Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Nu sælges Danmarks ældste webshop med UV-beskyttende sol- og badetøj

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
www.Solbutikken.dk

Solbutikken.dk sælger UV-beskyttende sol- og badetøj til børn og voksne fra velkendte brands såsom Quiksilver, Roxy, Petit Crabe, Playhoes og Småfolk.

Med over 15 år på bagen er webshoppen Danmarks ældste inden for UV-beskyttende soltøj, badetøj, badesko, badeudstyr mv. Tøjet er populært både i blandt børn, unge og voksne. Med flere af leverandørerne er der mulighed for at udvide sortimentet på hjemmesiden markant hvis man skulle ønske dette!

Hvad er UV-beskyttende sol- og badetøj? UV-beskyttelse med omtanke for miljøet! UV-beskyttende sol- og bade tøj gør opholdet i solen nemmere, da man er beskyttet med en høj UV-faktor (op til UPF 50+) de steder, hvor tøjet dækker. Alle produkter lever op til kvalitetskrav fastsat af bl.a. Kræftens Bekæmpelse. Med UV-soltøj reduceres forbruget af solcreme til et minimum, og dermed forurenes miljøet ikke med solcreme, ligesom man er sikker på optimal UV-beskyttelse i situationer, hvor vand og sved ville mindske effekten af solcreme.

Tal og rationale for salg:

Solbutikken.dk havde en gennemsnitlig årlig omsætning på DKK 200.000 i 2017-2019. I 2020 og 2021 har coronaen påvirket salget markant (omsætning på omkring 90.000 kr. i 2020). Salget forventes i 2022 at nå niveauet fra før corona-perioden (og endnu højere med marketing-indsats). Som følge af andre prioriteter sælges butikken nu. Eftersom butikken i øjeblikket har et laveret aktivitetsniveau en normalt er prisen sat lavt, og prisen på 150.000 kr. ligger således under handelsværdien af det nuværende kurante varelager!

Hvad får du? Meget mere end en blot en webshop! I tillæg til selve webshoppen www.solbutikken.dk medfølger alt dette som en del af prisen:
• Varelager med en handelsværdi på 150.000+ kr.
• Newsletter setup via velfungerende Mailchimp account med omkring 1.000 subscribers
• Facebook profil med 5-600 følgere
• Instagram profil med 2-300 følgere
• Optimeret SEO setup via Google Ads
• Leverandørforhold vedrørende alle varer på hjemmesiden (og flere til), herunder dropshipping-aftaler på de populære Trunki-kufferter samt de praktiske Deryan-telte- og autosæder
• Hjemmesiden, der er velfungerende og kører via Dandomain, blev nydesignet i 2019
• Webshoppen kan potentielt overtages ved at købe alle anparterne i Solbutikken ApS, hvis aktiviteter udelukkende består i at eje webshoppen. Herved overtager Køber i øvrigt et lille skatteaktiv, som eventuelt kan udnyttes.

Skriv til os hvis du er interesseret (kun seriøse henvendelser besvares)!

Mange venlige hilsener fra Ejerne af www.solbutikken.dk / Solbutikken ApS

Økonomiske nøgletal

Ved seriøse henvendelser oplyse vi meget gerne flere detaljer på både resultatopgørelse, balance etc.

Markedsføringskanaler

Primært Google Ads

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1409

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33912

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-07-2021
Udbudspris 95.000 DKK