Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med engros og egen produktion - B2B og Privat - Årlig løn før skat 1.000.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kaffe, maskiner og tilbehørsprodukter

Spændende virksomhed med specialudviklet og vækstparat hjemmeside. Virksomheden kan drives af ganske få personer og alle processer inden for virksomhedens 4 forskellige ben er beskrevet til mindste detalje. Virksomheden er en fødevarevirksomhed og er certificeret til økologisk produktion. Virksomheden har vist sig særdeles levedygtig under Corona og har positiv drift, til trods for at flere grene har været lukket ned. Disse er således klar til en stor vækst efterfølgende.

Virksomheden er egnet til flytning og hele virksomheden inkl. lager og produktionsfaciliteter kan flyttes på under en dag. Hjemmesiden som også er en webshop, har produktions- og lagerstyring, er fuldt integreret med Economic og kan håndtere mange forskellige lokationer, således at man kan have udsalgssteder, forskellige produktionssteder og/eller serveringssteder.

Virksomheden er gældsfri.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er gennem de seneste år brugt mange ressourcer på at bygge og udvikle virksomheden. Herunder en hjemmeside, hvor ingen kolleger i branchen har noget der bare minder om. Virksomheden skiller sig ud på markedet. Bundlinjen er det seneste år vokset med 1+ mio under de svære corona vilkår og har positiv drift. Under Corona har 2 af virksomhedens virksomhedens beskæftigelsesområder, events og kurser være lukket ned.

overskud før skat 150.000
FB følgere 4500
virksomhedskunder: 320
privatkunder: 4500
Detail kunder ( herunder supermarkeder ): 3Overskud før skat: 150.000 DKK

Produktet

Virksomheden er en kendt virksomhed, inden for speciality kaffe, samt maskiner og tilbehør. Kundegrundlaget er både private ( via webshop ) og virksomheder, herunder detail og supermarkeder.

Markedsføringskanaler

Nyhedsbrev, facebook, insta, LinkedIn, SEO, Google ads og shopping, traditionel markedsføring via messer, events og netværk.

Omkostninger

Virksomheden kan drives af få medarbejdere, samt evt. timelønnede som tilkaldes efter behov. Virksomheden handler med tilbehør, som har en god avance, samt med egenproduktion af kaffe, som ved rigtigt indkøb samt god produktionsstyring har en yderst god avance. Der er ingen provisions, eller licensaftaler og generelt meget få bindinger, udover licenser til eksempelvis office pakke, adobe pakke og omkostninger til google ads. Virksomheden er særdeles velegnet til flytning og der er ingen binding på de nuværende lokaler.

Virksomheden er gældsfri.

Aktiver

Lejede lokaler i form af lager og kontorfaciliteter. Produktionen er let flytbar. Virksomheden sælges inkl varelager, således at driften kan overtages fra dag-dag. Virksomheden har en varebil, samt mobile setup til samtlige aktiviteter.

Varelager på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden forhandler kaffe og tilbehørsprodukter på det danske marked, både til private og erhvervskunder. Virksomheden startede i 2008 med engrossalg og service til virksomheder, og i 2009 begyndte salget til private.
Webshoppen kom til løbende og i 2013 oprettede selskabet eget risteri hvor vi rister vores lækre specialkaffe

Virksomheden ynder at samarbejde med kunderne, så det bedste af kaffen kommer til sin ret.

I dag har virksomheden følgende produkter:

Grønne bønner
Egen produceret ristede bønner (special kaffe, sæson kaffe og viden studenter kaffe)
Maskiner til privat brug
Maskiner til erhverv
Kurser/events/uddannelser indenfor kaffeverden
Events ude af huset med egen transportabel kaffebar i form 20 fods container eller små mobile setups
Gaver/Pakkeløsninger - både til private og erhverv

KUNDER

- Erhverv
Maskiner& Barista udstyr
MOKKAHOUSE brand kaffe med/uden abonnementer
Tilbehør og lækkerier
Privat label
Gaver/Pakkeløsninger
Leasing aftaler

- Privat
Maskiner & Barista udstyr
Eget brand kaffe med/uden abonnementer
Tilbehør og lækkerier
Gaver/Pakkeløsninger
Financeringsaftaler

IDE OG KONCEPT
Vi har kaffeløsninger både til private og erhverv

Vi tror på, at kaffe kan være med til at gøre en forskel!

Vi har produktet kaffe, som er samlingspunktet for menneskerne i deres hverdag - både private og erhvervsmæssigt, og åbner op for kaffeverdenen og et skridt længere end alle de andre kaffe koncepter, hvor kaffen er med til at lære os “NOGET”.

Vores kaffe bliver brugt til et meningsfuld formål. Ved at sætte vores kaffe som omdrejningspunkt for et netværk af virksomheder og koncepter skaber vi rammerne, platformen og et forum, hvor ideer udveksles, produktivitet effektiviseres, økonomisk vækst styrkes og potentialer fremhæves, udveksles og videreudvikles, via events, workshop, kurser mm.

Vi tror på at forretningsmæssig vækst er afhængigt af personlig vækst.

Kaffe indeholder en viden i form af mange smagsvarianter, som kun en dygtig rister kan fremhæve. Alt fra jordbær, til mandler, metal og jord.

Man bedømmer de grønne bønner ude fra deres historie, sorterer i dem, udvælger de bedste, afhængige af str., hvad for et geografisk forhold de kommer fra og hvad for nogle smagsvarianter de indeholder, eller hvad vi kan får ud af dem. Kort sagt bliver grønne bønner målt og vejet til perfektion. Som vi mennesker!

Kaffe kan tage os på en rejse og vise os en vej, fra sin dna, afhængige af hvordan du dyrker den, behandler den, rister den, kværner den og brygger den. Måske aller-vigtigst, hvordan smager den og drikkes den ?

Vi bruger kaffen til at mødes, dele viden, hygge om, under vores udviklingsmøder, salgsmøder, dates, til bryllup og begravelse, vi har spændende diskussioner over en kop kaffe. Kaffe er den bedste isbryder.

Kaffe er fuld af potentiale - klar til at blive frigjort, præcis som menneskerne. Vi behandler kaffen som vi behandler hinanden. Derfor vil vi bruge vores kaffe, som en værdibaseret kaffe der gøre en forskel.

Ideel køber

En person med en personlig interesse i produktet, en cafe/restaurant der ikke vil være afhængig af Coronasituationen, en virksomhed i samme branche, der gerne vil vækste.

Opstartshjælp

Ejer er fleksibel med hensyn til at blive i virksomheden i en kortere transitionsperiode. Herefter vil ejer være til rådighed på konsulentbasis.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6007

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33689

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-04-2021
Udbudspris 4.000.000 DKK