Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 4.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar dropshipping webshop med fede accessories!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Unikke og hippe armbånd samt solbriller

Vacilando.dk er en webshop med salg af moderne accessories til både sommer og ferie. Sortimentet kan udvides efter behov, men pt. sendes varerne fra leverandører i Sverige med 3-7 dages levering til DK.

Du slipper fuldstændig for håndtering af eget lager samt fragt, da webshoppen kører via dropshipping. Kunden placerer således en ordre i din shop, hvorefter ordren automatisk genereres i en 3. parts app integreret i Shopify (webshoppens styresystem). Du skal altså blot finde ordren frem i Shopify, betale den, og så er det resterende overskud profit til dig selv. Super god løsning til dig der gerne vil i gang med det samme.

Pt. ligger profiten på de fleste produkter omkring 100 kr., men det kan du selvfølgelig helt selv justere :)

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er helt ny og uden omsætning. Produkterne er dog perfekte til fremvisning på en platform som fx Instagram, hvorved der hurtigt kan skabes organisk vækst med tilhørende salg. Især armbåndende kan brandes fedt og unikt, da de er en helt ny "sommervariant" af det ellers meget populære "anchor bracelet".

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Shoppen sælger pt. solbriller og armbånd. Ønskes der en udvidelse af produkter, står jeg gratis til rådighed ift. at vise, hvordan nye produkter nemt integreres i shoppen.

Markedsføringskanaler

Mit bedste bud er at starte væksten op organisk vha. Instagram. Find evt. en mikroinfluencer og lav en lille konkurrence for at sprede budskabet og brandet.

Herudover kan der på sigt indtænkes både Facebook annoncering og Google Shopping. Desuden bør der også tænkes i SEO.

Omkostninger

Domæne = mellem 150-200 kr. om året (er betalt for første år)
Shopify = 180 kr. om måneden

Shopsystem

Markedet

Markedet for accessories er enormt. Der er mange konkurrenter, men der er i den grad også stor efterspørgsel på denne type produkter! Især hvis produkterne, som i dette tilfælde, skiller sig ud fra den resterende mængde. Tidspunktet for at starte en webshop som denne er perfekt her midt på foråret.

Ideel køber

Den ideelle køber er en ivrig iværksætter som gerne vil i gang med det samme. Måske du har en smule erfaring med sociale medier, men hvis ikke, er dette heldigvis et område med tonsvis af hjælp at hente fra både YouTube, Google mm.

Opstartshjælp

Der tilbydes gratis opstartshjælp fra undertegnede på både mail, telefon og evt. Zoom :)
Jeg er behjælpelig med både produktudvidelser og generelle spørgsmål til webshoppens platform.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1729

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33644

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-04-2021
Udbudspris 4.000 DKK