Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Prisvindende cykellygte med forhandlere og egen webshop

Classensgade, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk designet cykellygte

Virksomheden har ligget i dvale det sidste års tid grundet interne problemer, som nu er løst. Jeg haft andre prioriteter i den turbulente periode. Formen til produktion af lygten tilhører virksomheden og produktionen sker i Kina. Cykellygten er til den kræsne kunde, som ikke ønsker en lygte til 10 kr. som købes hos f.eks. cykelhandleren. De primære kunder er modebutikker, og dem er mange flere af, end cykelhandlere. Desuden er designbutikker og museer ivrige aftagere af produktet. Har du allerede adgang til disse kunder er det en stor fordel.

Regnskab

Afkastningsgrad
-7%
Soliditetsgrad
86%
Likviditetsgrad
438%

Økonomiske nøgletal

Som nævnt har virksomheden ligget stille i et års tid og skal således genstartes. Der er en avance på min. 100% pr solgt enhed.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Denne cykellygte er den mest prisvindende nogensinde. 10 internationale designpriser er det blevet til. Den er ikke kun en brugsgenstand, men også en lygte man flasher. Står den på disken i en butik er første indskydelse; Hvad er det, nej en cykellygte, hvor er den sej. Den skal jeg have. Desuden sidder de sammen når du ikke bruger dem, og dermed mister du ikke den ene del.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har en shopify side hvor produktet sælges online. Desuden er der en lang kundeliste som kan kontaktes. Kunderne var faktisk glade for produktet og har været kede af at produktet har været væk fra marked.

Omkostninger

Jeg forestiller mig du allerede har en virksomheden og har brug for en yderligere indtjening ved salg af cykellygten. Der vil således ikke være løbende driftsomkostninger. Naturligvis skal der investeres i en ny produktion.

Shopsystem

Aktiver

Der står en produktions form på fabrikken, som tilhører virksomheden. Fremstillingsomkostninger til denne form var kr. 125.000,00. Der er desuden et varelager på 5.000 lygteskaller. Den elektroniske del skal produceres før lygterne er salgsklar.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Det har været en bevist valg at cykellygten skal sælges i mode og design butikker. Cykellygten er en lækker gadget som skiller sig ud fra de alm. cykellygter. Det er muligt at købe mange billige cykellygter på marked. For en del år siden var det også muligt at købe flere forskellige Smartphones, men det var en Iphone det var den smarte. Duolights cykellygten er den smarte cykellygte.

Svagheder/udfordringer

Det sværeste salgsmæssigt har været at overbevise en ejer/indkøber i en butik at cykellygten sælger hvis den står på disken. Det skal så siges at når først den er kommet på disken så går det stærkt og genbestillingerne kommer automatisk. Bemærk også at højsæsonen er september til marts.

Stærke sider

Den lækreste og fedeste cykellygte der er på marked.

Ideel køber

Det vil være en fordel hvis forvejen sælger til mode og design butikker.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1956

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33692

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-04-2021
Udbudspris 150.000 DKK