Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 10.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med automatiseret produktintegration sælges

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Over 30.000 produkter og specialudviklet shopify webshop

Lækker dropshipping webshop med over 30.000 produkter. Alle produkter er automatisk synkroniseret med leverandør således at priser, lagerbeholdning, billeder og produkttekst altid er opdateret. Sælges da det kræver mere energi og tid at arrangere og forny kollektioner, samt udvikle reklamevideoer, end vi har tid til. Vi er to ejere som begge har fuldtidsjob. Webshoppen har været i hænderne af mange udviklere som har specialtilpasset siden, så den skiller sig ud fra mængden.

Webshoppen har ikke været i luften længe, og derfor er det endnu ikke muligt at præcisere indtjeningspotentialet. Vi har kørt googleads annoncer December, Januar og Februar, med en omsætning på hhv. 10.000 for December, 20.000 for Januar og 30.000 for Februar. Gennemsnitligt profitmargin er på ca. 17,5% ud fra vores egne prissætninger.

Her er rig mulighed for at du kan tilpasse dine idéer til en allerede lækker webshop med massere af potentiale. En af webshoppens gyldne egenskaber er forsidebanneret, som vi har udviklet til at kunne vise både videoer såvel som billeder.

Der medfølger over 200 abonnenter til nyhedsbrev, samt konto med opstillet kampagne til google shopping og google ads.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

OBS: Webshop har kun kørt aktivt med markedsføring i ca. 4 måneder:
Gennemsnitlig profitmargin: 17,5%
Omsætning December 2020: 10.000,-
Omsætning Januar 2021: 20.000,-
Omsætning Februar 2021: 30.000,-

FORKLARENDE TEKST OG TIPS:
- Vi anbefaler at der sættes mere fokus på at sælge produkter med højere profit dvs. (produkter der koster over 400 kr.). Profitmargin i % afhænger af prisen på produktet, og den har vi selv sat lavt for at sikre konkurrencedygtige priser. Fokus bør lægge i enten at øge profitmargin, eller at sælge produkter der koster over 400 kr.
- Fokus på en mere snæver branche som f.eks. køkkenudstyr vil være en god idé.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Webshoppen er automatisk synkroniseret med leverandøren Bigbuy fra Spanien, som giver webshoppen over 30.000 forskellige produkter, og der kommer nye produkter hele tiden. Produktsortimentet dækker utrolig bredt, lige fra køkkenudstyr, boligindretning, møbler, gadgets, El-løbehjul, Smart-tv, droner og robotter, sportsudstyr, osv.

Webshoppen var tiltænkt et fokus på innovative og sjove produkter til hverdagen, men du kan tilpasse webshoppen til lige den type af produkter som du har lyst til.

Markedsføringskanaler

Virksomhed har haft 3 måneders markedsføring på google shopping, google ads og facebook annoncering.
Truspilot profil findes: https://dk.trustpilot.com/review/homebuilder.dk
Nyhedsbrev gennem Mailchimp, og over 200 abonnenter.

Kunder har været online handlende i alle aldre.

Omkostninger

Udgifter pr. måned (ekskl. markedsføring): 2000,-
Totale udgifter pr. måned, (inkl. markedsføring): ca. 10.000- Der er benyttet et marketingbureau som koster 6500 ,-

Shopsystem

Virksomhedens historie

Webshoppen blev startet af mig og min bror, da vi ønskede at afprøve dropshipping konceptet. Vi kender selv til folk som har store succesoplevelser med dette koncept. Vi fandt i vinteren 2019 leverandøren Bigbuy i Spanien som havde et stort udvalg af produkt. Her forestillede vi os en webshop der kunne forsyne danskere med alt til hjemmet, hvorfor at navnet "homebuilder" blev fundet, og tilsvarende logo. Vi brugte utrolig lang tid på opbygning af webshoppens udseende, og pga. manglende tid har vi først fået sat webshoppen rigtig i luften fra/med December 2020. Vi har tydeligt kunne mærke effekten af google shopping, men med stigende aktivitet kommer et forøget behov for tid og energi, som vi begge med fuldtidsarbejde og familie må indse at vi ikke har tid til.

Det har taget rigtig meget energi at få webshoppen designet så den er kompakt, enkelt og alsidig. Derfor har vi brugt mange penge på at få udviklere til at hjælpe med special tilpasninger. Der ligger mange timers arbejde i både webshoppens udseende og fremtræden, integrationen med leverandøren så det hele kører automatisk, samt opstilling af markedsføring og abonnenter til nyhedsbrev.

Markedet

Vores kundesegment er meget bredt, som webshoppen er lige nu. Vi sælger alt lige fra værktøj til el-løbehjul. En mere fokuseret målretning vil helt sikkert overskueliggøre markedsføringen og hjælpe til en højere afsætning.

Der findes en række danske konkurrenter som udnytter samme leverandør: (Discountmarked.dk, Sayve.dk, plusshop.dk, og skiftselv.dk). Disse webshops sælger ligeledes meget bredt, hvorfor at det er i vores overbevisning at et fokus på en bestemt produktkategori (f.eks. køkkenudstyr) vil give en mere fokuseret kundesegmentering og dermed en mere effektiv markedsføring.

Nogle af konkurrenterne kører et koncept med abonnements løsning, hvor brugerne betaler f.eks. 100 kr/måned, og så får de adgang til at indkøbe produkter til indkøbspris. Dette er en smart måde at udnytte dropshipping på.

Svagheder/udfordringer

Lav profitmargin. Dette kommer af konkurrenter på markedet der giver en smule priskrig og dermed lave profitmarginer. Vi anbefaler som sagt et fokus på en produktkategori, og målret markedsføring til et bestemt segment. Dette giver højere markedsføring kapacitet til ét bestemt segment, frem for at skyde med spredhagl.

Stærke sider

Evnen til at agere som en meget agil og dynamisk webshop, grundet automatisk synkronisering. Det er super nemt at udskifte produkter samt kollektioner og dermed fremstå som en webshop med et stort udvalg der kan tilbyde brugeren noget nyt.

Webshoppens design er fordel, og det er nemt at tilpasse webshoppen med lige netop de produkter som du har lyst til at sælge.

Strategi

Fokus lige nu er at meget bredt. Webshoppen har for mange produkter på siden, hvilket betyder at google ads og google shopping har været alt for dyrt. Dertil er vi nået nu.
Kampagnerne har vist at have en meget flot stigende effekt, men der bør sættes fokus på en mere snæver produktgruppe. Dette kan meget enkelt gøres gennem bigbuy's integrations system. Vi anbefaler at du/i undersøger hvilken produktkategori der kan være interessant at fokusere på, og så fravælger alle andre produkter fra Bigbuy.

Vision

Visionen bør være at dække behovet for en specifik målgruppe med et bredt og dynamisk produktsortiment. Dette kunne f.eks. være køkkenudstyr til den madglade skabskok.

Formålet er at forenkle markedsføringen og budgettet hertil, som placere webshoppen bedre på google shopping og google. Kan der opbygges en troværdig identitet overfor et udvalgt segment, vurdere jeg/vi at der er gode chancer for at opbygge en profitabel forretning.

Ideel køber

Har du/i en god evne til at identificere populære produkter eller produktkategorier på markedet, er dette en klar fordel! Her får du muligheden for at prøve en hel masse produkter og koncepter af.
Webshoppen kan godt fungere som en webshop der kan køres deltid ved siden af fuldtidsjob eller andet, men det bedste ville være at køberen reserverede lidt tid til at lave nogle tilpasninger af webshoppens fokus på produksortiment og kundesegment.

Derudover skal der løbende reserveres tid at designe promoveringsbilleder og videoer som kan lægges på webshop og evt. i nyhedsbreve eller webshoppen.
Kundehenvendelser skal selvfølgelig også behandles.
Udskiftning af produkter på forsiden, og sammensætning af spændende kollektioner.

Opstartshjælp

Jeg selv og anden ejer vil træde ud af virksomheden.
Jeg vil rigtig gerne sørge for at hjælpe dig/jer godt igang med projektet, og giver gerne gratis hjælp til alt hvad der måtte være:
- Håndtering af webshoppens layout i shopify
- Konfiguration af Google ads konto
- Mailchimp nyhedsbreve
- Strategi sparring
- Osv.
Du er også velkommen til at kontakte mig løbende hvis der skulle opstå problemer

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2116

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33606

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-03-2021
Udbudspris 10.000 DKK