Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køreklar webshop med flot identitet - omsat for ca. 200.000 kr. i 2020

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Professionel kodet webshop med flot og stærk identitet

Har du en iværksætter i maven og er du klar til at springe ud på eventyr? Så er denne webshop lige noget for dig. Webshoppen er lavet og kodet i Shopify og færdigopsat med betalingsmoduler og produktinformation. Shopify, som er benyttet til at opsætte siden, er meget brugervenlige, så det kræver ikke særlige tekniske egenskaber at styre siden. Der medfølger forudbetalt domæne og webhotel. Websiden har desuden en professionel identit hvor alt fra logo til farvevalg er nøje udvalgt af et professionelt team.

Siden har salg hver dag på trods af manglende markedsføring, en Instagram profil med over 2.000 følgere, en Facebook side med 500 følgere samt nyhedsbreve med over 1,000 modtagere.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har omsat for ca. 200.000 kr. i 2020 (første år) og har et stort og bredt varelager, så man kan være kørende fra dag et. Der er salg dagligt på shoppen på trods af markedsføring posten er nul kr. i øjeblikket.

Produktet

Børnetøj og tilbehør fra str. 50-110. Siden har også et pakkesystem med mulighed at at sælge pakkeløsninger.

Visionen bag Børnekrogen.dk at gøre livet nemmere for småbørnsforældre og dele ud af vores viden og erfaring. Vi har derfor lavet et pakkeunivers, hvor vi styler og sammensætter pakker til babyer og børn, som er tilpasset de forskellige årstider.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Varelager på 80.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
768

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33898

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-07-2021
Udbudspris 38.000 DKK