Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bæredygtigt dansk modebrand med 25 års erfaring i tøj-branchen

Aggersborggade, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Velkendt bæredygtig Butik, Webshop og B2B Setup Søger Nye Ejere

Another View er en dansk modevirksomhed som siden 2014 har specialiseret sig i at lave bæredygtigt tøj til kvinder. Virksomheden har inden for de seneste 2 år vækstet deres omsætning med over 150% og vækster fortsat dagligt i deres fysiske butik beliggende i indre København på Store Kongensgade.

Another Views vækst skyldes virksomhedens evne til at tilbyde forbrugerne konkurrencedygtige varer som er
efterspurgt og trendigt på markedet inden for bæredygtig mode til kvinder. Virksomheden har indtrådt det fysiske detailmarked og forude ligger et kæmpe potentiale i at få webshoppen op at køre og eller åbning af flere koncept butikker.

Regnskab

Afkastningsgrad
8%
Soliditetsgrad
-18%
Likviditetsgrad
84%

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har haft et salg på ca. 50.000 DKK i 2020 uden at lave anden aktivitet end sociale medier.

Webshoppen har et komplet uudnyttet potentiale med over 200 varer online.

Regnskabet fremgår samlet over butik og webshop:
I 2018 lå vi med en omsætning på 513.000DKK mod 2019 hvor vi vækstede virksomhedens omsætning til 1.141.000DKK.

Vores dækningsbidrag steg fra 2018 på 164 tkr mod 390 tkr i 2019.

Regnskabet for 2019 kan fremvises.

Igennem Corona har vores omsætning set fornuftig ud. Vi er lånefri, men har i 2020 samlet set ligget under sidste års omsætning grundet lukkeperioderne. Til gengæld vækstede vi vores November og December omsætning samlet i 2020 med 15% som må siges at vise den kontinuerlige interesse for konceptet.

Produktet

Another View er et dansk strik brand med egen produktion på top bæredygtige fabrikker i EU og uden for. Another View brandet er kendt for at lave bæredygtig kvalitetsstrik til kvinder i et prisleje af 1000DKK.

Yderligere har Another View sin egen multibrand butik i indre København hvor Another View brandet forhandles samt 20 øvrige bæredygtige europæiske brands. 80% er kommissionsaftaler og investering af varelager er derfor primært i vores eget brand hvor vi har en mark-up på mellem 5-8 på alle varer.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret på dets website Anotherview.dk

Den største aktivitet sker på virksomhedens sociale medier som er instagram: _Anotherview samt facebook: Anotherviewcph

Yderligere har virksomhedens dens daglige aktivitet, som er butikken hvor kunder fysisk kan komme i kontakt med virksomheden. Hertil er tilknyttet et tlf til virksomheden.

Another View har yderligere været at finde på designmarkeder såsom Finderskeepers og bæredygtige modemesser såsom NEONYT i Berlin og på Danish Fair Fashion.

Omkostninger

Virksomhedens webshop har på nuværende tidspunkt få faster omkostninger. Omkostninger til webshoppen forløber sig på ca. 2000 DKK årligt som inkludere domæne, hosting og email service.

Den fysiske butik, som også er den der hidtil har genereret mest omsætning ligger på 22.000 DKK inkl husleje og forsikringer.

Vi har lønudgifter på ca. 30.000 DKK månedligt.

Shopsystem

Aktiver

Another View har en fysisk butik på 80m2 plus 40m2 varelager i en stor kælder.

Værdier og aktiver

Varelageret er pt. på 1.5 mio i udsalgspris.
Inventaret i forretningen har en anslået værdi til 70.000DKK og involvere Hay Stativer, Hay bøjler, Store træborde, spejle, messing hylder mm.

Butikken er lejet, men har afståelsesret. Jeg har sat værdien til 300.000DKK Pt. Jeg forventer at denne værdi bliver større som årerne går og den nye metro på Store Kongensgade for alvor bliver brugt og dermed endnu yderligere trafik i gaden end der allerede er. Yderligere er lejemålet helt unikt og du finder intet i København til sammenligning. Kig forbi.

Udover varelager, inventar og afståelsesværdi har vi webshoppen som aktiv. Vi arbejder i Magento 2, som er den nyeste version. Hvis ikke du er bekendt med Magento er det systemet som kan alt. Det er et system som er tunet til store webshops. Webshoppen blev lavet for under 1 år siden og har alle muligheder for at blive udviklet ydereligere på.
Webshoppen inkl. tilkøb af diverse moduler har en værdi af 60.000DKK
Butikken er lejet, men har afståelsesret på. Jeg har sat værdien til 300.000DKK Pt. Jeg forventer at denne værdi bliver større som årerne går og den nye metro på Store Kongensgade for alvor bliver brugt og dermed endnu yderligere trafik i gaden end der allerede er. Yderligere er lejemålet helt unikt og du finder intet i København til sammenligning. Kig forbi.
Udover varelager, inventar og afståelsesværdi har vi webshoppen som aktiv. Vi arbejder i Magento 2, som er den nyeste version. Hvis ikke du er bekendt med Magento er det systemet som kan alt. Det er et system som er tunet til store webshops. Webshoppen blev lavet for under 1 år siden og har alle muligheder for at blive udviklet ydereligere på.
Webshoppen inkl. tilkøb af diverse moduler har en værdi af 60.000DKK

Omsætningsaktiver
- Butik
-Webshop
-Eget brand med egen B2B produktionssetup
-Kundeliste fra Tyskland inkl sælger kontakt
-Enkelte B2B kunder i DK. Heriblandt Louisiana museet og Politikken Plus.
-1 bæredygtige online web-partner
-15-20 kommissionsaftaler med danske og udenlandske brands
-Velkendt på diverse designmarkeder, som vi altid får plads hos. Fx. Finders Keepers
-Aktive Sociale medier platforme
-Oparbejdet kundenetværk af købestærke kvinder i butikken.
-Nyhedsbrev med ca. 300 tilmeldte.

Varelager på 300.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Ejendomme inkluderet 300.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Inventar på 70.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Skønhed med mening

Another View er et poetisk og kreativt univers, der omfavner feminint design inden for tøj til kvinder.

Virksomhedens produktion er styret af Mette Groth tidligere ejer af Gazelle virksomheden "By Groth". Mette har 25 års erfaring i tøj-branchen, og har med sit netværk i samarbejde med Dorthe Brøgger fået skabt et solidt dansk bæredygtigt brand.

Vores mission er at producere etisk ansvarligt tøj i kvalitetsmaterialer, som omfavner det feminine og poetiske hos kvinden. Vores vision er at stå i spidsen for bæredygtigt kvalitetstøj på det danske marked og fortsætte vores høje troværdighed iblandt vores nuværende og fremtidige kunder.

Another View blev skabt med en vision om at innovere og forbedre modebranchen i en bæredygtig retning hvoraf virksomheden startede forretningen ud fra 3 bæredygtiger principper: Clean, Fair, Recycle.

Clean - Vi bruger ingen giftige kemikalier i vores produktion - Derfor prøver vi at finde så mange eco-tex certificerede stoffer som muligt.

Fair - Hele vores sortiment er designet i vores studioer i København og produceret i Italien / Europa/bæredygtige fabrikker under gode arbejdsforhold. Vi samarbejder tæt med vores producenter og besøger vores partnere flere gange om året for at sikre, at vores stilarter har de rigtige værdier og historie.

Recycle- Vi bruger så vidt muligt genanvendelige materialer - vi tænker genanvendelighed i alle processer for at mindske overforbrug og miljøbelastningen yderligere.

Markedet

Tøjbranchen er et stort marked med eksport på 31 mia årligt.

Tøjbranchen har dog taget en massiv drejning de seneste år hvor forbrugeren er begyndt at stille skarpe krav til hvordan tøjet er produceret og virksomhedernes etiske ansvarlighed. Blandt andet har McKinsey lavet en glimrende rapport om 10 trends der forandre modebranchen de kommende år. Et af deres største fokus områder i rapporten er digitalisering af vores handlevaner.

Vi kommer de næste år til at se og mærke kravende fra forbrugerne om gennemsigtighed i modebranchens produktionsvilkår og i det hele taget hele forsyningskæden. Dette er Another View allerede på forkant med og passer perfekt ind i fremtidens digitalisering og ansvarlighed.

Svagheder/udfordringer

Den største svaghed som Another View står overfor på nuværende tidspunkt er at vi ikke ved nok om det digitale marked til at vækste virksomheden. Virksomheden har behov for nye ejere som kan lede virksomheden og hjælpe den op på next level med den rette know-how og ressourcer.

Stærke sider

Another Views stærkeste side er at vi er en solid og erfaren virksomhed som har været på markedet siden 2014. Vi har en fast supporterende kundegruppe og kan dokumentere både interessen for konceptet og data for kunder, indkøbsmønstrer og efterspørgsler.

Webshoppen er internationaliseret med en dansk og engelsk funktion sådan at virksomheden kan skaleres til nye markeder allerede fra i morgen.

Webshoppen har på nuværende tidspunkt over 200 forskellige produkter med mulighed for mange flere produkter.
Vi arbejder i magento 2, som er Ferrari udgaven af webshops og alle muligheder står åbne for en tilpasning efter jeres/dine behov.

Ideel køber

Virksomheden ønsker at finde en ny Ejer, med hjertet på rette sted, som kan se mulighederne med Another View og som værdsætter de 7 års arbejde som er lagt i virksomheden for at nå hertil hvor virksomheden er i dag. Genkendelighed af et brand tager tid, design og produktionssamarbejder tager årevis og en solid kundegruppe. Alt sammen noget som vi har skabt organisk over en længere årrække.

Vi er åbne for et salg uden butik, såfremt din interesse udelukkende er i Webshop og brand /produktion/B2B.

Opstartshjælp

Vi er 3 partnere i virksomheden hvoraf vi vil være behjælpelige med den information og hjælp du måtte få brug for. Der er mulighed for at "købe" designer samt salgspersonale med. Lad os indgå i dialog og tale om dine behov.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
5 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1997

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33621

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-03-2021
Udbudspris 600.000 DKK