Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Lige til at gå til - salgsklar webshop med boheme krystalsmykker

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Drømmer du om at sælge smukke, healende krystalsmykker?

KØB DIN EGEN WEBSHOP MED KRYSTALSMYKKER OG TJEN PENGE PÅ DIN PASSION
Det er en unik chance, skynd dig at handle, inden en anden snupper muligheden for næsen af dig.

Der sælges krystaller som aldrig før, og efterspørgslen efter smykker med krystaller er stærkt stigende.

Krystaller er in, men der er ingen store smykkeforretninger, der specialiserer sig i det. Nok fordi de har glemt at ansætte en, der brænder for krystalhealing. Der er potentiale til at få en rigtig god forretning ud af det.

WEBSHOPPEN I SHOPORAMA
Dansk support

SEO (søgemaskineoptimeret)

Check-ud med betalingsløsning og fragt er sat op, du skal bare tilmelde dig betalingsudbyderen

Kompatibel med danske regnskabsprogrammer, sociale medier, Google My Business med mange flere

Økonomiske nøgletal

Da vi har haft arbejde ved siden af, og ikke har investeret i de fornødne markedsføringskompetencer fra starten, er det først lykkedes at få ordentligt gang i salget for nyligt. Virksomheden må derfor betragtes som en nyopstart. Vi har dog investeret i opsætning af webshop samt brugt mange timer på produktbeskrivelser, fotos opsætning af sociale medier m.m., så alt dette udgør en væsentlig værdi i forhold til, at det ikke skal bygges op fra start. Vi har også et kundekartotek på 136 kunder.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

SMUKKE HÅNDLAVEDE SMYKKER MED KRYSTALLER, DER KAN MERE END BARE SKINNE:
Smykkerne er i bohemestil og har alle ægte krystaller af høj kvalitet.

Smykkerne er alle i 925 Sterling sølv - selvfølgelig helt uden nikkel.

Smykkerne er håndlavede i Indien.

Markedsføringskanaler

MI Jewel markedsføres online via Facebook, Instagram og Google MyBusiness.
Der er 232 følgere på Facebook og 560 følgere på Instagram.
Shoporama sørger for god SEO optimering.
Vi har flest danske kunder, men også nogle i Norge og Sverige.
Vi har en konto hos Trustpilot med mange stjerner og ca. 135 e-mail adresser til dit nyhedsbrev.
Webshoppen hos Shoporama er ikke aktiv pt, så den vil kunne ses, hvis vi holder møde på for eks. Zoom, så jeg kan dele min skærm med dig.

Omkostninger

Platformen hos Shoporama koster 980,- excl. moms/md. Der er ikke yderligere gebyrer ud over det.

Smykkerne, der købes fra indisk underleverandør kan let sælges med 500% avance.

Aktiver

Der er ingen fysiske rammer. Varelageret som tæller 385 dele, kan ligge i 2 skotøjsæsker.

Varelager på 21.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi har navngivet firmaet MI Jewel, da vi er mor og søn, der har det, og vi hedder Inki og Maks.
Fra starten var det i realiteten kun mig (Inki), der var passioneret omkring krystaller og smykker. Jeg lokkede Maks med, fordi jeg havde brug for en, der var god til sociale medier. Oven i hatten er Maks en dygtig fotograf, så det var et ekstra win for firmaet.

Jeg er nu kommet til den erkendelse, at mit hjertebarn alligevel ikke er mit livsformål. At weshoppen med de skønne, smukke krystalsmykker alligevel ikke er vejen for mig, da jeg i højere grad brænder for coaching og healing i mere direkte kontakt med mine kunder.

Men det betyder jo ikke, at den ikke kunne være det helt rigtige for den rette person.

Både Maks og jeg har lagt rigtig meget energi og mange arbejdstimer (og penge) i at udvikle MI Jewel til det, den er i dag.
Vi har investeret rigtig meget tid i research, både af hvilke krystaller, der er bedst, og hvor vi får lavet smykkerne.
Jeg har sågar skrevet en bog om selvudvikling med krystaller, som også kan blive solgt i webshoppen hvis det ønskes. Jeg giver også gerne mine erfaringer videre i opstartsfasen.

Og jeg vil så nødig se alt det gå til spilde. Så jeg håber rigtig meget, at den rette person dukker op og vil overtage min elskede forretning.

Markedet

Smykkevirksomheder trodser corona og vækster:
Mens modevirksomhederne oplever tilbagegang, vækster smykkevirksomhederne. “Den positive fremgang kan formentlig skyldes, at smykker har en længere levetid end tøj, og dermed har smykkebrands ikke været ramt af de samme aktivitetsudsving som tøjbranchen under coronakrisen,” lyder konklusionen på fremgangen i Modeanalysen 2021.

Ulig mange virksomheder i modebranchen har smykkevirksomhederne haft det godt under Covid-19. Det viser Modeanalysen 2021, der er udarbejdet af Deloitte.

Det gennemsnitlige driftsresultat pr. ansat er nemlig steget fra 31.700 kroner i 2018/19 til 42.600 kroner i 2019/20.

Det er primært de mindre smykkevirksomheder med omkring 10-24 ansatte, der er årsagen til fremgangen, der gennemsnitligt er gået fra -54.800 kroner i 2018/19 til +122.000 kroner i 2019/20.

“Den positive fremgang kan formentlig skyldes, at smykker har en længere levetid end tøj, og dermed har smykkebrands ikke været ramt af de samme aktivitetsudsving som tøjbranchen under coronakrisen,” lyder det i analysen.

Analysen baserer sig på regnskaber fra 41 små- og mellemstore danske smykkevirksomheder, hvor store brands som Pandora og Georg Jensen altså ikke indgår.

Det fremgår ikke hvilke virksomheder, der er med i analysen, men regnskaber fra danske smykkevirksomheder som Maria Black Jewellery og ByBiehl er med til at bekræfte udviklingen.


Ikke kun positiv vækst:
Omkring 66 procent af de danske smykkevirksomheder i analysen har leveret overskud i regnskabsperioden 2019/20. Det er en stigning på 2,1 procentpoint siden 2018/19, hvor andelen af smykkevirksomheder med overskud lå på 63,8 procent.

Også soliditetsgraden er steget fra 37,3 procent i 2018/19 til 41,6 procent i 2019/20. Her er det de allermindste – smykkevirksomheder med 0-9 ansatte – der især er med til at trække niveauet op, idet de fra 2018/19 til 2019/20 er gået fra 37,6 til 62,6 procent.

Det er dog ikke på alle parametre, at smykkevirksomhederne oplever fremgang. Der har nemlig i 2019/20 været et mindre fald i afkast af investeret kapital, som er gået fra 4,9 procent i 2018/19 til 3,4 procent i 2019/20.

(artikel fra branchebladet Tøj, 24-02-2021)

Svagheder/udfordringer

Smykkemarkedet er kæmpestort og der er konkurrence fra nogle meget store kendte mærker.
Derfor er det vigtigt at være meget tro mod sin niche, og sælge den gode historie med smykkerne.
MI Jewels smykker er ikke i den dyre ende af skalaen, hvilket gør, at der skal sælges ekstra mange, hvilket ikke er svært, da mange kunder køber flere smykker, når de er i gang. Vi har da også gjort os vore tanker i forhold til at kunne skalere salget, hvilket er muligt med de rette forberedelser.
Der kræves en del forudseenhed, da leveringstiden fra bestilling til du har smykkerne på din adresse er 6 uger. Derfor er det også nødvendigt med et godt varieret varelager.

Stærke sider

MI Jewel har en unik sammenstilling af kvalitetsmaterialer, godt håndværk og smukt boheme design, der aldrig rigtig går af mode. Samtidig er der en stor vidensbank om krystallerne, der indgår i smykkerne og deres healende egenskaber. Og priserne er super konkurrencedygtige. Dette kombineret med en webshophost, der sørger for at SEO optimere løbende, gør det let at sælge.

Vision

MI Jewels vision er at kunne levere smukke smykker i høj kvalitet til det voksende antal af spirituelt interesserede kvinder, der ønsker at bruge dem til at understøtte deres selvudvikling.
Vi ønsker at kunne bidrage til at øge energibalancen i krop, sind og ånd hos flest muligt - så hvorfor ikke gøre det med et æstetisk smukt kvalitetsprodukt, der kan afspejle kvindens smukke sjæl?

Ideel køber

Det vil være en fordel for dig, hvis:
-Du elsker smykker - især dem med healende krystaller.
-Du er åben for at der er mere mellem himmel og jord.
-Du kan mærke at dette er noget du vil brænde for.
Hvis du vil gøre webshoppen til dit levebrød, kræver det at du har god tid og overskud til rådighed.

Opstartshjælp

Når du har købt shoppen, er du velkommen til at kontakte mig via mail, så vil jeg besvare dine spørgsmål efter bedste evne.
Jeg vil for eksempel rådgive dig om krystallernes egenskaber og veligeholdelse, om købsstrategi hos inderne og om de forskellige platforme der vil gøre dit liv lettere i din administrationsproces.
Du får god support til webshoppen på dansk i Shoporama.
Jeg giver dig oplysninger om det firma, der har bygget vores webshop, de kan fortsætte samarbejdet med dig til meget rimelige priser.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1537

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33790

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-05-2021
Udbudspris 45.000 DKK