Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Forlag som er specialiseret i digitale udgivelser

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Website + shop på 2 sprog (.dk og .com)

Få et forlag specialiseret i digitale udgivelser inkl. .com domæne og website + shop på 2 sprog. Vi har lagt et stort arbejde i udarbejdelsen af booklets der udgives både som tryk og interaktive e-bøger (udviklet som web apps). Alle udgivelser kan opsættes af almindelige grafikere og eksporteres til html5 der kan integreres direkte i WooCommerce, så brugeren automatisk har adgang til deres udgivelser efter køb. Vi hjælper jer i gang med hele processen og kan yderligere stille både freelance grafiker og udvikler til rådighed til support og drift af udgivelser og webshop. På den måde kan vi hjælpe jer hele vejen hvis der er behov for det.

Forlaget er klargjort til at udgive alle typer trykte og digitale udgivelser, især indenfor hobbybøger og læringsmaterialer. Da projektet har været kørt som "fritidsprojekt" har vi ikke formået at skaffe de rigtige forfattere, og skabe det salg der skal til for at få virksomheden op og køre. Derfor håber vi at finde nogen der er interesseret i at overtage vores arbejde og få det op og flyve, så 5 års arbejde- og forberedelse ikke er spildt.

Vi sælger ikke en virksomhed med kæmpe overskud, men en virksomhed der er klargjort til at generere det overskud og dermed interesseret i at se det komme op og flyve. E-bøgerne er lavet i fsk. udgaver og har nogle år på bagen, vi har i dag teknologien til at lave fuldt responsive udgivelser der fungerer på alle medier.

Regnskab

Afkastningsgrad
-63%
Soliditetsgrad
-652%
Likviditetsgrad
13%

Økonomiske nøgletal

Da vi ikke har fået skaffet de forfattere der skal til at skabe salg er der få indtægter i virksomheden p.t. men potentialet er der absolut hvis man formår at skabe de gode udgivelser.

Produktet

epublis er specialiseret i at udgive hobbybøger, booklets og læringsmateriale via både de traditionelle, trykte medier – og de digitale medier. Ved at bringe flere medier i spil på netop deres præmisser, giver vi vores læsere en større oplevelse. For den trykte publikation har stadig stor læse- og læringsværdi, men vi højner denne værdi ved at aktivere læserne gennem de digitale mediers mulighed for dialog, læring og interaktion. Kort sagt er epublis udgivelser med mere involvering, mere design, mere læring og mere aktion. Ja, mere af alt det, der giver nyt liv og ny inspiration til bogen.

Markedsføringskanaler

Vi har tidligere primært skabt salg via SoMe og seo/sem. Specielt indenfor hobbyudgivelser har influencers vist sig at have stor effekt. Vi har adgang til et stort netværk af influencers indenfor hobby segmentet. Ellers er epublis primært kendt navn indenfor strikkesegmentet der følger Charlotte Kaae og Lene Holme Samsø.

Omkostninger

De eneste omkosninger der p.t. er, er drift af webshop der ligger på under 500 kr. pr. md., lagerleje til Dafolo (de titler vi har ude i boghandler) samt leje af lager til kr. 572 pr. md. (lagerlokale medfølger ikke). Vi har aldrig udbetalt løn i virksomheden. Alle udgifter er brugt på udvikling af koncept, design, website/shop og selve udgivelser.

Shopsystem

Aktiver

Virksomehedens aktiver er primært selve brandet, website og webshop samt teknologien til udgivelse af e-bøger direkte via WooCommerce.

Varelager på 69.412 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg startede epublis i 2015 med målet om at skabe fremtidens forlag. Af hensyn til at komme i gang testede jeg, teknologi og muligheder på min kærestes strikke udgivelser (jeg alligevel hjalp med at udgive i fritiden). Det var ikke målet at udgive strikkebøger, men alle typer hobbybøger og undervisningsmaterialer på sigt.

Idéen var at få forlaget op og køre ved siden af mit reklamebureau. Jeg har de sidste 5 år lagt mange timer i alt fra grafisk design til de færdige udgivelser. Desværre må jeg erkende at jeg hverken har tiden eller passionen til at få forlaget op og køre og har derfor valgt at fokusere på mine øvrige virksomheder. Men jeg håber der er nogen der ser potentialet i det jeg har skabt og har lyst til at køre det videre.

Jeg er derfor meget fleksibel i forhold til salg, da jeg primært er interesseret i at se alt mit arbejde bære frugt. Jeg vil derfor også aktivt involvere mig i overtagelsen hvis I ønsker det.

Markedet

Der er et stort potentiale i udgivelser hvor tryk og digitale funktioner spiller sammen. Især teknologien indenfor web apps har stort potentiale, da det er langt billigere at udvikle en web app end en native app. Yderligere er teknologien vi anvender til web apps ekstremt simpel og omkostningseffektiv.

Svagheder/udfordringer

De største udfordringer er at skaffe forfattere. Jeg har ikke haft erfaringen og energien til at skaffe de rigtige forfattere og indhold er altafgørende for succes.

Stærke sider

Udvikling af digitale udgivelser som web apps er ekstremt omkostningseffektive og kræver meget lidt vedligholdelse og support. Især indenfor læringsmaterialer har de digitale udgivelser kombineret med trykte udgivelser stor værdi.

Strategi

Strategien har været at få skabt den gode læseroplevelse og derefter gå ud og finde de gode forfattere. Den første del er der styr på – flere forfattere med gode udgivelser magler.

Vision

At være førende medie indenfor digitale udgivelser.

Ideel køber

Eksisterende forlag der ønsker at udvide og blive stærkere på de digitale tiltag.

Opstartshjælp

Jeg er i højere grad interesseret i at alt det arbejde jeg har lagt i epublis bliver videreført og får succes. Dermed er jeg villig til at hjælpe med al opstart og overdragelse samt undervisning af interne grafikere, udviklere mv. inkl. input og hjælp til den fremtidige strategi. Jeg har +15 års erfaring med udvikling af digitale brands og bl.a. været med til at skabe nemlig.com. Til start vil jeg hjælpe jer i gang med forretning, webshop og teknologi vi har anvendt til udgivelser samt være til rådighed på tlf. og mail.

Når alt er overdraget har I adgang til både mig og tilhørende WordPress udvikler til lav fast timepris (hvis nødvendigt).

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
30.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
971

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33842

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-06-2021
Udbudspris 152.000 DKK