Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

dyrmedstil.dk - Vil du sælge produkter til kunder, der holder Dyr med Stil? - har omsætning

Stråtaget, Vestbjerg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Mindre webshop med lager med artikler til hund og kat

Er du på udkig efter en webshop med unikke produkter og som du nemt kan forme efter netop din interesse? Hos Dyr med Stil har vi udvalgt et sortiment af produkter til hunde- og katteejere, der indeholder produkter, som du ikke finder hos konkurrenterne. Vi har aftaler direkte hos europæiske producenter. Butikken har et bredt udvalg af produkter, som har fokus på kvalitet til rimelige priser. Vi ynder den enkle og nordiske stil med smukke stilfulde produkter, der kan anvendes af vores kunder i mange år.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden drives som et fritidsprojekt og sælges nu, da interessen og tiden til projektet ikke er til stede. Dette afspejles i de økonomiske nøgletal.
Omsætning 2020: kr. 23.000 (u moms)

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Dyr med Stil er en en webshop, der forhandler produkter til hund og kat. Butikkens kunder er hunde og katteejere, der har det gode liv sammen med hund og kat og som foretrækker produkter i nordisk stil og kvalitet til rimelige priser.
Arbejdet i butikken består af indkøb, markedsføring, salg, pakning og forsendelse af webshoppens produkter.
Webshoppen er opsat med integration til både fragt og betaling, hvilket gør, at den daglige drift er nem og enkel, hvorved fokus kan rettes imod markedsføring og kundeservice. Der er et stort uudnyttet potentiale i at øge markedsføringen af webshoppen, hvilket nemt kan gøres uden omkostninger.

Markedsføringskanaler

Dyr med Stil består primært af en veldisponeret webshop. Der er arbejdet med SEO og på flere produkter klarer butikken sig rigtig godt på google blot via SEO. Det er nemt at komme i gang med at arbejde med SEO også uden de store erfaringer.
Der er til butikken tilknyttet GoogleAdd, men der bruges aktuelt ingen udgifter hertil.
Markedsføringen sker primært via Facebook og Instagram.

Omkostninger

Der er gjort nogle økonomiske begynderfejl i forhold til markedsføring, hvilket afspejles i "Andre udgifter".

Vareindkøb 2020: kr. 17.000 (u. moms)
Udgifter i forbindelse med salg 2020: kr. 2.800 (u. moms)
Andre udgifter 2020: kr. 14.000

Shopsystem

Aktiver

Varelageret (Værdi i indkøb ca. 43.000): kr. 15.000
Inventar (Pakkeemballage, 1 lagerreoler, plastikkasser, labelprinter: kr. 3.000
Hjemmeside (Tilknyttede fragt og betalingsmoduler, SoMe): kr. 2000
Salær til Saxis: Ca. 5000

Varelager på 53.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Dyr med Stil blev opstartet som et sjovt fritidsprojekt, da jeg på daværende tidspunkt stod ved en karrieremæssig skillevej. Der blev lagt et stort arbejde i at opbygge det rigtige varelager og få udviklet en hjemmeside, der kunne repræsentere produkterne bedst muligt. Jeg havde ingen forudsætninger for at opstarte eller drive en webshop og måtte lære alt fra bunden.
Siden hen er min jobmæssige vej gået i en anden retning, og tiden rækker ikke til det arbejde, som butikken fortjener, ligesom interessen herfor er dalende. Det basale i butikken er på plads og den daglige drift er nem at håndtere. Men, der er stort potentiale i at forbedre butikkens markedsføring. Dette kunne eksempelvis gøres via nyhedsbreve, vedvarende SEO, oprettelse af kundeklub, bedre brug af Facebook mv. Det er mit håb, at den kommende køber vil udvikle Dyr med Stil til en blomstrende butik - et sted, hvor der sker noget, og et sted hvor kunderne kommer tilbage.

Markedet

Danskere handler i stigende grad via nettet. Der vil også gøre sig gældende i fremtiden. Markedet for produkter til hund og kat spænder meget bredt. I den ene ende af skalaen findes de store lavprisbutikker og i den anden ende af skalaen findes de meget eksklusive butikker. Dyr med Stil har valgt at fokusere på kunderne i midtersegmentet - kunder som ønsker stil og kvalitet til rimelige priser.
Det er nemt at udvikle Dyr med Stil i en anden retning. Grundet tidsmæssige forhold, er der ikke sket den ønskede løbende tilpasning.

Svagheder/udfordringer

Dyr med Stils største svaghed er, at der ikke er brugt tilstrækkeligt med tid (og alternativt kapital) til at skabe et solidt indtjeningsgrundlag. For en køber med den rette indstilling og interesse, vil det primært handle om tid og interesse i at fordybe sig i markedsføring og præsentation af butikkens produkter.

Stærke sider

Dyr med Stil har flere produkter på hylden, som ikke findes i andre danske webbutikker. Dette er valgt, da det giver mulighed for at konkurrere på produkter fremfor prisen. De store lavprisbutikker vil altid være billigere, hvorfor det er nødvendigt at have produkter på hylden, som ikke kan findes i de store kæder.

Dyr med stil har valgt at tilbyde gratis fragt på alle ordrer. Dette adskiller butikken fra alle andre webbutikker indenfor kæledyrssegmentet.

Ideel køber

Den ideelle køber til Dyr med Stil er en person, der har interesse i produkter til hund og kat, og som samtidig har lyst til at komme hurtigt og nemt i gang med en webshop. Dette kan være på fritidsbasis eller med ønske om, via lidt benarbejde, at udvikle butikken til en bi- eller hovedindtægt.

Opstartshjælp

I forbindelse med køb af Dyr med Stil kan der gives en grundig gennemgang af arbejdsgange, aftaler mv. Sælger kan stå til rådighed med gratis støtte i passende omfang i en periode efter overtagelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2080

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33748

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-05-2021
Udbudspris 25.000 DKK