge gennem forhandlere, har Dust Bite også en webshop. Sammen med et marketing bureau benyttede vi os af betalt annoncering på Facebook/Instagram i perioden Januar-April 2021, hvilket gav synlige resultater i form af salg og præcisering af målgruppen. Der ses især mulighed for at kunne skabe forbedringer med et større produktsortiment for at kunne øge ordrestørrelserne.

Dust Bite henvender sig til målgrupper, hvor fællesskabet er meget stærkt. En stor del af omsætningen kommer desuden af at levere custom ordre til forskellige danske klubber, der har opdaget os gennem omtale ved forhandlere, vores markedsføring og deltagelse til arrangementer. Det er vores erfaring, at klubberne gerne støtter op om et dansk projekt som dette, og at det er et område med meget potentiale.

Markedsføringskanaler

Dust Bite markedsfører sig primært gennem Facebook og Instagram. Målgruppen er meget koncentreret, da det er et tæt fællesskab, og derfor er følgertallet ikke så højt, men yderst relevant. Undervejs har vi skabt samarbejder med influencere indenfor ultraløb, alm. løb og konkurrenceløb.

Derudover har vi haft samarbejde med et marketingsbureau i 4 måneder, hvor vi har fokuseret på annoncer på Facebook/Instagram, samt indsamlet E-mails og skabt E-mail flow på Klaviyo.

Webshoppen er fuldstændig SEO optimeret. Undervejs har vi lanceret forskellige blogindlæg med spændende personer, der har matchet brandet, hvilket vi kan se har givet god trafik og en masse SEO-venlig tekst.
Med virksomheden medfølger videobank, billedbank og en design manual. Derudover er der allerede opsat forskellige FB-annoncer, som man kan kører videre på.

Markedsføring sker desuden gennem forhandlere, der såvel promoverer virksomheden som sælger produkterne.

Derudover har vi deltaget til få fysiske arrangementer, hvor der er god mulighed for at skabe direkte kontakt til slutbrugerne og danske klubber.

Omkostninger

Eksisterende webshop : 500 kr årligt.

Shopsystem

Aktiver

Virksomhedens fysiske aktiver består af varelager samt inventar. Da det er "små" produkter har vi kunne opbevare dem på 2 stålreoler, og på trods af mange produkter kræver lageret ikke meget plads. Alle aktiverne er placeret i Sønderjylland, men vi tilbyder gerne at pakke og sende det hele i kasser.

Varelager:
-Indkøbspris : 15.000,- ex moms
-Værdi ved salg af varelager : 85.000,- inkl. moms

Inventar (markedsføringsmateriale, ting til messestande, ekstra produkter) : 5000,- ex moms

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
20.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
2 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2695

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33934

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-07-2021
Udbudspris 55.000 DKK