Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Veldrevet webshop sælges - salg af udstyr til radonmålinger

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Veldrevet og optimeret webshop med en god driftsøkonomi.

En veldrevet webshop med fokus på salg af udstyr til radonmålinger til private, virksomheder og offentlige kunder.
Her er mulighed for at overtage en virksomhed i drift, der allerede har god omsætning og lønsomhed. Virksomheden kræver meget begrænset indsats for at holde kørende, men for den nye ejer er der naturligvis mulighed for at videreudvikle efter ønske. Der er for eksempel god mulighed for at øge salget til virksomheder og det offentlige hvis man øger indsatsen på dette område. Vi har allerede idag flere offentlige kunder, herunder nogle af de største kommuner i landet.

Økonomiske nøgletal

I indeværende regnskabsår, der slutter 30. juni 2021 er der omsat for +600.000 kr med et forventet overskud på ca. 250.000 kr. Nærmere oplysninger om økonomi og andet kan fremsendes i prospekt.

Overskud før skat: 250.000 DKK

Produktet

Udstyr til radonmålere. Alle indkøbsaftaler med leverandører medfølger.

Markedsføringskanaler

Hele Danmark. Vi sælger meget til private men har også flere og flere virksomhedskunder samt offentlige som f.eks. kommuner.

Omkostninger

Udelukkende variable omkostninger til varer, samt 1.500 kr. om måneden til hosting, webshop etc.

Aktiver

Kan drives helt remote. Varelageret er hos lagerhotel der forestår alt omkring forsendelser/retur etc.

Varelager på 20.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede selskabet i 2017 ud fra et ønske om at det skulle være så nemt som muligt at foretage radonmålinger og særligt at det skulle kunne foregå uden papirregistreringer, som de andre målevirksomheder kørte med.
Allerede i den første sæson 2017-2018, gik det bedre end forventet og med væsentlig interesse fra private, virksomheder og offentlige institutioner.
At vi har valgt at udbyde virksomheden til salg på dette tidspunkt skyldes primært et ønske om at frigive tid til andre projekter. Samtidig ligger der et stort potentiale for at løfte forretningen til næste niveau for en ny ejer. Fundamentet er skabt og køber vil kunne indtræde i en forretning, der giver overskud fra første dag.

Ideel køber

Den ideelle køber er enten allerede selvstændig og ønsker at supplere sin indkomst, eller vil gerne blive selvstændig. Virksomheden egner sig ekstremt godt til at blive drevet ved siden af noget andet da tidsforbruget på at drive den er meget begrænset (2-4 timer ugentligt).

Opstartshjælp

Nuværende ejere tilbyder at bistå med support bestående af oplæring i systemer, besvarelse af spørgsmål mv. således at optimal overdragelse sikres. Omfang og tid aftales nærmere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1309

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33806

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-05-2021
Udbudspris 485.000 DKK