Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Jagt og outdoor, tøj og andet grej

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Jeg sælger min shop

Ideen er at det ikke skal koste en formue, at dyrke sin interesse og samtidig være godt klædt på. Website/shop sælges. Varer oplagt + excel-ark med indkøbspriser og avanceberegninger. Leverandørkontakt med gode muligheder for langvarigt samarbejde. Up-comming brand. Eneste udgifter fremadrettet er webhotel/side administration og annoncer. Hvis virksomheden skal have succes, skal der påregnes køb af varelager for +15.000DKK. Store indtjeningsmuligheder for den rette person. Oplagt til dig, der allerede har en fysisk butik, inden for outdoor, jagt og fiskeri.

Økonomiske nøgletal

Store muligheder for den person, der vil prøve kræfter med webhandel. Alt forarbejdet er foretaget, herunder tekster og produktbilleder, varetekster mm. Har køre 2 facebook annoncer, der har givet 100 besøgende på sitet, ifølge google. Det er min overbevisning, at der ved tilføjelse af flere produkter/større udvalg, vil kunne skabes en god forretning. Idealshop.dk er en rigtig god platform, enkel og nem at arbejde i og med en fin support.

Produktet

Website/shop sælges. Varer oplagt + excel-ark med indkøbspriser og avanceberegninger. Leverandørkontakt med gode muligheder for langvarigt samarbejde. Up-comming brand. Eneste udgifter fremadrettet er webhotel/side administration og annoncer. Hvis virksomheden skal have succes, skal der påregnes køb af varelager for +15.000DKK.

Omkostninger

Indtil videre vil omkostninger være begrænset til webhotel ca DKK300,00/md. Du skal beregne investring i annoncering f.eks. google ads og facebook annoncer. Facebook annoncerne har vist sig at være meget effektive.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2426

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
33818

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-06-2021
Udbudspris 14.500 DKK