Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Noisy Customs - Motorcykel beklædning og dele med kæmpe potientiale og stor kundekreds

Lundbyvej, Præstø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Alt i beklædning, dele og udstyr til MC

Noisy Customs har hidtil været en fysisk butik, samt webshop med alt i mc beklædning, custom dele, reservedele og motorcykler til salg. Derudover har vi tilhørende værksted, hvor vi tilbyder alt fra service, dæk og olie skift til salg, ombygning af mc osv.

Grundet salg af hus, hvor vi har drevet virksomheden fra, sælger vi vores webshop samt sociale medier.

Noisy Customs har på meget kort tid fået en kæmpe kundekreds med faste og meget tilfredse kunder som kommer fra hele landet. Vi udskiller os fra andre lignende konkurrenter, da vores stil i forbindelse med mc beklædning og dele er mere “Old School” og henvender sig til folk som primært køre chopper/bobber.

Vi har 3 leverandør aftaler med mulighed for dag til dag levering, men rig mulighed for at udvide forretningen med yderligere udstyr til andre typer mc og forskellige stilarter til både mænd og kvinder.

Økonomiske nøgletal

Noisy Customs har ca omsat for 500.000kr siden februar 2021.

Andre økonomiske nøgletal vil vi selvfølgelig gerne oplyse mere om ved seriøse henvendelser

Produktet

Vi sælger vores webshop www.noisycustoms.dk, varerlager kan evt tilkøbes.

Derudover får du vores Instagram og facebook side med i købet, som vi har brugt utrolig meget til at promovere os selv og er kommet ud med budskabet til hele Danmark. Vi har næsten 1000 følgere på vores Facebook side, som vi har fået hen over de sidste 5 måneder ca.

- Har du måske allerede værkstedet eller lokalerne og vil gerne kaste dig ud i noget mere, har vi en kæmpe mulighed med stort potientiale eller måske du bare ønsker at drive en webshop, så er dette også muligt, da vi allerede har lavet setuppet og har varelageret til at starte ud med(3 leverandør aftaler).

Markedsføringskanaler

Facebook og Instagram

Omkostninger

Faste omkostninger:

Shopify abonnement - 612,29kr pr md
Dandomain - 1 år er betalt for domæne

Vi har nu aftale med nets, Quickpay og GLS. Dog skal køber selv lave ny aftaler med disse efter overtagelse.

Shopsystem

Aktiver

Varerlager med værdi af 40.000kr

Ideel køber

Står du med drømmen om en motorcykel forretning, så har vi muligheden til dig med et kæmpe potientiale for udvikling og en stor og tilfreds kundekreds fra hele Danmark.

Har du måske allerede et værksted, hvor du går og roder med motorcykler, men gerne vil kaste dig ud i et nyt og spændende projekt, har vi allerede lavet setuppet klar til dig på forhånd eller måske du bare vil drive en webshop uden værksted eller butik, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Opstartshjælp

Vi vil naturligvis gerne sørge for du bliver sat ordentlig ind i produktet og diverse der høre til med hjælp til leverandører, shopify eller andet, så selvfølgelig vil vi være til rådighed på mail eller tlf i bestemte tidsrum de første par uger efter overtagelse, for at netop du får den bedste start.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1773

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33850

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-06-2021
Udbudspris 25.000 DKK