Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop i vækst med industriel interiør af vandrør. Stor efterspørgelse hos B2C & B2B

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Skalerbar etableret forretning på et attraktivt marked

Succesfuldt online startup i vækst klar til at fortsætte til nye højder med den stigende efterspørgelse. Potentialet i Simple Racks er enormt. Vi sælger tøjstativer og andet interiør til hjemmet af 3/4" vandrør. Efterspørgelsen er høj og eftersom vi tilbyder de mest konkurrence dygtige priser på landsplan åbner vi op for et større segment end vores konkurrenter. Vores koncept går ud på at den gennemsnitlige forbruger skal have unikt design, kvalitet og holdbarhed, som ikke sprænger budgettet. Dette er muligt med indkøbspriser fra vores leverandører vi har bag os. Omsætning er steget i 1 kvartal sammenlignet med sidste år 956,4%

Simple Racks er blevet et brand og er etableret på markedet ved hjælp af de rette marketingsstrategier. Ejerne og kæresteparret Frederik og Michella startede firmaet i December 2019 og derfra har det taget fart. Vi sælger da vi ikke længere ønsker at være selvstændige, men ønsker at firmaet skal fortsætte. Vi ønsker at finde en ejer der har interessen og ser potentialet i forretningen, som fortsat vil øge væksten. Simple Racks er kommet for at blive og få at hjælpe den enkelte med at skræddersy en holdbar garderobeløsning.

Økonomiske nøgletal

Vores forretningsmodel har gået ud på at for at tjene penge skal man bruge penge. Vi har derfor reinvesteret overskud i online marketing, for at skabe et genkendeligt brand. Derudover har vi brugt overskud på at videreudvikle på designs, øge varelager og etablere 2 showrooms over tid. På nuværende tidspunkt har vi 1 showroom/lager/værksted på 80m2 i Dyssegård lige uden for København.

Det er tydeligt at se kurven for omsætningen vækster i hvert kvartal
Vækst fra Q1 2020 til Q1 2021 på 956,41%
Gennemsnitlig dækningsgrad pr produkt: 60-70%

Omsætning 2019 (ex moms)
2.278,00
Omsætning 2020 (ex moms)
180.793,00
Omsætning 2021 Q1 (ex moms)
230.352,00

Produktet

Alt vores salg er online på vores webshop www.simpleracks.dk. Vores ambition er at rykke det industrielle og funktionelle design ind i nordens hjem til overkommelige priser. Vi benytter os af 3/4" vandrør af stål og tilbyder derudover hylder af råt naturtræ med rå kant. Vi sælger tøjstativer, reoler, bænke, knager, hylder & borde. På webshoppen kan man vælge nogle af vores standard mål eller man kan sende en forespørgsel ind på eget design eller få skræddersyet målene. Delene kommer usamlet med en standardiseret samlevejledning til at forbrugeren kan samle det selv.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os online via Sociale Medier, SEO, Google Ads og Facebook Ads.
Vi poster hver anden dag organisk på vores sociale kanaler og er dagligt aktive på story.
Instagram: 3130 følgere
Facebook: 774 likes

Derudover har vi samarbejdsaftaler med firmaer samt influencers.

Omkostninger

De faste omkostninger:
Domæne og webhotel
Marketing
Husleje til Lager/værksted/showroom
Forsikringer(Erhvervs & skades)

Variable omkostninger:
Varer
Produktions materialer/tilbehør
Maskiner + inventar
Emballage

Shopsystem

Aktiver

Overtagelse af Simple Racks herunder
- Brand
- Webshop
- Produktinformation
- Grafisk materiale
- Designmanual
- Billeder & videoer
- Samlevejledninger
- Logo
- Sociale Medier
- Kundekartotek
- Leverandører samt aftaler (Se bilag)
- Overlevering, rådgivning og vejledning online/telefonisk fra nuværende ejere de første 2 måneder

Der medfølger ikke
Varelager & inventar. Dog kan noget af varelageret tilkøbes efter aftale.

Det er muligvis muligt at overtage lejekontrakten på Showroom i Dyssegård, dog skal dette nærmere aftales med udlejer.

Virksomhedens historie

Det hele startede med et gør det selv projekt mellem Far og søn.​ Når man skal indrette sin garderobe, vil man gerne have så meget plads som muligt til sit tøj. Frederik havde et soveværelse, hvor der var højt til loftet, men begrænset gulvplads. Derfor lavede han i samarbejde med sin far et tøjstativ af vandrør for at skabe et industrielt design til soveværelset, men også for at få opbevaring i 2 etager til hans tøj. Det han ikke vidste på daværende tidspunkt, var at det tøjstativ en dag ville være påbegyndelsen på Simple Racks.

2 år efter kommer Michella ind i billedet og i deres fælles bolig skal de indrette deres garderobe i soveværelset. Her bliver de begge enige om at det skulle være et tøjstativ af vandrør, men med hylder på toppen med kurve til opbevaring. Det tøjstativ er startskuddet til et hav af ideer, som resulterer i løsninger som skal passe ind i flere hjem. Det tøjstativ resulterer i en forretningsplan, et lager i kælderlokalet, en hjemmeside og her har vi så Simple Racks. Fra tegninger til reelle tøjstativer i sorte vandrør. Fra den første kunde til de næste som gør det muligt at udvide kollektionen fra tøjstativer til bænke, borde og reoler. Simple Racks er en startup virksomhed, hvis grundlag er at hjælpe med at skabe opbevaringsløsninger i et råt design. For hvorfor gemme din garderobe væk i et lukket skab, når du kan bruge den som en del af din indretning? Vandrør åbner mulighederne for at designe sine egne løsninger og ikke være bundet af faste mål. Vi elsker at skabe løsninger til det enkelte behov og de løsninger laver vi i samarbejde med kunden.

Simple Racks er bygget på kærlighed mellem 2 mennesker, som begge var fuld af innovative ideer. Uden hver deres forskelligheder og kvalifikationer kunne Simple Racks ikke have opstået. Ved at de komplimenterer hinanden giver det Simple Racks et fundament, som bygger på at lave noget af kærlighed og interesse. Dette er et tydeligt bevis på at en ide pludselig kan blive til en velfungerende forretning.

Markedet

Selve markedet er stort og der er både et marked for B2C, men også for B2B. Vi har opereret på begge markeder, men dykket mest ned i B2C og fokuseret på den gennemsnitlige forbruger og deres budget og ønsker. Konkurrenterne på markedet har alle det samme til fælles - majoriteten sælger vandrør af 3/4" stål. Kvaliteten er altså den samme, men priserne er langt fra det. Derudover adskiller vi os også ved vi hver især har forskellige typer træ og nogle designs der er unikke for os.

Ideel køber

Der er flere muligheder for at drive virksomheden. Vi har indtil videre lavet alt internt blandt ejerne herunder design, marketing, webudvikling, salg, kundeservice, produktion og pakning. Vi har været blæksprutter, som ønskede at gøre alting selv og reinvestere overskud i marketing og ikke i lønninger.

Det er muligt at enten outsource mange af disse poster, hvilket i større omfang vil give mening på den lange bane. Hvis interesse for det, er der allerede undersøgt omkring nogle af posterne, som vil blive videregivet ved overtagelse.

Det kan også være at køber selv er interesseret i at få hænderne beskidte og drive forretningen, som vi har gjort hidtil.

Opstartshjælp

Ved overdragelse af virksomheden får køber alt nødvendigt materiale online og gennemgået hvis behøvet. Køber skal selvfølgelig føle sig klædt på til at kunne køre forretningen videre.

I et hvis omfang står vi også til rådighed de første 2 måneder på telefon og mail - selvfølgelig med måde.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2211

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33632

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-04-2021
Udbudspris 100.000 DKK